1 değil 2 değil 3 olacak inşallah güzel sonla sonuncu olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ucuzun ve ya ikizin olsun diye dua etmeyecem zira çok tabi en hayırlısıni Allah bilir,en hayırlı zamanda hayırlı evladın olur inşallah. Pıtırcık bir kız kumral saçları lüle lüle beyaz tenli Amanda nasıl tatlı canlandi gozumde
Ayy ne güzel tasvir :) duan çok güzel canım amiiiin ben de hep hayırlı sağlıklı evlat diye dua ediyorum rabbim biliyor sayısı önemli değil yeter ki sağlıklı hayırlı olsun

Amin inşallah canım. Normalde güçlüyüm ama bu konu hassas noktam inşallah her şey iyi olur psikoloğa da gittim bir süre ama kısa sürdü psikolok gerekli görmedi

Hic kimse her zaman güclü degil, tabiki yeri gelince aglayacaksin fakat demek istedigim biraz rahat ol. Biraz sürece güven. Negatif degil, pozitif seylere odaklan. Tüm umudunu bu asilamaya baglama. Evet olmama sansi var ama sadece bu defa. Gerikirse bir daha bir daha asilama olur, yada normal yol ile olur. Dedigim gibi, ama olur! Bundan emin ol canim.

Hic kimse her zaman güclü degil, tabiki yeri gelince aglayacaksin fakat demek istedigim biraz rahat ol. Biraz sürece güven. Negatif degil, pozitif seylere odaklan. Tüm umudunu bu asilamaya baglama. Evet olmama sansi var ama sadece bu defa. Gerikirse bir daha bir daha asilama olur, yada normal yol ile olur. Dedigim gibi, ama olur! Bundan emin ol canim.
Sağ ol canım desteğin için iyi düşüneceğim ve iyi olacak ve bu defa olacak inşallah :)

Her ne kadar eşime anneme ablama anlatsam da olmuyor şimdi bir başıma kalınca içimi buraya dökmek istedim 3. Tüp bebek tedavime başlayacağım 5 yıldır kucağıma bomboş.Çok korkuyorum olmayacak diye tüm gün hıçkıra hıçkıra ağladım ki stresimi atayım diye ama iç sıkıntım geçmedi tabi ben de anne olabilecek miyim acaba ben de herkes gibi koltuğuna oturtup eşimle gezdirebilecek miyim yavrumu bilmiyorum :KK43: içim sızlıyor kalbim acıyor resmen hissediyorum çok derinden rabbim başka dert vermesin ama benim de derdim bu. İsyan etmiyorum asla ama doğurup sokaklara atanları gördükçe Allah'ım diyorum bana nasip etseydin ben öyle yapmazdım... diye konuşuyorum.inşallah ben de anne olabilirim sağlıklı hayırlı bir evlada rabbim benim gibi olan tüm kullarına yardım etsin ....:KK43:
Nasil zor bir surec oldugunu biliyorum. Ben de tup bebek tedavisi oldum. Lutfen rahat olmaya calisin. Biliyorum her asamada insanin ici icini yiyor, tam sevinecegim derken bir sey oluyor. Ama sunu soyleyeyim, benim ikinci denemem tuttu. Ilkinde cok stresliydim. Gece gunduz her dakika aklimda acaba tuttu mu tutmadi mi vardi. Ikincide daha rahattim. Hatta bazen unutup yapmamam gereken hareketler yaptim. Ona ragmen pozitif oldu. Siz de lutfen kendinize baska mesgale bulmaya calisin. Sadece buna odaklanmayin. Kafanizi bosaltin. Mutlu olacaginiz aktiviteler yapin. Insallah hayirli sonuc alirsiniz.

Nasil zor bir surec oldugunu biliyorum. Ben de tup bebek tedavisi oldum. Lutfen rahat olmaya calisin. Biliyorum her asamada insanin ici icini yiyor, tam sevinecegim derken bir sey oluyor. Ama sunu soyleyeyim, benim ikinci denemem tuttu. Ilkinde cok stresliydim. Gece gunduz her dakika aklimda acaba tuttu mu tutmadi mi vardi. Ikincide daha rahattim. Hatta bazen unutup yapmamam gereken hareketler yaptim. Ona ragmen pozitif oldu. Siz de lutfen kendinize baska mesgale bulmaya calisin. Sadece buna odaklanmayin. Kafanizi bosaltin. Mutlu olacaginiz aktiviteler yapin. Insallah hayirli sonuc alirsiniz.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Çalışıyorum yani kafam tek burda değil ve tedavide olduğumu bile unutuyorum bazen .benim de zamanım var biliyorum inşallah hayırlısı olur benim için de

Her ne kadar eşime anneme ablama anlatsam da olmuyor şimdi bir başıma kalınca içimi buraya dökmek istedim 3. Tüp bebek tedavime başlayacağım 5 yıldır kucağıma bomboş.Çok korkuyorum olmayacak diye tüm gün hıçkıra hıçkıra ağladım ki stresimi atayım diye ama iç sıkıntım geçmedi tabi ben de anne olabilecek miyim acaba ben de herkes gibi koltuğuna oturtup eşimle gezdirebilecek miyim yavrumu bilmiyorum :KK43: içim sızlıyor kalbim acıyor resmen hissediyorum çok derinden rabbim başka dert vermesin ama benim de derdim bu. İsyan etmiyorum asla ama doğurup sokaklara atanları gördükçe Allah'ım diyorum bana nasip etseydin ben öyle yapmazdım... diye konuşuyorum.inşallah ben de anne olabilirim sağlıklı hayırlı bir evlada rabbim benim gibi olan tüm kullarına yardım etsin ....:KK43:
Rabbim inşallah hayırlı sagliklı evlatlarla yüzünü güldürsün evini şenlendirsin canım.. Evlat çok farklı birşey... Rabbim gönüldem isteyen herkese nasip etsin

Rabbim inşallah hayırlı sagliklı evlatlarla yüzünü güldürsün evini şenlendirsin canım.. Evlat çok farklı birşey... Rabbim gönüldem isteyen herkese nasip etsin
Amiiin canım amin inşallah şu mübarek gecede rabbim duamı duanı kabul etsin inşallah çok sağ ol

Her ne kadar eşime anneme ablama anlatsam da olmuyor şimdi bir başıma kalınca içimi buraya dökmek istedim 3. Tüp bebek tedavime başlayacağım 5 yıldır kucağıma bomboş.Çok korkuyorum olmayacak diye tüm gün hıçkıra hıçkıra ağladım ki stresimi atayım diye ama iç sıkıntım geçmedi tabi ben de anne olabilecek miyim acaba ben de herkes gibi koltuğuna oturtup eşimle gezdirebilecek miyim yavrumu bilmiyorum :( içim sızlıyor kalbim acıyor resmen hissediyorum çok derinden rabbim başka dert vermesin ama benim de derdim bu. İsyan etmiyorum asla ama doğurup sokaklara atanları gördükçe Allah'ım diyorum bana nasip etseydin ben öyle yapmazdım... diye konuşuyorum.inşallah ben de anne olabilirim sağlıklı hayırlı bir evlada rabbim benim gibi olan tüm kullarına yardım etsin ....:(
İnşallah sizin de anne olacağınız günler gelecek, içiniz sıkılınca bol bol Meryem suresi okuyun... Bu arada ben de yavruma kavuşamadım inşallah bir gün bende tekrar denemeye cesaret ederim

Canim şuan hamileyim. Hamilelerinduasi kabul olur derler. Rabbim kucagini bos birakmasin. Senin ve tüm isteyenlerin. Hakkinda hayirlisi olsun. Uzme kendini. Stres de etkiliyormus cünkü. Sakin kalmaya calis.

O zaman şimdi ben senin güzel gönlünü bi güzel rahatlatayim, sen işin içinde olduğun için bilirsin 0.030 amh ile 2ci tup bebek toplamasindan sonra transfere kadar bi ay ara verdik ve dogal hamile kaldım. Üstelik adetlerim de azalmışken, üstelik 5 yıllık evliliğimde hic hamile kalamamisken, üstelik 2tup bebekte 8 toplama yaptirmama ragmen her ay ya 1 yada hic yumurtam çıkmamasına rağmen, üstelik oldukça kilolu olmama rağmen, üstelik defalarca aşılama catlatma ıvır zıvırlaribi cekirdek gibi çitlemisken. Doktorum menopoza hazir ol derken ve bunların hepsini 24 yasinda öğrenirken.. Ne diyosun? Allah var gam yok. Asla normal hamile kalabilecegimi düşünmüyodum şimdi gun sayıyorum sakın gönlünü karartma belli bi zamanı var ve sen o anı bekliyosun sıranı bekliyosun biraz çekerek kavuştuğunu şeyin daha heyecanlı olmasını daha zevkli olmasını sağlıyorsun. Ne kadsr zorluk yaşadıysan mislini almak için bekletiliyosun sabret.. Allah sabredenlerle gerçekten beraber buna emin ol. Ümidini yitirme tedavini aksatma.
Yaa inanamıyorum gerçekten umut oldunuz bizşm gibilere. Sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz. Ben de 3.tüp bebeği yaptıracağım kilolarım var korkuyorum. Sakıncası yoksa siz kaç kiloydunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X