- 24 Aralık 2014
- 338
- 112
- 53
- Konu Sahibi - elch3n -
Bitti sonunda sinameki :) bugün başka 3lü yağ karışımı yapıp uyguladım.
Badem yağı
Zeytinyağı
Çam terebentin yağı
Badem yağı
Zeytinyağı
Çam terebentin yağı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitti sonunda sinameki :) bugün başka 3lü yağ karışımı yapıp uyguladım.
Badem yağı
Zeytinyağı
Çam terebentin yağı
4 parmaga yakin uzama var bence harikaKızlaaaarr çizgili tişört sinamekinin 4. kürü öbürü de iki haftalık aradan sonraki ilk kür sizce uzama var mı?
Bana uzuyor gibi gelmiyor fark edemiyorum nedense :)4 parmaga yakin uzama var bence harika
yok yok uzama barız belliBana uzuyor gibi gelmiyor fark edemiyorum nedense :)
Teşekkür ederim inşallah istediğim boya gelir :)
o kadar çok karıştırıp o kadar uzun bekletiyorsunuz ki yakında bakım yapacak saçınız da kalmayacakBen saçlarımı küt kestirmiştim çok pişman oldum ama kırıklarım vardı.
Sinemakiyi denedim kış olmasına rağmen çok ağır kokuyor o yüzden yazın bıraktım kasımda tekrar başlycam.
Çok etkili oldu saçlarım hem uzadı hemde güçlendi. Saçlarımı açtırdım boyadım üç dört kere maşallahı var
İçine bunlardan ekledim artı olarak badem yağı ve çam terebenti ekledim sürüp 5 saat bekletip yıkadım.
Başarılı bir kür
o kadar çok karıştırıp o kadar uzun bekletiyorsunuz ki yakında bakım yapacak saçınız da kalmayacak
Öncelik bebeğiniz bence kullanmayın derim, hiçbir bitkinin farklı insanlar üzerindeki etkileri kanıtlanmış değil, bir yan etki göstermeyeceğinin garantisi yok, illa bakım yapıcam derseniz, zeytinyağı, badem yağı falan kullanın sadeceherkese selam güncel mi konu kızlar ben de denemek istiyorum bu sinemakiyi ama bi zararı falan olmaz değil mi sonuçta kimyasal bir şey yok