Saç Uzatma Yöntemleri 1 EKİM 2015'ten itibaren 'SİNEMAKİ'

Bitti sonunda sinameki :) bugün başka 3lü yağ karışımı yapıp uyguladım.
Badem yağı
Zeytinyağı
Çam terebentin yağı

Bende 8hafta yaptım bu formülü sanki hiç uzamadı gibi:KK51:
2hafta ara verip tekrar yapıcam
saçlarım omuzlarımda
inşallah 2yıl da upuzun olur amacım o :KK53:

Ben saçlarımı kestirmiştim kırıklarını aldırmak için; yaptım 8 hafta 2 hafta aram da bitti bu sefer hiç kestirmeden denicem bakalım nasıl uzayacak

Kızlaaaarr çizgili tişört sinamekinin 4. kürü öbürü de iki haftalık aradan sonraki ilk kür sizce uzama var mı?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 329
Bitti sonunda sinameki :) bugün başka 3lü yağ karışımı yapıp uyguladım.
Badem yağı
Zeytinyağı
Çam terebentin yağı

canım saçların çok güzel toparlamış sinemakiyi bende yapmıştım da sonuç olarak aynı boyda ve kuru bi saç vardı herkeste farklı etkiler yapıyo tabikii artık vaktim oldukça yağ bakımları yapıyorum evde olduğum zamanlar kendi yağıyla beslenmesini sağlıyorum daha iyi durumdalar şuan

Ben saçlarımı küt kestirmiştim çok pişman oldum ama kırıklarım vardı.
Sinemakiyi denedim kış olmasına rağmen çok ağır kokuyor o yüzden yazın bıraktım kasımda tekrar başlycam.
Çok etkili oldu saçlarım hem uzadı hemde güçlendi. Saçlarımı açtırdım boyadım üç dört kere maşallahı var :nazar::KK51:
İçine bunlardan ekledim artı olarak badem yağı ve çam terebenti ekledim sürüp 5 saat bekletip yıkadım.
Başarılı bir kür
o kadar çok karıştırıp o kadar uzun bekletiyorsunuz ki yakında bakım yapacak saçınız da kalmayacak

o kadar çok karıştırıp o kadar uzun bekletiyorsunuz ki yakında bakım yapacak saçınız da kalmayacak

:KK70:Çok şükür saçlarım gür ve bu bakım sonrasında daha da güçlendi saçlarımı açtırdım yıpranma olmadı yani yağların bir zararı olmadı merak etmeyin Hoppa

herkese selam güncel mi konu kızlar ben de denemek istiyorum bu sinemakiyi ama bi zararı falan olmaz değil mi sonuçta kimyasal bir şey yok

herkese selam güncel mi konu kızlar ben de denemek istiyorum bu sinemakiyi ama bi zararı falan olmaz değil mi sonuçta kimyasal bir şey yok
Öncelik bebeğiniz bence kullanmayın derim, hiçbir bitkinin farklı insanlar üzerindeki etkileri kanıtlanmış değil, bir yan etki göstermeyeceğinin garantisi yok, illa bakım yapıcam derseniz, zeytinyağı, badem yağı falan kullanın sadece

kızlar yardım
saçlarımı yaklaşık 7-8 senedir boyamıyorum
beyazlar yuzunden artık pes ettim bu kadar gözyumabildim artık cok yogunlar
sacı yıpratmayan (veya az yıpratan) boya tavsiye edin lütfen bana

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Back
X