Yarın tartılma isteğim var ama cumartesiye kadar dayanacağım.kilo verdiğimi düşünmüyorum. Yine de önümüzdeki beş gün içerisinde yarım kilo olsun veririm değil mi?
Zor kilo veriyorum ben. Metabolizmamçok yavaş. Desteğin için teşekkür ederim. Bu sefer olmak zorunda çünkü aynada kendimi değilde başkasına bakıyor gibiyim.Tabiki yediklerinizi okudum kalorisi az gayet normal şeyler yemişsiniz verirsiniz üzülmeyin kararlı gördüm sizi başarıcaksınız
spor yapıyor musun?Zor kilo veriyorum ben. Metabolizmamçok yavaş. Desteğin için teşekkür ederim. Bu sefer olmak zorunda çünkü aynada kendimi değilde başkasına bakıyor gibiyim.
Bugün müzik eşliğinde kızımla oynadık o kadar. Yarım mekik çekiyorum. Göbek o kadar büyük ki istesem de tam çekemem zaten.spor yapıyor musun?
çok fazla karbonhidrat tüketiyorsunBugün yediklerimi
Sabah 10. 30 poğaça ve şekersiz çay
Öğle 13.00 Mercimek çorba, Nohut, 2 kaşık bulgur, karpuz( bana süt Yapıyor)
Ara 16.00 bir kaç badem ve fındık
Akşam 19.00 patates yemeği, balık, salata
Yatmadan önce yoğurt ya da süt tercih edeceğim
Merhaba elif. burada birbirimizi destek olalım. Çok sevinirimMerhaba ben elif bende kagilmak istiyorum bende 75 kusur kiloyum boyum 172 73 gibi bende en az 69 u girmek istiyorum sonra devami gelir umarim bende katilmak istiyorum bu olaya:)
emziriyor musun arkadaşım. Nasıl bir beslenme şekli uyguluyorsun. Gram gram gitmesi bile kafi. Ben Kendi adıma cumartesileri tartılmaya karar verdim. 87.2 ile başladım. Bu cumartesiye ile tartı olacak. Haftada yarım kilo hedefliyorum inşallahMerhaba oncelikle kolayliklar diliyorum.Bende dogum yaptim... suan 76 kiloyum 3 gundur diyete basladim...ben su sekilde hedefliyorum yil sonuna kadar 4 ay hedef 20 kilo vermek... ayda 5 haftada 1.250 gr vermem lazim...bu sekilde sartlandim daha kolay gorunuyor gercekci oluyor..asama asama gidecegim..altina düşmeden...birbirimize destek olalim insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?