Bende yarın 1tane 3.gün 12hücreli embriyo transferi olucam canım .. seni takipteyimMerhaba arkadaslar;
8 eylülde toplanan 1 yu murtam şükürler olsun dinlendiği için 2.gun 4 hucreli olarak transfer edildi...bugun transferimin 4.gunu...4 gundur evdeyim dinlendim yattım evde yürüyüşler yaptım...son iki gündür adet olacak misim gibi agrilari m oldu...kisa kısa sürdü.. .ara ara bel ağrım oldu...bu sabah çok keskin bir adet agrisiyla uyandım.. .şükürler olsun ki kısa sürdü ve kanama olmadi...doktorumu arayıp sordum ve bunların normal ağrılar olduğunu söyledi.. .artık yarın dışarıya çıkıp ufak yürüyüşler yapmayı düşünüyorum.. ..siz transferden sonra neler yaşadınız?? ?
Hayırlı olsun inşallah.. ..sonunda güzel haberlerle gelsin...ilk deneme miBende yarın 1tane 3.gün 12hücreli embriyo transferi olucam canım .. seni takipteyim
Amin inşallah canımHayırlı olsun inşallah.. ..sonunda güzel haberlerle gelsin...ilk deneme mi
Bnde bu cuma olucm 1tane donmuş 6.gün embriyosu, hadi güsel haberlerle gelin kaçıncı deneme?selamlar bende 8 eylül de dondurulmus 1 tane 6.gun embriyo transferi oldum.
sizin test tarihleriniz ne zaman ? benim bu carsamba
Kaçıncı gündesinz?Merhaba arkadaslar;
8 eylülde toplanan 1 yu murtam şükürler olsun dinlendiği için 2.gun 4 hucreli olarak transfer edildi...bugun transferimin 4.gunu...4 gundur evdeyim dinlendim yattım evde yürüyüşler yaptım...son iki gündür adet olacak misim gibi agrilari m oldu...kisa kısa sürdü.. .ara ara bel ağrım oldu...bu sabah çok keskin bir adet agrisiyla uyandım.. .şükürler olsun ki kısa sürdü ve kanama olmadi...doktorumu arayıp sordum ve bunların normal ağrılar olduğunu söyledi.. .artık yarın dışarıya çıkıp ufak yürüyüşler yapmayı düşünüyorum.. ..siz transferden sonra neler yaşadınız?? ?
2. denemem..Bnde bu cuma olucm 1tane donmuş 6.gün embriyosu, hadi güsel haberlerle gelin kaçıncı deneme?
Benim bugün transferim in 9.gunu...2.gun 4 hucreli 1 embriyo transfer edildi...ilk 5 6 gün adet ağrısına benzer ağrım ve bel ağrım oldu ama şimdi hiçbirşeyim yok...sadece göğüslerim sis ve ağrılı.. .Allahtan hayirlisini diliyorum...Kaçıncı gündesinz?
Benim bugün transferim in 9.gunu...2.gun 4 hucreli 1 embriyo transfer edildi...ilk 5 6 gün adet ağrısına benzer ağrım ve bel ağrım oldu ama şimdi hiçbirşeyim yok...sadece göğüslerim sis ve ağrılı.. .Allahtan hayirlisini diliyorum...
Bende belli olur belki diye düşünüyorum ama bi yandan da korkuyorum tek çizgi görmekten.. ..Yarın idrarda belli olur
İnşallah tutmuştur
Dediğiniz gibi inşallah tutmuştur.. .eğer sonuç pozitif olursa bu benim mucizem olur ...Bende belli olur belki diye düşünüyorum ama bi yandan da korkuyorum tek çizgi görmekten.. ..
Bende belli olur belki diye düşünüyorum ama bi yandan da korkuyorum tek çizgi görmekten.. ..
Senin durumun ne ?? Transfer oldu mu ??Çıkmasa da umutsuzluğa kapılma
Net kanda 12.gün belli olur
Senin durumun ne ?? Transfer oldu mu ??
Benimde ilk bebegim doğal yolla oldu ve 7.haftada kalbi durdu....gercekten çok zor bir durum....o yüzden hakkimizda hayırlısı olsun...insallah yakında sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.. .3 defa çift embriyo
5 haftalık olup düştüler
Bir sebebi var mi peki ??? Benim bir sebep bulunamadı.. .Benimde ilk bebegim doğal yolla oldu ve 7.haftada kalbi durdu....gercekten çok zor bir durum....o yüzden hakkimizda hayırlısı olsun...insallah yakında sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.. .
Benimde ilk bebegim doğal yolla oldu ve 7.haftada kalbi durdu....gercekten çok zor bir durum....o yüzden hakkimizda hayırlısı olsun...insallah yakında sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.. .
Çok zor deme ...hayatta herkesin bir mucizesi vardır.. .belli mi olur senin mucize nde bebegindir belki...pes etme ve umutsuz olma... :)Çok zor artık
İnşallah canım isteyen herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?