1 erkeğin ev eşyalarına karışması

Ben tamamını okudum da, yorumları nerden alıntılayacağımı size sormalıydım sanırım...

Evet ben kendime göre birini buldum... Benim seçimlerime saygı duyar kendisi, bende onunkiler... Ve evde eşyada BİZİM...

mutlulugunuz daim olsun inş.

bende istedigim gibi birini buldum..

istedigimiz koltuk renkleri birbirine uymuyo die , sevgim azalcak değildi zaten :)

kadınla erkek fıtratları gereği farklı becerileri vardır. ben nasıl ki nişanlımın arabasının kaporta vs anlamazsam o da salonda mobilyanın siyah tonlarında olmaması gerektiğini anlayamaz. ben ona temizlenmiyecegini söyledigimde boşver temizlenmesin demesi onun bu konulardan anlamadığını açık açık gösterir. hal böyleyken, bende o evin hanımı olduğuma göre elbette ki bu konuda eşimi benim yönlendirmem gerekir. buarada ben bencil değilim.

- siz eşinizin her dediğini size saçma geldiği halde yapıyorsanız ne alâ size. tebrik ederim

o alışverişler çok sorun oluyor bende 1 aylık evliyim. Yatak odasında ayna olmasın diye tutturmuştu benimki gardropta ayna istedim bende o aynasız biliyodu tabi adamlar getirdi ayna var dolabın yarısı ayna kızmıştı ama alıştı. Nevresimlerime laf etti bunlar ne pembe mor barbie bebek gibi dedi ki ben dünyanın parasını verdim eşyalarıma. Neden tencerelerin mor dedi en sevdiğim renk mordur zar zor aldık laf etti durdu :D avizeleri beraber aldık laf etti işte kumandalı olsun şöyle olsun diye ben abajurde alıyodum aldırmadı yatak odasına o zmn kızmıştım ama iyiki almamışız hiç gerek yok ihtiyaç duymuyoruz. koltuklar açık renk olmasın dedi berjerler koyu kanepeler açık renk istedim kavga ede ede aldık. Yanları ahşap olsun koltukların ben oraya tabak koyup yemek yicem dedi çıldırdım :D tabi ahşap almadım çoğu şeyi gizli aldım çünkü onlara göre gerek yok ona buna şuna ama sen aklına yatanı yap. Şuan adamın eşyalardan haberi yok barbie dediği çarşaflarda yatıyo mor tenceremi olur dediği tencerelerde yemek yiyo

Bir tane şey vardı, doğum günümde kv aldı bu bileziği ama kolları kıllıydı, biri de yazmış ''Bozdurup bir ağda yaptırırsın artık'' eheheheh :KK53:
:KK70::KK70: Biri de nişanlığın üzerine kafasına Taşlı tuşlu bir şey takmış. Düğününde avize takma yazmışlar :KK70:

Belki de ''Gelinlerin Tatlı Telaşı'' ya da ''Yeni Gelin Evleri'' sayfasına denk gelmiştir :KK53:
Sizin de evinizi o şekilde döşemenizden korkuyordur.
Orası damadın da evi, pembelere kırmızılara çiçeklere böceklere buluyoruz gelin olarak ama o evde bir erkeğin de olduğunu unutuyoruz çoğu zaman.
Sizi tenzih ederim tabii de, belki böyle bir endişesi vardır siz de bir girip bakın o sayfalara, korkusunu anlarsınız.

o da bilir o tarz evleri sevmediğimi. sonucta orası evcilik evi olmıcak . ikimizinde gayet ciddi bir cevresi var. misafirlerimiz cocuklar olmcagına göre öyle şeyler bize de ugramaz zaten :)

bizim sıkıntımız renklerdi. ben acık tonlar o koyu tonlar

orta yolu bulunur artık

o da bilir o tarz evleri sevmediğimi. sonucta orası evcilik evi olmıcak . ikimizinde gayet ciddi bir cevresi var. misafirlerimiz cocuklar olmcagına göre öyle şeyler bize de ugramaz zaten :)

bizim sıkıntımız renklerdi. ben acık tonlar o koyu tonlar

orta yolu bulunur artık
Koyu tonlar evi küçültüyor sanki, çok daral geliyor insana.
Krem kahve tonları da elit duruyor, daha zevkli duruyor.
Tabii sen iştesin her gün ben bakıcam bu karanlık koltuklara falan de.
Akşamdan akşama göreceği koltuklar yani.

mutlulugunuz daim olsun inş.

bende istedigim gibi birini buldum..

istedigimiz koltuk renkleri birbirine uymuyo die , sevgim azalcak değildi zaten :)

Fikirleriniz uymuyor diye rahatsız oluyorsunuz, tavrı normal değil diyorsunuz nişanlınıza.. Tek sevgiyle yürüseydi evlilikler boşanma diye bişey olmazdı herhalde... Neyse daha da yorum yapmayacağım, zira size haklısınız demeyince atışmaya başlıyorsunuz...

Back
X