1 erkeğin ev eşyalarına karışması

Ben erkeğin böyle yorumlar yapmasından hiç hoşlanmıyorum. Tamam pembiş pembişde olmasın heryer ben zaten pembeyi çok sevmemde ne bileyim sizin nişanlınız çok dahil olmuş :) bende yeni evlendim ve eşim çok karışmazdı hep sen bilirsin hayatım derdi. Ben evimi genelde açık renk yaptım ferahlığı seviyorum eşim ise koyu renk sever ama ona bile karışmadı o sevdiği için aralara koyu attım tabi 1 2:) Hatta eşyaları yapılınca eve geldiğinde gördü:) aşağı yukarı bilgi sahibiydi model gösteriyordum da bazı şeyler biraz sürpriz oldu:) Sadece yatak odası yaptıracağım zaman model arıyordum birtane gösterdim cibinliği vardı pembe ben zaten pembe yapmayacaktım model için yollamıştım pembe yapacağım sandı galiba:) bende o odada yatıcam biliyosun dimi demişti :) çok ilgilenmesi de hiç ilgilenmemeside iyi değil ortayı bulmalı:)

Evinizdeki kırlent değil ki, elbette fikirleri olacak onun da.
Şimdi hiçbir şeye karıştırtmıyorsunuz ya. Evlenince de sizin bu tavırlarınızdan yıldığı için karışmayacak. Neden susuyor, fikrini söylemiyor, herşeyi bana bırakıyor diye dert yanacaksınız.

Konu sadece esya ise cozersiniz aranizda ama diger tavir davranislarina dikkat edin hep benim dedigim olacak tavri simdiden varsa ilerde sorun yasarsiniz

Ayyyy sorma. Yeni ev aldık bi gün babam evdeyim hadi ev hediyesi size halı alalim dedi. Aradım eşimi böyle böyle halı almaya gidiyoruz diye. Başta bişi demedi. Gittik aldık getirdik. Aksam baktım surat beş karış. Noldu dedim. Bana neden fikir sormadınız fotoğraf atıp göstermediniz diyo. Yahu adam hediye aldı zaten, kötü mü halı diyorum. Hayır güzel ama ben alınırken görmedim diyo. Inanamazsin iki gün halının üzerine basmadı. Kenarlara basarak yürüdü. :KK47:

O 1 erkek sizinle beraber 1 hayatı paylaşacaksa neden karışmasın...hem senin hem onun zevki doğrultusunda 1 şeyler alınmalı. Bence 1 sorun yok. :KK59:

Ayyyy sorma. Yeni ev aldık bi gün babam evdeyim hadi ev hediyesi size halı alalim dedi. Aradım eşimi böyle böyle halı almaya gidiyoruz diye. Başta bişi demedi. Gittik aldık getirdik. Aksam baktım surat beş karış. Noldu dedim. Bana neden fikir sormadınız fotoğraf atıp göstermediniz diyo. Yahu adam hediye aldı zaten, kötü mü halı diyorum. Hayır güzel ama ben alınırken görmedim diyo. Inanamazsin iki gün halının üzerine basmadı. Kenarlara basarak yürüdü. :KK47:

Orası onun da evi olacağına göre karışması çok normal. Sizi bencil buldum. İlle ben ben ben... Yooo, ille kadın secer, erkek razı olur diye bir şey yok. Eşya konusunda bile konuşup orta yolu bulamıyorsanız, aranızdaki iletişimi gözden geçirin. İkinizin de birbirinizin istekleri olabileceğine, o evin eşyası için söz söyleme hakkına sahip olduğunuza saygı duymanız lazım. Ama sizde pek göremedim.

:) önceki yorumlara bakmadan direk cumburlop dalmışsınız bencil diye :)

o evde ikimiz yaşıcaz tabiki nişanlımın da içine sinen şeyler olmalı o evde. tabikide nişanlım da evini sevmeli

amaaaa, o evde tüm gün vakit gecircek olan benim, eşyalarla haşır neşir olcak temizligi vs ilgilencek olan benim.
hal böyleyken ben acık mavi tonlarında koltuk istiyoken onun siyah tonlarında koltuk istemesi tabikide beni rahatsız eder.

merak etmeyin ben nişanlıma gayet de saygılıyım cok da seviyorum deger veriyorum.

yok öyle cok pembeli filan bende sevmem onların da uzun ömürlü oldugunu düşünmüyorum zaten benim gözüm yorulur o tonlardan.

benim hep hayalimdi mesela gök mavisi koltuklar vs :) ama o da ablasının siyah koltuklarını bana anlatıp duryo cok güzel diye :rolleyes:

Siyah sakın yaptırmayın. Annemin evinde salonda siyah koltuklar var çok toz topluyor hiç tavsiye etmem siyah ve çok koyu renk koltuğu

Gelin tribine girmissin :)

Asagi yukari herkes yapiyor bunu.

Karismasa niye karismiyorsun ilgilenmiyorsun diyeceksin.

Bu arada cidden bazi mobilyalar bazi esyalar barbie evi gibi yapiyor her yeri. Arkadaslarimin evine gidince "iyi ahmeti bu evde tutabiliyosun hala hello kitty uyuyo mu?" Diye sorasim geliyor.

Beraber karar verin her seye. En guzeli.

Esimle ben de mobilya bakmaya gittigimizde adam bize cicili bicili seyler gosterdi, esim dondu adama dedi ki "abi biz evcilik oynamayacagiz gercekten evleniyoruz" ahahahah (modern mobilyalar kalp biz)

Biz esimle benim ceyizimi bile beraber sectik. Catal kasiktan, dograma tahtasına kadar her seyi beraber aldik. Cok da guzel oldu. O evde ben tek yasamiyorum, o da yasiyor. Niye adeta supriz olsun adama evi.

Mustakbel esinin tavri gayet normal.

öyle barbi evleri bende sevmem öyle gözüm yorulur bikere daralarım heryerin pembeli mavili beyazlı olmasından sıkılırım.

bizim olayımız biraz baska önceki yorumlarda yazdım,

bizdeki sıkıntı şu; ben acık mavi tonlarında koltuk istiyorken onun ablasının evindeki siyah tonlarında koltuk istemesi :)

yani müstakbel eşimin tavrı cok da normal deil bence :)

Ortak karar vermek en güzeli eşim hep bana bıraktı mesela nişanlıyken falan sen bilirsin gibisinden ama ben hep onunda fikirlerini aldım zevklerimiz uydu bu da bir artı tabi sizin zıtsa biraz daha zorlu olur beğenmediği bir şeyi almadım bütçemizi bildiğim için bizi aşacak şeylere yönelmedim hiç sorun yaşamadık:nazar:beraber oturacağız o evde sonuçta orta yol muhakkak bulunurHoppa

temmuz ayında nasip olursa evlencez inş. şimdiden internetten eşyalara bakıyoruz fikrimiz olsun diye. ama benim nişanlım şu renk olmaz şu model olmaz işte bu babannemlerin evinde vardı vs vs diye eşyalara yorum yapıyo bu da benim canımı sıkıyo..

normalde benim gördüğüm; erkek nişanlısına sen seç beğen der. ben hep öyle gördüm cevremde . herkesin evinde renkli sehpalar farklı mobilya tarzları var. beyler karışmıyo genelde.

mesela ben , 3 lü renkli kücük yuvarlak sehpaları gösterince bu ne yaa biz evcilik mi oynıcaz diyo ya da işte dün bi oval halı gösterdim bu ne diyo paspas modeli filan :KK43:

bu hareketleri normal mi acaba yoksa ben mi abartıyom. aslında ben ne istersem alan dediklerimi yapan, beni seven sayan deger veren biri. ben kırılınca hemen üzülür telafi etme gayretine de girer. ama işte ne bilim.

Eşim de beni bezdirmişti.
Pes edip onun istediklerini almıştım ve sonuç, yayları fışkıran koltuklar, sürgüsü bozulup duran bir dolap vs vs ve daha 3 yılı bile dolmadı bu esyaların.
Su an pişman oldu tabii ama iş işten geçti.
O da benim beğendiğim her şeye emekli öğretmen tarzı diyip duruyordu.
Kısacası diren ve istediklerini al.
Erkekler eşyanın kalitesinden anlamıyor.net.

Ortak karar vermek en güzeli eşim hep bana bıraktı mesela nişanlıyken falan sen bilirsin gibisinden ama ben hep onunda fikirlerini aldım zevklerimiz uydu bu da bir artı tabi sizin zıtsa biraz daha zorlu olur beğenmediği bir şeyi almadım bütçemizi bildiğim için bizi aşacak şeylere yönelmedim hiç sorun yaşamadık:nazar:beraber oturacağız o evde sonuçta orta yol muhakkak bulunurHoppa

bizim tamamıyla zıt :) en basit mesela; ben acık mavi tonlarında koltuk diyorken onun ablasının evindeki siyah koltukları bana örnek vermesi :)

Bence hiç fikrini alma ne istiyosan onu al
Bende hep eşime sordum birlikte kullanıcaz sonuçta diye ama sonuç kırlentin duruş Şekline bile karışıyo

Karışma kadın işine de geç kendin bak

öyle barbi evleri bende sevmem öyle gözüm yorulur bikere daralarım heryerin pembeli mavili beyazlı olmasından sıkılırım.

bizim olayımız biraz baska önceki yorumlarda yazdım,

bizdeki sıkıntı şu; ben acık mavi tonlarında koltuk istiyorken onun ablasının evindeki siyah tonlarında koltuk istemesi :)

yani müstakbel eşimin tavrı cok da normal deil bence :)

Ikisinin de temizligi renk itibari ile zor. :D
Birj lekeyi digeri tozu cok belli eder.
Bunlari dusunup ortak karar verseniz?

Neticede onun da evi olacak biz ortak paydada buluşmaya gayret ettik hep,yemek takımı çatal bıçak takımı koltuk vs hepsinde ona danıştım

Erkeği evden soyutlayıp sonra neden bana yardım etmiyo diyen kadınlar var inşallah onlardan olmazsın

bizim tamamıyla zıt :) en basit mesela; ben acık mavi tonlarında koltuk diyorken onun ablasının evindeki siyah koltukları bana örnek vermesi :)
Siyah koltuk diye diretiyorsa ona daha yakın gri tonlarını seçebilirsiniz mesela açık mavi koltuklar yerine açık gri koltuklar daha çok kir götürür o gri koltuklara mavili bir dekorasyon yaparsanız tadından yenmezHoppa

Ortasını bulursunuz ne olucak tek derdiniz bu olsun
Sende fazla uçuk şeyleri seçme
Önemli olan rahat kullanışlı olması
Insan yeni evlenirken daha genç çılgın kafada oluyor hep değişiklik istiyor
Yıllar geçince ıyy bunu nasıl beğenip almışım diye bi kendine geliyorsun
Orta karar birşeyler seçin alın fazla abartmaya gerek yok
durduk yere küçük şeyler için şimdiden birbirinizi kırmayın derim

Back
X