1. evlılık yıldonumu ve kayınvalıde eltı krızxı............

melegmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
102
0
96
İstanbul
ben en kucuk gelınım 4 eltıyız kaynanamlar her hafta sonu buradalar 2 gun boyunca ma aıle ayrılmaz........... pazar gunude ılk evlılık yıldonumuz kımse dısarı cıkmıyo neymıs anne baba HAFTADA 2 GUN GELIYOMUS NE YAPSAM NE YAPSAM benım esım pazarları calısır ama bu pazar ızınlı bana fıkır verebılırsenız cok sevınırımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bırde guzel bı suprız ıcın fıkırlerınızı beklıyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bence şöyle bişey yapabilirsiniz istanbuldasınız madem günübirlik bir gezi ayarla mesela şileye ağvaya güzelmiş oralar ve bunun önceden planlanmış oldugundan bahset aileyede ve mümkünse bütün bir günü orada başbaşa geçirin mesela eşine maddi hediyeler dışında mesela güzel bir resminizi büyük boy bastırabilirsin aklıma gelen bunlar umarım işine yarar
istanbulda kalırsanız aileler rahat vermeyecek anladıgım kadarıyla sizde günübirlik kaçamak yapın güzelce

her hafta sonu nerden geliyorlar kayınvalidenler?

nasılsa 4 eltimişsiniz.

1 tanesinin yokluğu farkedilmeyiversin..ohaoldumsmile

tabi eşinde sana uymalı ..

ben en kucuk gelınım 4 eltıyız kaynanamlar her hafta sonu buradalar 2 gun boyunca ma aıle ayrılmaz........... pazar gunude ılk evlılık yıldonumuz kımse dısarı cıkmıyo neymıs anne baba HAFTADA 2 GUN GELIYOMUS NE YAPSAM NE YAPSAM benım esım pazarları calısır ama bu pazar ızınlı bana fıkır verebılırsenız cok sevınırımbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

nası canım ya, yeni evlisiniz ve haftasonu full misafir, her haftasonuakannehirakannehir

valla canım bu gibi toplu yaşayan ailelerde süprizler hüsranla sonuçlanabilir, hesapta yokken sülaleden birisi süprize limon sıkabilir, o yüzden bence eşinle planlı bişeyler yap:hulya:

gerçekten de neden her haftasonu sizdeler ki? biraz da diğer eltilerinin evine gitsinler? belki eltilerden birini ayarlayabilirsin anne-babaları kendi evlerine alması konusunda.

ya da çok zor durumda kalırsan, eğer planlı bişeyi de yapabilecek bi durum yoksa o zaman bu (mesela şile-ağva gezisinin) size bi yerden 1. yıldönüm için hediye edildiğini söyleyebilirsiniz. zemuszemus

ınan böyle ailelerin varlığını duydukça sinir krizlerine giriyorum. Ne kadar üzücü, ne kadar anlayışsız ve saygısızca bir hareket. Bence al karşına kayınvaldeni ve annecim, evlilik yıldönümünde eşim sevdiği yemekleri yapıcam, başbaşa kutlamayı planlıyorum, anlayış göstereceğiniz için teşekkür ederim de. ay her hafta gelip üstelik o özel günde de geliyorsa, bunu söylediğinde de kırılacaksa bırak kırılsın yani..

bende arkadaşın önerisine katılıyorum.. evden uzak bir yerde gunubirlik rezervasyon yaptırın..
akşamdan yola çıkın eşinizle. ertesi gunu zaten isteselerde bulamazla sizi.hem acıkca da söyleyin evlilik yıldonumumuz bir günlügüne tatile gidecegiz diye..

öffffff ben daraldım ya her hafta her hafta olmazki canım herkes otursun evinde eşler hiç haftasonu yalnız kalamayacakmı canım sen en iyisi kayınvalidenle açıkça konuş anlat herhaftasonu misafirlik olmaz biz karı koca başbaşa vakit geçirmek istiyoruz de aslında onların bunu düşünmesi lazım.

Allah yardımcın olsun herhafta sonu hepbirlikte olmak sıkıcı bişey olsa gerek eşini tanımıyorum ama kızmıcağını size uyacağını düşünüyosan bence haftasonu için yakın biyere bi tatil ayarla eşine evlilikyıldönümü hediyesi olarak yada şimdiden eşinin bi ağzını ara ilkevlilik yıldönümümüz bi planın varmı ailende gelicek napıcaz falan de bişey demezsede ben başbaşa seninle romantik bi gün geçirmez istiyorum falan de

ayy okuyunca kendimi hatırladım
bizde ilk yldönümümüzde eşimin ailesinin yanındaydık hatta hediyelerimizi bile orda aldık verdik
o gün yola çıktık ve 12 saat olan yol 24 saat sürmüştü arabamız bozulmuş yolda kalmıştık
çokk kötü bi gündü
inşlhh bu sene böyle olmaz sempatiksalakcinni

nası canım ya, yeni evlisiniz ve haftasonu full misafir, her haftasonuakannehirakannehir

valla canım bu gibi toplu yaşayan ailelerde süprizler hüsranla sonuçlanabilir, hesapta yokken sülaleden birisi süprize limon sıkabilir, o yüzden bence eşinle planlı bişeyler yap:hulya:

EVET HER HAFTA SONU HER NISANLIYKEN DAHA IYIDIK SANKI AMA BUGUNUMU KATLETMELERINE IZIN VERMICEM BOZDUM KAFAYIkötükedihüsokötükedihüso

bence tek basına bırseyler düşünme eşinle birlikte birşeyler düşün. sürpriz olarak sne ona güzel bı hedıye ver maddi yada manevi birşey. tek basına kararverıp hayal kurup sonra husrana uğrama eşinide aılesıyle senın aranda seçim yapmak zorunda bırakma. bu çoğu zaman aılesını secmesıyle sonuclanır ve cok üüzlürsün hemde hamılesın bu dönemlerde üzüleceğin hayaller kurma kolay gelsin şimdiden

gerçekten de neden her haftasonu sizdeler ki? biraz da diğer eltilerinin evine gitsinler? belki eltilerden birini ayarlayabilirsin anne-babaları kendi evlerine alması konusunda.

ya da çok zor durumda kalırsan, eğer planlı bişeyi de yapabilecek bi durum yoksa o zaman bu (mesela şile-ağva gezisinin) size bi yerden 1. yıldönüm için hediye edildiğini söyleyebilirsiniz. zemuszemus

BIZ AYNI APARTMANDA OTURUYORUZ ELTILERIMLE ONLARIN KAYNANAMLARIN EVI ASAGIDA AMA YEMEKLER BIZDEN O KALKIP BISEY YAPMAZ 15 KISIYI BASINA TOPLARdelikafaduldendelikafadulden

Çek git..!
Niye canını sıkıyorsun ki..
Sabah uyanın adalara gidin akşam da 8-9 gibi dönün .
hem temiz hava alırsınız hem takılırısnız aşk tazelersiniz yürüyüş yaparsın bebiş için.
kaynana her hafta gelior madem sorun yok yani..

ınsanlar da biraz anlayış olmalı, özeli-tüzeli biraz bilsinler bu ne yahu. Her haftasonu ordalarmış, bir haftada olmayıversinler. Eltinlerle beraber geçirsinler ne olacakki? Sen nasıl geçirmek istiyorsun evlilik yıldönümünüzü evdemi, dışardamı? Yanlız bu gibi konularda taviz verirsen eşinde çevrende çabuk alışır haberin olsun, kendi özelini başkası için erteleme.

bence tek basına bırseyler düşünme eşinle birlikte birşeyler düşün. sürpriz olarak sne ona güzel bı hedıye ver maddi yada manevi birşey. tek basına kararverıp hayal kurup sonra husrana uğrama eşinide aılesıyle senın aranda seçim yapmak zorunda bırakma. bu çoğu zaman aılesını secmesıyle sonuclanır ve cok üüzlürsün hemde hamılesın bu dönemlerde üzüleceğin hayaller kurma kolay gelsin şimdiden

ILK DOGUM GUNUMDE HEP BERABERDIK SULALECEK:oklava::oklava::oklava: DUGUN GUNU SABAH BI UYANDIM EVDE IKI ELTIM KAHVALTI HAZIRLIYOLAR kötükedihüsodelikafadulden DELIRMISTIM

İnsanlar da biraz anlayış olmalı, özeli-tüzeli biraz bilsinler bu ne yahu. Her haftasonu ordalarmış, bir haftada olmayıversinler. Eltinlerle beraber geçirsinler ne olacakki? Sen nasıl geçirmek istiyorsun evlilik yıldönümünüzü evdemi, dışardamı? Yanlız bu gibi konularda taviz verirsen eşinde çevrende çabuk alışır haberin olsun, kendi özelini başkası için erteleme.

BEN DIYORUMKI DISARI CIKALIM GECE YARISINA KADAR GELMIYELIM:sm_cool::sm_cool:

Back
X