• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. evlılık yıldonumu ve kayınvalıde eltı krızxı............

Çek git..!
Niye canını sıkıyorsun ki..
Sabah uyanın adalara gidin akşam da 8-9 gibi dönün .
hem temiz hava alırsınız hem takılırısnız aşk tazelersiniz yürüyüş yaparsın bebiş için.
kaynana her hafta gelior madem sorun yok yani..

ADALAR SUPER YA EN SEVDIGIUMIZ YERLER BU HAMILELIK BENI BUNUK YAPTI COK SAGOL CANIMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ILK DOGUM GUNUMDE HEP BERABERDIK SULALECEK:oklava::oklava::oklava: DUGUN GUNU SABAH BI UYANDIM EVDE IKI ELTIM KAHVALTI HAZIRLIYOLAR kötükedihüsodelikafadulden DELIRMISTIM

ne dıyorsun sen düğün sabahı evıne mı gırdıler yuh artık yuhhhh hemdeee kafamçokkarıştı densizlik dıyecem artık anahtarın neden onlarda? aman boşver sabah cıkın gıdın . anlasıldı sizin özel hayatınıza cok karısıyolar

ADALAR SUPER YA EN SEVDIGIUMIZ YERLER BU HAMILELIK BENI BUNUK YAPTI COK SAGOL CANIMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkesi boşvereceksin güzel kardeşim..
kim ne yesin içsin otursun hizmet beklesin boşver sana ne..
evlilik yıldönümün hamilesin gençsin tasa edecek gün değil.
böyle alıştır yoksa ilerde çok canın sıkılır.
kocanı hoş tut ama aileye gereken ayarı ver :)
iyi eğlenceler tebrik ederim bu arada birinci yılınızı olumunekankayizsmile

ILGINIZ ICIN TESEKURLER MESAFEYI KORUYO ESIM ALLAHTAN ONUN YANINDA TISLARRRRRRRRR YANI PEKI HEDIYE ICIN NE DERSINIZ MANEVI OLMASI DAHA HOS OLUR SANKI MADDIYATA PEK ONEM VERMEZkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

benim ilerideki hayatim bu olacak diye korkuyorum..simdi oh basbasayiz biz isteyince goruyoruz herkesi..gerci arkadaslari haftasonlarimizi maffetmeye yetiyor.sevgililer gunumu bile rezil ettiler.mecbur halde birakmalarindan nefret ediyorum..onu birak tatile gidecez bile diyemiyoruz yanlarinda birlikte olalim diyorlar.neymis hanimlari oyle kalabalik seviyormus ben sevmiyorum..atlatabildigimiz kadar yapiyoruz ama bazen cok cok rica ettiklerinde gidiyoruz.
seni cok iyi anliyorum..al kocani kac..mekan arastir esine goster,hatta gostermeden yeri ayarla,tut kolundan kacir:))))

EVET BAZEN BIRSEY GELMIYO ELDEN SONUCTA BUYUKLER BIRDE AYNI YERDE OTURMANIN DEZAVANTAJI AMA 4 AYLIK EVLIYKEN 4 GUNLUGUNE TATILE GITMISTIK TELEFONLARI KAPATIP HABERSIZ SABAHLARA KADAR EGLENDIK SUPERDIolumunekankayizsmile

Back
X