Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bu 2. Transferim, ilki daha hızlı geçmişti bu geçmiyor. Belirti de aramak istemiyorum bence hepsi ilaçlardan. Ben de 3 gün genelde dinlendim ama normal hayata dönmek istiyorum artık, belki daha hızlı geçer böyleHiç belirtim yok fitilden dolayı kasıklarım ağrıyor sadece transferden öncede olan göğüs şişkinliğim var belirti aramıyorum stres yapıyorum 3 gün dikkat ettim yarın artık yavaştan evi toparlayacağımçok ağır falan değil ama transfer olmamışım gibi düşünmek istiyorum çünkü zaman geçmiyor
En azından 9-10unu beklesek daha iyi olur gibi ben de o zamanı bekliyorumBende öyle dinlendim lavabo için kahvaltı için atıstormalıklar için kalktım hasta gibi sürekli yatmak istemiyorum hareketlerim daha yavaş ama yinede normale döneceğim biraz yavaşlatılmış normal hayat umarım zaman hızlı geçernormalde 8 eylülde kan testi yapacaktım ama çok erken oluyor sabır edip bekleyeceğim
![]()
Bende de yok, dün akşam bi reglden 1 gün önce yaşadığım bi hafif alt karın sızısı var gibi geldi ama transferden sonra ilk iş günümdü belki de ondan oldu. Sadece aaaşşşşırı şişkinim o da ilaçlardan. O yüzden belirtisizimSelam canım, ben de 1 eylülde taze transfer 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bi belirtim yok desem yeridir, ara ara kasıklarımda batma olup geçiyor bi de bel ağrısı ama sn lik. Ayaklarımın altı çok yanıyor alev alev, hepsinin ilaçlardan olduğunu düşünüyoruminşallah pozitifi alırız
sende var mı bir belirti
Canım merhabaKızlar merhaba, topiklerde denk geliyoruz belli ki 1 Eylül transferliler bi hayli fazla. Buradan hem sürecimizi paylaşır bilgi alışverişinde bulunuruz hem de birbirimizi motive ederiizz. İnşallah bol pozitifl bir topik olur, yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız![]()
Ben de 3 gün dinlendim, dün işe başladım tekrar. Yatmak insanı daha da yıpratıyor bence, 2. Transferim bu benim. İlkinde 2 hafta yattım çok stresliydiHiç belirtim yok fitilden dolayı kasıklarım ağrıyor sadece transferden öncede olan göğüs şişkinliğim var belirti aramıyorum stres yapıyorum 3 gün dikkat ettim yarın artık yavaştan evi toparlayacağımçok ağır falan değil ama transfer olmamışım gibi düşünmek istiyorum çünkü zaman geçmiyor
İdrar testi yapacak mısınııızzzEn azından 9-10unu beklesek daha iyi olur gibi ben de o zamanı bekliyorum![]()
Ben de donmuş çift embriyo transferi oldum, insan belirti aramıcam dese de vücudunu dinlemeden edemiyor1 eylülde dondurulmuş transfer oldum ben de hiçbir belirti yok ilk üç gün tamamdır ama iki gündür belirti olmaması canımı sıkmaya başladı![]()
Hayırlı olsuunn, bol pozitif alıroz inşallahCanım merhababende 1 Eylül de iki embriyo transferi yaptı 5. Gün embriyosuydu test tarihi 11 Eylül
![]()
Bende dondurulmuş embriyo transferi oldum ikiz kattılarBen de donmuş çift embriyo transferi oldum, insan belirti aramıcam dese de vücudunu dinlemeden edemiyorKalitesi nasıldıı
Amin inşAllahHayırlı olsuunn, bol pozitif alıroz inşallahBenim de 5. Gün ama benim test tarihim 13ü
![]()
İşte yorucu oluyor mu ben çok kararsızım başlamaktaBen de 3 gün dinlendim, dün işe başladım tekrar. Yatmak insanı daha da yıpratıyor bence, 2. Transferim bu benim. İlkinde 2 hafta yattım çok stresliydi![]()
Aslında 10 günde çıkıyor ama garantiye gitmek istedielr herhaldeAmin inşAllahneden seninki 13 ü bana 11 Eylül dedi
Yaptığın işe bağlı açıkçası, ben öğretmenim çok hareketli ağır iş yaptığım bi durum söz konusu değil. O yüzden gidiyorum, hem bana da iyi gelşyor lafam dağılıyoe. Bi bakıyorum saat 5 olmuş bile gün bitmişİşte yorucu oluyor mu ben çok kararsızım başlamakta