1 Eylül transfer olanlar, sayımız fazla toplanalım 🫂💙🧿

ddmmllss

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2025
302
157
18
28
Kızlar merhaba, topiklerde denk geliyoruz belli ki 1 Eylül transferliler bi hayli fazla. Buradan hem sürecimizi paylaşır bilgi alışverişinde bulunuruz hem de birbirimizi motive ederiizz. İnşallah bol pozitifl bir topik olur, yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız 🧡🌼🐥

Selam canım, ben de 1 eylülde taze transfer 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bi belirtim yok desem yeridir, ara ara kasıklarımda batma olup geçiyor bi de bel ağrısı ama sn lik. Ayaklarımın altı çok yanıyor alev alev, hepsinin ilaçlardan olduğunu düşünüyorum 🙏🏼 inşallah pozitifi alırız 😍 sende var mı bir belirti

Hiç belirtim yok fitilden dolayı kasıklarım ağrıyor sadece transferden öncede olan göğüs şişkinliğim var belirti aramıyorum stres yapıyorum 3 gün dikkat ettim yarın artık yavaştan evi toparlayacağım 🤲🏻 çok ağır falan değil ama transfer olmamışım gibi düşünmek istiyorum çünkü zaman geçmiyor

Hiç belirtim yok fitilden dolayı kasıklarım ağrıyor sadece transferden öncede olan göğüs şişkinliğim var belirti aramıyorum stres yapıyorum 3 gün dikkat ettim yarın artık yavaştan evi toparlayacağım 🤲🏻 çok ağır falan değil ama transfer olmamışım gibi düşünmek istiyorum çünkü zaman geçmiyor
Benim de bu 2. Transferim, ilki daha hızlı geçmişti bu geçmiyor. Belirti de aramak istemiyorum bence hepsi ilaçlardan. Ben de 3 gün genelde dinlendim ama normal hayata dönmek istiyorum artık, belki daha hızlı geçer böyle

Bende öyle dinlendim lavabo için kahvaltı için atıstormalıklar için kalktım hasta gibi sürekli yatmak istemiyorum hareketlerim daha yavaş ama yinede normale döneceğim biraz yavaşlatılmış normal hayat umarım zaman hızlı geçer 🤲🏻 normalde 8 eylülde kan testi yapacaktım ama çok erken oluyor sabır edip bekleyeceğim 🤲🏻

Bende öyle dinlendim lavabo için kahvaltı için atıstormalıklar için kalktım hasta gibi sürekli yatmak istemiyorum hareketlerim daha yavaş ama yinede normale döneceğim biraz yavaşlatılmış normal hayat umarım zaman hızlı geçer 🤲🏻 normalde 8 eylülde kan testi yapacaktım ama çok erken oluyor sabır edip bekleyeceğim 🤲🏻
En azından 9-10unu beklesek daha iyi olur gibi ben de o zamanı bekliyorum 🙏🏼

1 eylülde dondurulmuş transfer oldum ben de hiçbir belirti yok ilk üç gün tamamdır ama iki gündür belirti olmaması canımı sıkmaya başladı 🥲

Selam canım, ben de 1 eylülde taze transfer 3. Gün embriyosu transferi oldum. Bi belirtim yok desem yeridir, ara ara kasıklarımda batma olup geçiyor bi de bel ağrısı ama sn lik. Ayaklarımın altı çok yanıyor alev alev, hepsinin ilaçlardan olduğunu düşünüyorum 🙏🏼 inşallah pozitifi alırız 😍 sende var mı bir belirti
Bende de yok, dün akşam bi reglden 1 gün önce yaşadığım bi hafif alt karın sızısı var gibi geldi ama transferden sonra ilk iş günümdü belki de ondan oldu. Sadece aaaşşşşırı şişkinim o da ilaçlardan. O yüzden belirtisizim 🥹 İinnşallaaah, aybı gün evlat haberivile müjdeleniriz 🫂💙

Kızlar merhaba, topiklerde denk geliyoruz belli ki 1 Eylül transferliler bi hayli fazla. Buradan hem sürecimizi paylaşır bilgi alışverişinde bulunuruz hem de birbirimizi motive ederiizz. İnşallah bol pozitifl bir topik olur, yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız 🧡🌼🐥
Canım merhaba ❤️ bende 1 Eylül de iki embriyo transferi yaptı 5. Gün embriyosuydu test tarihi 11 Eylül ❤️

Ben de 3 gün dinlendim, dün işe başladım tekrar. Yatmak insanı daha da yıpratıyor bence, 2. Transferim bu benim. İlkinde 2 hafta yattım çok stresliydi 🥹

1 eylülde dondurulmuş transfer oldum ben de hiçbir belirti yok ilk üç gün tamamdır ama iki gündür belirti olmaması canımı sıkmaya başladı 🥲
Ben de donmuş çift embriyo transferi oldum, insan belirti aramıcam dese de vücudunu dinlemeden edemiyor 🥹 Kalitesi nasıldıı

İşte yorucu oluyor mu ben çok kararsızım başlamakta
Yaptığın işe bağlı açıkçası, ben öğretmenim çok hareketli ağır iş yaptığım bi durum söz konusu değil. O yüzden gidiyorum, hem bana da iyi gelşyor lafam dağılıyoe. Bi bakıyorum saat 5 olmuş bile gün bitmiş 🤣

Back
X