Konuyu bir çırpıda okudum. Hepinizin hissettiği duygulara, geçtiği yollara o kadar aşinayım ki. Bazılarınızla neredeyse aynı şeyleri yaşamışız.
Hiçbir zaman çok kilolu bir insan olmadım. Ama hiç ilaçsız düzenli adet olduğumu bilmem. En son vücudum tüylenmeye başladığında kullanmayı reddettiğim doğum kontrol haplarına başladım ve yıllarca kullandım. En azından düzenli adet görüyordum. Tüylenme ve sivilce şikayetlerim azalmıştı ancak ne zaman evlendim çocuk sahibi olmak istedim yıllardır bastırdığım pkosla tekrar yüzleşmek zorunda kaldım

Beslenmeme dikkat ettim. Soğan kürü denedim. Hayıt tohumu denedim. İncir kürü denedim. İnositiol kullandım. Glifor ve klomen kullandım ama hiç kendi kendime adet olamadım. İnsülin prolaktin tsh hep normal çıkıyordu. Ben işin içinden çıkamıyordum

Sonra eşimin spermiyogram testi sonuçları da kötü çıkınca tüp bebek yaptırmaya karar verdik. İlk denemede hamile kaldım çok şükür. Ama şu doğal beslenme işine taktım. Şimdiki derdim kendi pkoslu oluşum değil. Bebeğimin sağlığı tek düşüncem onu da bizim gibi toksik bi dünyaya getireceğim için kötü hissediyorum. Her şeyin doğalını aramaktan bıktım. Çevremde kimse benim kadar dikkat etmiyor.
Neyse uzun oldu ama bende paylaşmak istedim az çok yaşadıklarımı