1.gün embriyosu transferi olan var mı?

zuzum-36

Rabbim! Kalbime sığmayan duyguya rahmet et🤲
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2022
68
40
18
39
Merhaba benim gibi aramızda 1. Gün embriyosu transferi olan var mı aranızda 2 hücreli embriyo transferi yapıldı bana o kadar araştırdım ama kimseyi bulamadım

İlk defa duydum.. hangi merkezde yaptınız?

İnşallah olumlu olur sımsıkı tutunur size..

1.gun bende ilk defa duydum. Sizde gerçekleşsin bu ilk hayırlısıyla insallah

Merhaba benim gibi aramızda 1. Gün embriyosu transferi olan var mı aranızda 2 hücreli embriyo transferi yapıldı bana o kadar araştırdım ama kimseyi bulamadım
2. Gün embriyosu transferi oldu arkadaşım ve bebeği oldu bile dah iyi merak etme bebeğin ilk andan itibaren seninle doğal ortamında hayırlı olsun stres yapma gereksiz

İlk defa duydum.. hangi merkezde yaptınız?

İnşallah olumlu olur sımsıkı tutunur size..
Çapa tıp fakültesinde oldu bugün 9. Günüm dayanamayıp gidip kan verdim onda da ilk defa böyle bir şey gördüm 0.743 çıkmış değer referans aralığı normalde 0-5 yazardı bunda sadece 1 yazıyor bilemedim 🥺 acaba yükselir mi

2. Gün embriyosu transferi oldu arkadaşım ve bebeği oldu bile dah iyi merak etme bebeğin ilk andan itibaren seninle doğal ortamında hayırlı olsun stres yapma gereksiz
bugün 9. Günüm dayanamayıp gidip kan verdim onda da ilk defa böyle bir şey gördüm 0.743 çıkmış değer referans aralığı normalde 0-5 yazardı bunda sadece 1 yazıyor bilemedim 🥺 acaba yükselir mi

1.gun bende ilk defa duydum. Sizde gerçekleşsin bu ilk hayırlısıyla insallah
Keşke inşallah 🤲🤲🥺🥺 bugün 9. Günüm dayanamayıp gidip kan verdim onda da ilk defa böyle bir şey gördüm 0.743 çıkmış değer referans aralığı normalde 0-5 yazardı bunda sadece 1 yazıyor bilemedim 🥺 acaba yükselir mi

Çapa tıp fakültesinde oldu bugün 9. Günüm dayanamayıp gidip kan verdim onda da ilk defa böyle bir şey gördüm 0.743 çıkmış değer referans aralığı normalde 0-5 yazardı bunda sadece 1 yazıyor bilemedim 🥺 acaba yükselir mi
2 gün sonra aynı merkezde tekrar kan verin.. benimde ilk testim 5 çıkmıştı sonra 1.20 ile düştü.. kimyasaldi büyük ihtimal..ama sizin 1.gun embriyosu hiç belli olmaz.. testini tekrar et sağlıkla yükselir umarım

Ayyy inşallah o kadar çok ağladım ki hala ağlıyorum bütün hayallerim umutlarım alt üst oldu birden bire dünya başıma yıkıldı sanki 🥺🥺😭😭😭😭😭

Keşke inşallah 🤲🤲🥺🥺 bugün 9. Günüm dayanamayıp gidip kan verdim onda da ilk defa böyle bir şey gördüm 0.743 çıkmış değer referans aralığı normalde 0-5 yazardı bunda sadece 1 yazıyor bilemedim 🥺 acaba yükselir mi
9.gun 1.gun embriyosuna göre çok çok erken hemen ümitsizliğe kapılma olurmu canm biraz daha bekle 13.gun filan en azından baktır gönlüne göre olur nasip etsin Rabbim

Ayyy inşallah o kadar çok ağladım ki hala ağlıyorum bütün hayallerim umutlarım alt üst oldu birden bire dünya başıma yıkıldı sanki 🥺🥺😭😭😭😭😭
Hemen yıkma kendini insan çok üzülüyor haklısın ama herşey gecicek yeniden umutların yesericek kendini çok bırakma hem henüz erken biraz daha bekle strese girme insallah

Allah razı olsun canım benim bu benim 2. Denemem şöyle ki 1. Denemede sadece 1 tane yumurta topladılar oda yumurta olgunlaşmadı dölleyemedik işleminiz iptal edildi dediler 2 ay sonra tekrar simdi denedik bu seferde 2 yumurta topladılar onunda biri olgunlaştı dölledik dediler 2. Gün döllendi 2 hücreli embriyo deyip hemen transfer ettiler bende ilk defa duydum en az 3 en fazla 6. Gün embriyosu transferi olanları duydum. İşten izin aldım evde kendime hiç bakmadığım kadar güzel baktım hiç yormadım kendimi hep onunla konuştum bırakma sakın annene seni çok uzun zamandır bekliyorum bebeğim diye birde transferden sonra ultrason ekranından fotoğrafını çekmiştim 😭😭😭😭😭😭 Allah’ımmmm nolur bu sefer olmuş olsun hayırlısıyla nolur 🤲🤲🤲😭😭😭🥺🥺🥺

Back
X