- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
varsa cıkacaktır rabbım gönlunuze göre versın :)Arkadaşlar dün hasta olmam gerekiyordu olmadım ve sanki bayılcakmış gibi hissediyorum ayaklarım soğuk belim ağrıyor miğdem bulanıyor sizce erken gebelik testi çıkarmı
Erkenmi sizcevarsa cıkacaktır rabbım gönlunuze göre versın :)
erken degil kaset testte bile cikar gecikmeniz var cunku.. (gec dollenme olmadıysa). bence hemen bi test alıp yapn sonucu merak ediyorum :)Arkadaşlar dün hasta olmam gerekiyordu olmadım ve sanki bayılcakmış gibi hissediyorum ayaklarım soğuk belim ağrıyor miğdem bulanıyor sizce erken gebelik testi çıkarmı
Adete 4 gün kala 2.0 çıkmıştı geç döllenme dende şüphe ediyorumerken degil kaset testte bile cikar gecikmeniz var cunku.. (gec dollenme olmadıysa). bence hemen bi test alıp yapn sonucu merak ediyorum :)
bır kac gun daha bekleyın ıstersenız ama ılk ıdrarla erken gebwlık testınde varsa cıkacaktırErkenmi sizce
Çok teşekkür ederim sonuçu yazıcam yarın akşambır kac gun daha bekleyın ıstersenız ama ılk ıdrarla erken gebwlık testınde varsa cıkacaktır
Siz ne kadar kala öğrendinizerken degil kaset testte bile cikar gecikmeniz var cunku.. (gec dollenme olmadıysa). bence hemen bi test alıp yapn sonucu merak ediyorum :)
olabilir erken gebelik testi yaptırın erken olsa bile silik cikar cizgisiAdete 4 gün kala 2.0 çıkmıştı geç döllenme dende şüphe ediyorum
benimki gec dollenmeydi adet tarihim gecikincew gittim hastaneye beta hcg 6 degerince cikti yani coook yeniydi :) ama silik cizgiyle ogrendım ona ragmenSiz ne kadar kala öğrendiniz
Allah analı babalı büyütsün inşallah ben 2 au önce 2.düşüğümü yaşadım bu ayda. Kendimi hamile gibi hissediyorumbenimki gec dollenmeydi adet tarihim gecikincew gittim hastaneye beta hcg 6 degerince cikti yani coook yeniydi :) ama silik cizgiyle ogrendım ona ragmen
ben de pcosum adetlerım duzensız 28 gün olarak tutmustum adete dört gun kala cıkmadı, zaten duzenlı de değil adetlerim ne zaman test yapsam bılmıyorum bılebenimki gec dollenmeydi adet tarihim gecikincew gittim hastaneye beta hcg 6 degerince cikti yani coook yeniydi :) ama silik cizgiyle ogrendım ona ragmen
sizin ve sizin gibi isteyen herkes icin dua ediyorum. rabbim kimsenin kucagini bos bırakmasın. adet tarihiniz bir kac gun gectikten sonra kan verin gec dollenme olduysa adet gecikmesinden 7 gun sonra cikarben de pcosum adetlerım duzensız 28 gün olarak tutmustum adete dört gun kala cıkmadı, zaten duzenlı de değil adetlerim ne zaman test yapsam bılmıyorum bıle
allah razı olsun inşallah rabbim bana da nasıp edersizin ve sizin gibi isteyen herkes icin dua ediyorum. rabbim kimsenin kucagini bos bırakmasın. adet tarihiniz bir kac gun gectikten sonra kan verin gec dollenme olduysa adet gecikmesinden 7 gun sonra cikar
Silik çizgi çıktısizin ve sizin gibi isteyen herkes icin dua ediyorum. rabbim kimsenin kucagini bos bırakmasın. adet tarihiniz bir kac gun gectikten sonra kan verin gec dollenme olduysa adet gecikmesinden 7 gun sonra cikar
Resmi yok mu canım bakalımSilik çizgi çıktı
Resmi yok mu canım bakalım
Ne kadarda çıktı
Yapar yapmazNe kadarda çıktı
Ben gayet gördüm ama erken gebelik testiyse çok kişinin böyle olup negatif cıktıYapar yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?