- 27 Haziran 2022
- 78
- 67
- 18
- 33
- Konu Sahibi samsunlu5555
-
Erken gebelik testi mi bu
2 gün geçtiKaset testte eger gec dollenme degilse bat gununden bir iki gun once ve bat gunu mutlaka silik de olsa cikiyor deneyin ama insan sabredemiyor sabredebilirseniz adet gununuz bi gecsin sonra test yapin ve kan verin
EvetErken gebelik testi mi bu
Evet marka doğru ama ben 2 gün geçikmem var diye yaptım başkada marka bulamadımtestin markası awox mu?
2 ay önce bu markanın testi aynen böyle gölge gibi çıkmıştı bende ama gebelik olmadı.
Gecikmen olmuş kaset test yapabilirsin erken gebelik testleri yanıltabiliyor. Benimde böyle çıktı ama hamile değildim
Bide pazartesi onu denerim çok teşekkür ederimGecikmen olmuş kaset test yapabilirsin erken gebelik testleri yanıltabiliyor. Benimde böyle çıktı ama hamile değildim
Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin canım hepimizeBide pazartesi onu denerim çok teşekkür ederim
inşallah pozitiftir canım hayırlısı olsun.Evet marka doğru ama ben 2 gün geçikmem var diye yaptım başkada marka bulamadım
Hayırlısı olsun inşallahinşallah pozitiftir canım hayırlısı olsun.
geçen ay yine bu testten yapmıştım adetime 3 gün kala pozitif çıktı kan verdim beta 13 tü.
2 gün geçikmem var şimdi baktırdım 2.0 halabenimki gec dollenmeydi adet tarihim gecikincew gittim hastaneye beta hcg 6 degerince cikti yani coook yeniydi :) ama silik cizgiyle ogrendım ona ragmen
Ben az önce ikindin akşam üstü yaptım negatif ama sanki hsyaltet bir çizgi var gibi belkide istediğim için öyle geliyordur bilmiyorum ama sabah idrarı kesin sonuç verirmibır kac gun daha bekleyın ıstersenız ama ılk ıdrarla erken gebwlık testınde varsa cıkacaktır
Testini atsana baa kalım bife evet erken gebelik testi sonuç verirBen az önce ikindin akşam üstü yaptım negatif ama sanki hsyaltet bir çizgi var gibi belkide istediğim için öyle geliyordur bilmiyorum ama sabah idrarı kesin sonuç verirmi
Ben kaset test ywptim benim gördüğüm aşırı silik çok aşırı dikatli yapmak lazım yarın ya kan vercem ya da erken gelbelik testi Alican bı bakrmisiniz ilk atigimda var sankiTestini atsana baa kalım bife evet erken gebelik testi sonuç verir
Canım imkanın varsa erken gebelik testi yerine kan ver ben erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim negatif çıktı büğün 4.günü Geçikmemin bekliyorum bendeBen kaset test ywptim benim gördüğüm aşırı silik çok aşırı dikatli yapmak lazım yarın ya kan vercem ya da erken gelbelik testi Alican bı bakrmisiniz ilk atigimda var sanki
Haber ver banadaBen kaset test ywptim benim gördüğüm aşırı silik çok aşırı dikatli yapmak lazım yarın ya kan vercem ya da erken gelbelik testi Alican bı bakrmisiniz ilk atigimda var sanki
İnşallah aldım daha 5 gün olmuş cikarmi erken gebelik testinde ndeHaber ver banada
Geçikmenin 5.günümü çıkar heralde canım denede atarsınİnşallah aldım daha 5 gün olmuş cikarmi erken gebelik testinde nde
Yok hwyir yanlış anlatım sanırsam ilişkiden 5. Gün ve hani tutması için bir gün dudurp birgün ilişki ye giriyoruz ya en son ilişkide ayiptir soylemei domalma seklindeyekn kanalara iyi gider diyorardi o yüzden utlwndim ama o pembe leke adete dönüştü lasilklarim belimde çok ağrıyor malesef olmamış bu ay hayirlsi ovulasyon testi aldım bu ay onu renicem birde Şivan kürünü inşallah onu ywpip hamile kalan kuzenim varGeçikmenin 5.günümü çıkar heralde canım denede atarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?