1 gun kaldi adetime sizce hamile miyim?

Kizlar ben adet oldum 1 gun gecikmis oldu sadece adet sancim icin katarin ve parol içtim ne alaka demeyin.böyle bi çözüm buldum

Sizce bu ultrason görüntüsü nasil persembe gunu komtrole gel dedi keseye bakicaz dedi gorunmedi simdi dedi cok strese girdim bunun bide kalp atisi var ona da ayri stres bide dis gebelik den de cok korkuyorum gebelik ilk defa başıma geldiği icin tecrubesizim bana birileri akil versin :/

Neden hemen uzulmemelisinz. Dis gebelik falan nerden cikti kesenin 6 haftaya kalp atisinin 9 haftaya kadar yolu var. Ama kasiklarnzdaki agriyi doktora soyleyin, gebeligi boyunca bu agriyi yasayan da oluyor bu arada bHCG kac cikti. 2000i bulmadan kese gozukmez

138.80 cikmisti dun bhcg sonucum
Ne bileyim her kafadan bir ses çıkıyor benimde aklima hersey geliyor ama agriya normal dedi doktor ilk zamanlarda olur dedi istersen parol içebilirsin dedi ama icmedim cok sukur bisey yok suan merakla persembeyi bekliycem dua edin kizlar

sakin olsana biraz. Böyle stres yaparsan tabiki sorun cikabilir! ne güzel iste hamilesin....Bnece bu kadar abartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…