1 günde sevgi biter mi ? Nasil dayanır insan severken ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Her sey cok güzeldi daha gece hafta cuma iki gunluk tatile cikip cok mutlu donmustuk sevgi doluyduk seviyodu mutluyduk . Kiskanclik kavgasi oldu ben onun eskilerini karistirdim guvenmiyosan ayril dedi ben gurur yaptim o ozur diledi dinlemedim telefonlari açmadım uzattikca uzattim en son o da patladi ayrildik . Aksam olunca aradim sebepsiz sekilde ayrilmayalim biz mutluyuz dedim hrr ayriligimizda beni biraip gitmenden surekli kavga etmeden yoruldum eskiden alttan alirdim bi sesin yerine getirirdi artik kendime gelemiyorum değiştim demekki ayrilik da olabiliyomus sogudum kendime guvenmiyorum dedi ileri icin yapabilecegimi düşünmüyorum dedi . Dun tekrar aradim ben geliyorum goruselim dedim . Askere gitmesi gerekiyomus sozde açıköğretim okuyanlarin askerlik tecil hakki kalkmis babasinin 30 bin verip bedelli yaptıracak durumu yokmus biz hep kavga ediyomusuz askerde ayri kalcakmisiz kendine guevnmiyomus yine bisey olcakmis ben eskileri accakmisim o accakmis . Isyerimde benimle ilgilenenler varmis ( sadece telefon acikken bi hasta benle sohbet etmeye calistu) evlilikte de olcakmis . Eski sevgilim konusunu acmisim ona takmis beni cok seviyomus ama artik bitmesi gerekiyomus mutlu olamazmisiz . Bana soz vermis 1 sene icinde evlencez diye ama askere gitcekmis sozunu tutamamis artik olmazmis en son kalktim sarildim bidaha karsina cikmam dedim onun gozlerinden yas akti benim gozlerimden yas aşktı ozur dilerim dedi gitti okadar kotuyumki . Cok iyiydik her gun gezerdik hep arar sorardi en yakınım di bana kiyamaz derdim kiydi . Beni affedemiyomus gururnu yenemiyomus sozlerim ona dokunmuyomus 1gunde bakisi bile degismis sabah 5 de kalktim 2 saatlik uykuyla duruyorum isyerindeyim guclu durmaya calisiyorum ama yapamiyorum korkuyorum gurursuzluk kapisina gitcem diye ?

Neden dalga geciyosunuz? Gerçekten icinden cikamadigim bir durumdayim mantikli dusunemiyorum sizlerden yardim almak istedinm
Sana o kadar yazıldı çünkü burada hatırlıyorum senin konularına da ondan adam seni sevmiyor ve bunu kibarca dile getirmiş kaç defa yani sana diyecek bir şey kalmadığı için öyle yazdım

Dün çok seviyorum ama bi kafami toparlayamiyorum cok karışık dedi bilmiyorum bende anlayamiyorum
Sana o kadar yazıldı çünkü burada hatırlıyorum senin konularına da ondan adam seni sevmiyor ve bunu kibarca dile getirmiş kaç defa yani sana diyecek bir şey kalmadığı için öyle yazdım

Cidden adama ne yaptınız? Bir dönem eşime söylediğim sözleri söylemiş :KK70: Üzülmeyin, zaman verin biraz. Kıskançlığınızı törpüleyin. Olacaksa olacaktır.

1 gun once ayrilmak istemiyorum seni seviyorum ozur dilerim diyodu . Askerlik konusundan sonra kafasi karismis olamaz mi ?
Bilemiyorum ama şu an karşınızdaki insanın sizi sevdiğine inanmıyorum. İki lafından biri kendime güvenmiyorum. E kendine güvenmeyen bir adama siz de güvenip kendinizi kaptırmayın daha fazla.

Kendimi sorguluyorum ben mi soguttum yordum mu diye sucluyorum beni severken hatalar yaptim kendimden uzaklastirdim mi acaba diyorum ?
Ben böyle basit biten ilişkilerde sevgiye inanmam ve sonu olmaz zaten zorlamayın inanın sizi sevseydi böyle bitiremezdi.

Bana karşınızdaki insan ayrılmak için bahaneleri sıralamış gibi geldi.
Geçmişi aciyorsun yok askere gitcem yok 1 yilda evleneceğiz dedik olmayacak vs vs.

Soruya gelince 1 gün değil 1 snye de bile soğuyabilir insan.

Bende bekledim daha once hemde heycanla gitmisti geliyimde evlenelim diye beklemistik olmadi orasi ayrida benim icinde ayrilik olamaz bu bahaneden ki ögrendim arastirdim oyle bi kanunda cikmamis
Ben de bir yıl asker yolu bekledim. Askerlik neden bir insanın kafasını karıştırsın ki?

Back
X