Her sey cok güzeldi daha gece hafta cuma iki gunluk tatile cikip cok mutlu donmustuk sevgi doluyduk seviyodu mutluyduk . Kiskanclik kavgasi oldu ben onun eskilerini karistirdim guvenmiyosan ayril dedi ben gurur yaptim o ozur diledi dinlemedim telefonlari açmadım uzattikca uzattim en son o da patladi ayrildik . Aksam olunca aradim sebepsiz sekilde ayrilmayalim biz mutluyuz dedim hrr ayriligimizda beni biraip gitmenden surekli kavga etmeden yoruldum eskiden alttan alirdim bi sesin yerine getirirdi artik kendime gelemiyorum değiştim demekki ayrilik da olabiliyomus sogudum kendime guvenmiyorum dedi ileri icin yapabilecegimi düşünmüyorum dedi . Dun tekrar aradim ben geliyorum goruselim dedim . Askere gitmesi gerekiyomus sozde açıköğretim okuyanlarin askerlik tecil hakki kalkmis babasinin 30 bin verip bedelli yaptıracak durumu yokmus biz hep kavga ediyomusuz askerde ayri kalcakmisiz kendine guevnmiyomus yine bisey olcakmis ben eskileri accakmisim o accakmis . Isyerimde benimle ilgilenenler varmis ( sadece telefon acikken bi hasta benle sohbet etmeye calistu) evlilikte de olcakmis . Eski sevgilim konusunu acmisim ona takmis beni cok seviyomus ama artik bitmesi gerekiyomus mutlu olamazmisiz . Bana soz vermis 1 sene icinde evlencez diye ama askere gitcekmis sozunu tutamamis artik olmazmis en son kalktim sarildim bidaha karsina cikmam dedim onun gozlerinden yas akti benim gozlerimden yas aşktı ozur dilerim dedi gitti okadar kotuyumki . Cok iyiydik her gun gezerdik hep arar sorardi en yakınım di bana kiyamaz derdim kiydi . Beni affedemiyomus gururnu yenemiyomus sozlerim ona dokunmuyomus 1gunde bakisi bile degismis sabah 5 de kalktim 2 saatlik uykuyla duruyorum isyerindeyim guclu durmaya calisiyorum ama yapamiyorum korkuyorum gurursuzluk kapisina gitcem diye ?