Şampuan ve Saç Kremleri 1 günde yağlanan saçlara şampuan/krem?

hotcouture

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
4.239
794
163
Merhabalar,

Saçlarım sanırım yazın sık yıkamaya alıştı; 1. gün yıkıyorum yatıp ertesi gün kalktığımda yağ içinde ve yapış yapış olmuş oluyor. İlk yıkadığım gün sorun yok fakat 2. gün sanki üzerinden 4 gün geçmiş gibi bir hale bürünüyor.
Önerebileceğiniz şampuan ya da bu duruma uygun krem var mı?

pantene işe yarar mı ki, marka olarak çok iyi olduğu söylenemez ama
Pantene in marka olarak iyi olmadigini nerden cikardiniz? Yagli sac yapisi olan gorumcemde ise yaradigina sahit olmusum ki onermisim deneyip denememek sizin karariniz.. yani en azindan denemeden boyle on yargili olmayin derim ben :KK66:

Aqua light serisini denemedim ama Pantene'nin genel olarak şampunları güzel oluyor ben temel bakımı kullanıyorum gayet memnunum ama saçımda kepeğimsi şeyler var kepeğe karşı etkili olanına geçiş yapmayı düşünüyorum kullanan var mı ona göre alayım kızlar :KK35:

Pantene in marka olarak iyi olmadigini nerden cikardiniz? Yagli sac yapisi olan gorumcemde ise yaradigina sahit olmusum ki onermisim deneyip denememek sizin karariniz.. yani en azindan denemeden boyle on yargili olmayin derim ben :KK66:
pantene, gliss, elidor vs vs gibi marka şampuanların içinde sodyum l. sulfate denilen ürün var. bu ürün zaten asıl silikon gibi kaplayıp yağlanmayı gerçekleştiriyor o yüzden bana göre bütün bu marka şampuanları aynı etkiyi yapıyor. ben biraz daha bitkisel içerikli bir şey arıyorum.

pantene, gliss, elidor vs vs gibi marka şampuanların içinde sodyum l. sulfate denilen ürün var. bu ürün zaten asıl silikon gibi kaplayıp yağlanmayı gerçekleştiriyor o yüzden bana göre bütün bu marka şampuanları aynı etkiyi yapıyor. ben biraz daha bitkisel içerikli bir şey arıyorum.
Bende bitkisel urunleri kullandigim zaman saclarim bildigin cali supurgesi gibi oluyor kiriliyor dokuluyor kopuyor silikon icermeyen sampuanlar bana yaramiyor sac derimi kurutup kasintiya sebep oluyor.. ben pantene den asiri memnunum en azindan sac derimde kasintiya sebep olmuyor gayet guzel arindiyor saclarimi :KK66:

Son düzenleme:
Spesifik olarak şu şampuan diyemeyeceğim ama kendi saçlarımda gözlemlediğim sonuca göre kesinlikle içerisinde sülfat, silikon, paraben içermeyen şampuanlar saçları çok kurutuyor. Misal, landoll nashi argan şampuanı içerisindeki -argan yağı, Omega 9, Omega 6, E vitamini- yoğun nemlendirici sağlayan yağlara güvenerek kullandım, saçlarımı nemlendirmek amaçlı kullandım ama şampuan sülfatsız olduğu için bırak nemlendirmeyi, saçlarımı çıtır çıtır kuruttu resmen. Organix şampuanlarında da aynı şeyi yaşadım.

3 haftadır eczaneden aldığım bitkisel şmpuanı deniyorum.. aynen haklısınız . saçımı çalı gibi yaptı. vei yağ konusunda ancak 1 günden, 2 güne kadar cıkarttı dayandırabildi beni. hiç bir işe yaaramıyor neden yağlanıyor saçım ya bu kadar çok Caulfield- Caulfield- H Hickimse_

ben önceden pantene kullanıyordum zaten sonra ne olduysa değiştim sürekli değişiyorum o gün bu gündür. elimdeki sampuanlar bitsin gene pantene mi geçsemm

3 haftadır eczaneden aldığım bitkisel şmpuanı deniyorum.. aynen haklısınız . saçımı çalı gibi yaptı. vei yağ konusunda ancak 1 günden, 2 güne kadar cıkarttı dayandırabildi beni. hiç bir işe yaaramıyor neden yağlanıyor saçım ya bu kadar çok Caulfield- Caulfield- H Hickimse_

ben önceden pantene kullanıyordum zaten sonra ne olduysa değiştim sürekli değişiyorum o gün bu gündür. elimdeki sampuanlar bitsin gene pantene mi geçsemm
Surekli sampuan degistirmekte sac yapisini bozuyor bunu en iyi ben yasadim sampuan degistirmek kimine gore faydali kimine gore degil bana sampuan degistirmek iyi gelmiyor ben pantene den memnun oldugum icin onerdim sanada iyi gelir insallah.

Back
X