1 günlük izin bu kadar kafaya takılır mı? :(

Verir mi vermez mi bilemem ama vermezse vicdanından şüphe ederim.
Keyfi bir şey değil sonuçta sağlık yani

Sağlık bu hiçbir şeye benzemez, hem önemli de diyorsunuz. Diyelim ki vermedi? Ben böyle bir iş yerinde çalışmazdım asla isterse çokta iyi maaşı olsun. İşçi hakları denen bir şey var. Çok diretirlerse belgeleri önlerine koyarsınız.

Ay yazinizi okurken kendimi gordum. 9 sene calistigim yerde bile izin alirkeb kafamda kurup duruyordum. Hani 9 yil olmus artik daha rahat oluyor bazinseyler hala kasardim kendimi.
Simdi dusunuyirum da gereksiz mis .. Gercekten kendinden emin bir tavirla soyleyip rica edeceksiniz olup bitecek.

Hatta isi halledip gelmeyi dusundum ama uc yere gidecegim zor olur ge r kirse iznimden kullanayim falan diyerek te olasi hallet gel demesinin önunu hafiften kesmis olursunuz.tabii ki uygun bi sekilde.

Kasmayin bu kadar gercekten böyle ufak seyleri kafama taktim simdi hastalik cikiyor ve hepsi strese bagli deg-mez

NeverOne NeverOne evet yani bir de gideceğim hastane uzak hani başka zamana pek bırakmak istemedim onun için yıllık izinden kessin ya da kesmesin ama 1 günlük istiyorum bir de bende şöyle bir sorun var bunu mesele haline getiriyorum normalde adamcağızın dediği bişey yok ama nedense ben onunla izin konusunu paylaşıncaya kadar kafamam takar da dururum ve bu zamana kadar hiç de izin vermemezlik yapmadı bazen işte tipine bakıp bu adam bana nasıl izin vercek diyip izinlik işimi ertelediğim zaman oldu yani bunları nasıl aşabilirim ya

B brcsnr evet zaten vermezse ben de kesinlikle işten çıkarım ben 3 hastaneye gidio bölüncem en son ki hastanem diş hani dişçi ister istemez dişinizle oynuyor sızlıyor tekrar işe dönmek istemiyorum hani dinlenmek istiyorum 3 hastane sonrası

@ıtslokum evet dediğiniz gibi aslında takacağımız en son şeyi takıyoruz maalesef bu sorunu ben aşamadım adamın suratına bakıp gergin yada kızgın olduğu zamanlar almam gereken izni ertelediğimi biliyorum ve bu bana zarar veriyor ne olur bana bir akıl verin ki asla takmadan çatır çatr gidip isteyim ve bana hayır diyemesin sonuçta insanız özel hayatımız işimiz oluyor ve dinlenmek istiyoruz yıllık izin istemek,hastane için 1 günlük izin istemek bunlar doğal değil mi? vermemezlik yapmaz umarım 1 günlük

B brcsnr evet zaten vermezse ben de kesinlikle işten çıkarım ben 3 hastaneye gidio bölüncem en son ki hastanem diş hani dişçi ister istemez dişinizle oynuyor sızlıyor tekrar işe dönmek istemiyorum hani dinlenmek istiyorum 3 hastane sonrası
iş ten mi çıkarsın?:))
gerçekten çok takmışssın bu meseleyi.
daha konuşup izin istemedin bile.
bi sakin ol.
hallolur verir izin ya.
olmadı birini sonraya ertelersin bişekilde.

NeverOne NeverOne evet yani bir de gideceğim hastane uzak hani başka zamana pek bırakmak istemedim onun için yıllık izinden kessin ya da kesmesin ama 1 günlük istiyorum bir de bende şöyle bir sorun var bunu mesele haline getiriyorum normalde adamcağızın dediği bişey yok ama nedense ben onunla izin konusunu paylaşıncaya kadar kafamam takar da dururum ve bu zamana kadar hiç de izin vermemezlik yapmadı bazen işte tipine bakıp bu adam bana nasıl izin vercek diyip izinlik işimi ertelediğim zaman oldu yani bunları nasıl aşabilirim ya

bende böyleyim...hatta ben kadar kimse çekingen değildir kafaya takmıyodur diye düşünüyorum.İzin isteyemem zam isteyemem avans isteyemem...bunları aşmayı çok istesem de yapamıyorum.Nolcak böle ya

Özel sektorun Allah cezasını versin.insanlar sağlıkları için izin isterken sağlıklarından oluyor.izin hakkınız bile varken strese girmek ne demek iyi bilirim..öl ,geber ama izin isteme mantığı güden bütün patronları Allah bildiği gibi yapsın...

iş ten mi çıkarsın?:))
gerçekten çok takmışssın bu meseleyi.
daha konuşup izin istemedin bile.
bi sakin ol.
hallolur verir izin ya.
olmadı birini sonraya ertelersin bişekilde.

Konu sahibi ben değilim ama ben olsam evet işten çıkarım. Emekçiye saygısı olmayan bir işyerinde çalışılmaz, onlara verilen hizmete ve emeğe yazık...

3 randevunu ugrasmis ayni gune toplamissin bende seni tebrik etmesi lazim, hepsine ayri ayri uc gune yayip randevudan sonra ise gelip hic izin kullanmayabilebilridin.
hepsini bir gunde halledecegim, butun gunun dolu olcak, gelemeyecegim diyip bitirin, hic teklif sunmayin.
izin hakkiniz, engelleyemezler.

@ıtslokum evet dediğiniz gibi aslında takacağımız en son şeyi takıyoruz maalesef bu sorunu ben aşamadım adamın suratına bakıp gergin yada kızgın olduğu zamanlar almam gereken izni ertelediğimi biliyorum ve bu bana zarar veriyor ne olur bana bir akıl verin ki asla takmadan çatır çatr gidip isteyim ve bana hayır diyemesin sonuçta insanız özel hayatımız işimiz oluyor ve dinlenmek istiyoruz yıllık izin istemek,hastane için 1 günlük izin istemek bunlar doğal değil mi? vermemezlik yapmaz umarım 1 günlük

Valla bence cozumu bence doktor. Isterseniz yarin icin izin almisken psikiyatr a gidin gercekten.. Cunku bu bir hastalik eminim sadece bu konuda degil her konuda boylesiniz. Cnku bende oleyim bende gidecegim allahin izni ile doktora randevu aldim olmuyir hayat boyle cekilmiyor.

Soylemek zor geliyorsa nasil bor ortaminiz var bilmiyorum ama ben bazen mail atardım sirket disibda falan olurdu o gun sansima maile hallederdim soylemekten ise mail daha kolay geliyoe bana yazmak dahabiyi ifade edebiliyorum yazarak

Konu sahibi ben değilim ama ben olsam evet işten çıkarım. Emekçiye saygısı olmayan bir işyerinde çalışılmaz, onlara verilen hizmete ve emeğe yazık...
Ortada bisey yokmus ki henuz.
Konu sahibi heyecanli ve telasli biri.
Icinde buyutup mesele yapmis.
Her zaman da izin alabildigini de yazmis.
Surekli yapilan bir haksizlik olsa tamam biraksin isini.
Kaldi ki bir orta yol da bulunur elbet.
Is hayatinda neler yasanmiyor ki.
Emege saygi boyutunda degil ama buradaki mevzu.
Is o noktaya gelirse hakkini arasin

Back
X