- 27 Haziran 2015
- 6.300
- 19.487
- 448
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Verir mi vermez mi bilemem ama vermezse vicdanından şüphe ederim.
Keyfi bir şey değil sonuçta sağlık yani
Keyfi bir şey değil sonuçta sağlık yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iş ten mi çıkarsın?:))
NeverOne evet yani bir de gideceğim hastane uzak hani başka zamana pek bırakmak istemedim onun için yıllık izinden kessin ya da kesmesin ama 1 günlük istiyorum bir de bende şöyle bir sorun var bunu mesele haline getiriyorum normalde adamcağızın dediği bişey yok ama nedense ben onunla izin konusunu paylaşıncaya kadar kafamam takar da dururum ve bu zamana kadar hiç de izin vermemezlik yapmadı bazen işte tipine bakıp bu adam bana nasıl izin vercek diyip izinlik işimi ertelediğim zaman oldu yani bunları nasıl aşabilirim ya
iş ten mi çıkarsın?:))
gerçekten çok takmışssın bu meseleyi.
daha konuşup izin istemedin bile.
bi sakin ol.
hallolur verir izin ya.
olmadı birini sonraya ertelersin bişekilde.
@ıtslokum evet dediğiniz gibi aslında takacağımız en son şeyi takıyoruz maalesef bu sorunu ben aşamadım adamın suratına bakıp gergin yada kızgın olduğu zamanlar almam gereken izni ertelediğimi biliyorum ve bu bana zarar veriyor ne olur bana bir akıl verin ki asla takmadan çatır çatr gidip isteyim ve bana hayır diyemesin sonuçta insanız özel hayatımız işimiz oluyor ve dinlenmek istiyoruz yıllık izin istemek,hastane için 1 günlük izin istemek bunlar doğal değil mi? vermemezlik yapmaz umarım 1 günlük
Ortada bisey yokmus ki henuz.Konu sahibi ben değilim ama ben olsam evet işten çıkarım. Emekçiye saygısı olmayan bir işyerinde çalışılmaz, onlara verilen hizmete ve emeğe yazık...