ozgmlk Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2016 436 1.316 63 33 11 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgmlk #1 Erkek arkadasimla cumartesi sabahtan yola çıkıp pazar aksam donecegimiz kisa bir tatil yapmak istiyoruz. Yasadigimiz yer tekirdag, cok fazla uzak olmayan bir yer olsun istiyorum. Sizce nereye gidebiliriz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Erkek arkadasimla cumartesi sabahtan yola çıkıp pazar aksam donecegimiz kisa bir tatil yapmak istiyoruz. Yasadigimiz yer tekirdag, cok fazla uzak olmayan bir yer olsun istiyorum. Sizce nereye gidebiliriz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
T thebutterflyeffect Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2017 838 863 33 11 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgmlk #2 Şarköy :) ya da İstanbula sınır olan yerler :) Bu arada çok uzak ama akşam geç çıkarsanız sorun olmaz, şile ya da ağva gibi yerlere de gidebilirsiniz aklınızda bulunsun.
Şarköy :) ya da İstanbula sınır olan yerler :) Bu arada çok uzak ama akşam geç çıkarsanız sorun olmaz, şile ya da ağva gibi yerlere de gidebilirsiniz aklınızda bulunsun.
witch hunt 1gunluk SucukluKuruFasulye tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 10.523 29.498 798 12 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi ozgmlk #3 Agva