- 24 Temmuz 2018
- 4
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Arya_35_03_1912
-
Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallahYa çok korktum inanki anlamadım bile kürtaj derlerse napmaliyim hap kullandım ama bilmiyordum gebe oldugumu ya kürtaj denirse çok korkuyorum ıns dediğiniz olur ilk çocuğum olucak tabi sorunu olmazsa
Tavsiyem doktorunuzu değiştirinnnMerhaba ben gebeligimi 1 aylıkken öğrendim ve ba dönmesi yandım 3 gün hap kullandım sonra regl gecikince kan testi yaptrdm hastaneye gitim gebelik varmis en aon reg tarih 05.06.2018 tarihinde ilk 2 buçuk hafta dendi sağlıkocağında hastaneye gitim 4 haftalıkdendi bird kontrolere gitim 4 buçuk hafta dendi sağlıkli 5 hafta doldurdum dedim tam kontrole gidiyorum çocuk 6 haftalık dendi bugün hastaneye gitim gebelik 7 haftalık olmasigerekirken 6 haftalıkmis 1 hafta geriden geliyormuş ya yumurtalama geç olmuştur yada bebek sakattr kurtaj olcaksin ikisinden biridedi ben napmaliyim nolur yardimci olun nasıl 1 hafta arayi cocuk
gelişimini iilerletebilirim
Boşuna stres olmayın. Ben diyetisyen eşliğinde besleniyorum. Ben kilo alırken bebek ufak biraz. Yapacak birşey yok. Arkadaşım çok bilinçli beslendi. 15 kilo aldı bebek 2700 doğdu...Sizce çocuk gelişimi için neler yemeliyim neler tuketmeliyim 1 hafta arayi nasıl kapatabilirimm nasıl gelişimi tamamlanır bilgi verir misiniz
Üzülme benim bebeği 2 buçuk haftalık gerideydi çok şükür hiç birşey olmadı iki hafta önde yada geride olmasında bir sakınca görülmüyor. Başka bir dr daha görünmeni tavsiye ederim. Bu arada renkli ultrasonda detaylı gözükecektir. Bol bol protein beslen ve muz yeMerhaba ben gebeligimi 1 aylıkken öğrendim ve ba dönmesi yandım 3 gün hap kullandım sonra regl gecikince kan testi yaptrdm hastaneye gitim gebelik varmis en aon reg tarih 05.06.2018 tarihinde ilk 2 buçuk hafta dendi sağlıkocağında hastaneye gitim 4 haftalıkdendi bird kontrolere gitim 4 buçuk hafta dendi sağlıkli 5 hafta doldurdum dedim tam kontrole gidiyorum çocuk 6 haftalık dendi bugün hastaneye gitim gebelik 7 haftalık olmasigerekirken 6 haftalıkmis 1 hafta geriden geliyormuş ya yumurtalama geç olmuştur yada bebek sakattr kurtaj olcaksin ikisinden biridedi ben napmaliyim nolur yardimci olun nasıl 1 hafta arayi cocuk
Sizce çocuk gelişimi için neler yemeliyim neler tuketmeliyim 1 hafta arayi nasıl kapatabilirimm nasıl gelişimi tamamlanır bilgi verir misiniz
Bende gebeliğimi öğrenmeden önce enfeksiyon için ilaç kullandım. Ilac bitti kontrole gittiğimde hamile olduğumu öğrendim.Merhaba ben gebeligimi 1 aylıkken öğrendim ve ba dönmesi yandım 3 gün hap kullandım sonra regl gecikince kan testi yaptrdm hastaneye gitim gebelik varmis en aon reg tarih 05.06.2018 tarihinde ilk 2 buçuk hafta dendi sağlıkocağında hastaneye gitim 4 haftalıkdendi bird kontrolere gitim 4 buçuk hafta dendi sağlıkli 5 hafta doldurdum dedim tam kontrole gidiyorum çocuk 6 haftalık dendi bugün hastaneye gitim gebelik 7 haftalık olmasigerekirken 6 haftalıkmis 1 hafta geriden geliyormuş ya yumurtalama geç olmuştur yada bebek sakattr kurtaj olcaksin ikisinden biridedi ben napmaliyim nolur yardimci olun nasıl 1 hafta arayi cocuk
Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin evladını canını sıkıp hiç strese girme doktorlar abartıyor korkutmuş biraz seni herşey yolundadır inşaallah dollenmeyle alakalıdır insaallahMerhaba ben gebeligimi 1 aylıkken öğrendim ve ba dönmesi yandım 3 gün hap kullandım sonra regl gecikince kan testi yaptrdm hastaneye gitim gebelik varmis en aon reg tarih 05.06.2018 tarihinde ilk 2 buçuk hafta dendi sağlıkocağında hastaneye gitim 4 haftalıkdendi bird kontrolere gitim 4 buçuk hafta dendi sağlıkli 5 hafta doldurdum dedim tam kontrole gidiyorum çocuk 6 haftalık dendi bugün hastaneye gitim gebelik 7 haftalık olmasigerekirken 6 haftalıkmis 1 hafta geriden geliyormuş ya yumurtalama geç olmuştur yada bebek sakattr kurtaj olcaksin ikisinden biridedi ben napmaliyim nolur yardimci olun nasıl 1 hafta arayi cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?