Yumurtlamaya göre 1 hafta geride gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi OBM95
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

OBM95

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
443
159
18
29
Selam kızlar. Son adetimde taşınıyorduk hep leke leke uzun bir adet dönemi olmuştu. Ovü testiyle 21 nisan gibi çatladığını düşündüm. O tarihe göre dün 7+2 olması gerekirken, doktor 6+1 ölçtü. Kalp atışı çok derinden azıcık geldi neyseki. Kanama alanı gözüktü usgde fitil başladık günde 3 kez.
Sat a göre hesaplasaydık 8 hafta falan olcaktı ama ben hep geç yumurtluyorum zaten en azından 7 haftalık olmasını beklerken 6+1 çıktı. Kalp atışı duymasalar daha kötü senaryolar olabilirdi. Böyle olup sonra düzelen veya düzgün ilerleyen oldu mu ya içim hiç rahat değil. Gelişimde sıkıntı mı var acaba diyorumm

Bence yumurtlamayı hiç hesaplamayın yanlış sonuç çıkıyor öyle. Bütün doktorlar hep sata göre hesaplar

Bence yumurtlamayı hiç hesaplamayın yanlış sonuç çıkıyor öyle. Bütün doktorlar hep sata göre hesaplar
Sata göre hesaplarsa asıl yanlışlık büyüyor 🤣 ben döngümün ortalama 19-22.günlerinde yumurtluyorum çünkü. Sat 3 nisan gibiydi ona bakılırsa 8 hafta olması gerekir ama geç yumurtluyorum dediğim gibi döngüm uzun bayağı

Bilemedim öyleyse. Ben ilk gebeliğimde doktora yumurtlama günümü söylediğimde biz gebelik hesaplamasını o şekilde yapmıypruz demişti bana ama adet döngüm 28 günde birdi benim. sizin uzunsa bata 14 gün kala döllenme olmuştur ve bu yüzden haftası küçük ölçülüyordur.

Bilemedim öyleyse. Ben ilk gebeliğimde doktora yumurtlama günümü söylediğimde biz gebelik hesaplamasını o şekilde yapmıypruz demişti bana ama adet döngüm 28 günde birdi benim. sizin uzunsa bata 14 gün kala döllenme olmuştur ve bu yüzden haftası küçük ölçülüyordur.
Teşekkür ederim inşallah benim bebiş de sağlıklıdır o halde

Benim de aynı şekilde aynı durumdayız ulstrason cihazı da yeni değilse bir tık küçük çıkıyor geç döllenmedendir bir şey olmaz merak etmeyin

Back
X