arkadaşlar kızımın çok zayıflığından yakınıyordum hep götürmediğim doktor kalmamıştı 3 aydır hiçç gram dahi almamıştı dün benim çocukluk doktoruma götürdüm doktor şok geçirdi çok ilginç bir bebek nasıl kilo almaz dedi 2 şeyden şüphgeleniyorum biri çölyak diğeri tiroid dedi dünya başıma yıkıldı testler yaptırdık 1hafta sonra alıcaz sonucunu ama aklımfdan atamıyorum kuzum benimm ekmeği simidi çok seviyor ömür boyu yiyemezmiş çölyak hastaları alllahım inşallah bişey çıkmaz ne kadar kötü bişey insanın kuzusuna bişey olması...
arkadaşlar kızımın çok zayıflığından yakınıyordum hep götürmediğim doktor kalmamıştı 3 aydır hiçç gram dahi almamıştı dün benim çocukluk doktoruma götürdüm doktor şok geçirdi çok ilginç bir bebek nasıl kilo almaz dedi 2 şeyden şüphgeleniyorum biri çölyak diğeri tiroid dedi dünya başıma yıkıldı testler yaptırdık 1hafta sonra alıcaz sonucunu ama aklımfdan atamıyorum kuzum benimm ekmeği simidi çok seviyor ömür boyu yiyemezmiş çölyak hastaları alllahım inşallah bişey çıkmaz ne kadar kötü bişey insanın kuzusuna bişey olması...
tabi birsürü çaresiz hastalık var ama ne bileyim durduk yere böyle birşey çok korktum yani grip olsa içim yanarken böyle birşeye çok zor dayanırım inşallah değildir.. biraz araştırdım nette moralim dahada bozuldu son yıllarda bebeklerde çok artmış genetikmiş bizim tarafımızda yok ama eşimin tarafında varmı bilmiyorum..kızımın doğumgününden 1 gün önce alıcaz sonucu sonuçların iyi çıkması en iyi doğumgünü hediyesi olcak kuşuma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?