1 Hafta Nasıl Biter??

reyyan07

gül
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
430
2
96
39
Antalya
arkadaşlar kızımın çok zayıflığından yakınıyordum hep götürmediğim doktor kalmamıştı 3 aydır hiçç gram dahi almamıştı dün benim çocukluk doktoruma götürdüm doktor şok geçirdi çok ilginç bir bebek nasıl kilo almaz dedi 2 şeyden şüphgeleniyorum biri çölyak diğeri tiroid dedi dünya başıma yıkıldı testler yaptırdık 1hafta sonra alıcaz sonucunu ama aklımfdan atamıyorum kuzum benimm ekmeği simidi çok seviyor ömür boyu yiyemezmiş çölyak hastaları alllahım inşallah bişey çıkmaz ne kadar kötü bişey insanın kuzusuna bişey olması...

Cok gecmıs olsun Allah yardımcınız olsun insallah bı hastalık cıkmaz

sakın kötü şeyler düşünme içini ferah tut,iyi düşünürsen iyi şeyler olur inşallah..geçmiş olsun ama sakın sıkma canını olur mu..

canım çok geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun... inşallah tahlil sonuçları iyi çıkarbilmiyorumkismile

benimde tek temennim bişey çıkmaması zayıf olsunda hasta olmasın takmıcam bundan sonra zayıf diye hiç

canım ınsallah oyle bısey degıldır sıkma canını 1 hafta sonrada hayırlı haberlerını beklıyorum

geçen gün bir sağlık programı izliyordum seni ne kadar teselli eder bilemiyorum ama dr orda keşke herkesin hastalığı çölyak kadar çözülebilir olsa,sonuçta basit bir diyetle normal hayatınızı yaşayabiliyorsunuz hatta normal insanların bile aynı diyeti sağlıklı yaşam için yapması lazım diyordu.genetik bir sürü bozukluk,kanser ve ölümcül olan sakat bırakan diğer hastalıkların yanında şükredilecek bir durum diye anlatıyordu.bence üzülme fazla.hem belkide ikiside çıkmayacak kalbini ferah tut arkadaşım.Allah beterinden korusun yavrularımızı...

tabi birsürü çaresiz hastalık var ama ne bileyim durduk yere böyle birşey çok korktum yani grip olsa içim yanarken böyle birşeye çok zor dayanırım inşallah değildir.. biraz araştırdım nette moralim dahada bozuldu son yıllarda bebeklerde çok artmış genetikmiş bizim tarafımızda yok ama eşimin tarafında varmı bilmiyorum..kızımın doğumgününden 1 gün önce alıcaz sonucu sonuçların iyi çıkması en iyi doğumgünü hediyesi olcak kuşuma..

canım inşallah güzel olur herşey, dua edelim kuzumuz için, Allah yardımıcınız olsun, çok geçmiş olsun

inşallah hiçbirşeyi yoktur canım,Allah korusun hepsini

umarım temiz çıkar sonuçlar dua ediyorum bende canım. rabbim saglık versin tüm bebelere

bak sımdı bende korktum benım kızımda 1 ay kılo alıyo bı ay hıc almıyo cok guzel yemesıne ragmen doktorum sasırıyodu madem herseyı guzel yıyo nıye almıyo dıye ust uste almazsa tahlıl yaptırırız dıyodu kı gecen ay 500 gr aldı bakalım bu ay durum ne ?

çok geçmiş olsun canım. Allah korktuğun yere uğratmasın beterinden sakınsın.. inşallah temiz çıkar tahlilleriniz.

biraz içini ferah tut annesii. sen gerildikçe bebeğinde geriliyo bunu unutma. allahım inşallah çaresiz dertlere düşürmesin. dert verip derman aratmasın. sen içini ferah tut inşallah temiz çıkacak merak etme.

canım çok üzüldüm ya.Rabbim yardımcınız olsun umarım korkulacak bişey yoktur allah gönlüne göre verir.[/B]

cok gecmis olsun canim insallah hic biseyi cikmaz.. allah yardimciniz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…