1 Hafta Nasıl Biter??

çok geçmiş olsun, inşalah tahlillerde bişey çıkmaz, Allah dermansız dert vermesin cnm,

canımm, inşallah hiiç bir şey çıkmaz sonuçlarda,
dün gece kızımı uyuturken aklıma geldin, inşallah tertemiz çıkar sonuçlar.
balını öp bizim içinde, içini ferah tut..

kuzum okadar hastaki dün gece öksürmekten uyuyamadı bademcikleri kızarmış ilaçta içmiyor ağzını açmıyor çok zorlandım.bugün perşembe pazartesiye az kaldı çok korkuyorum ama dua ediyorum sürekli allahım hepmizin kuzularını korusun.

kıyamam ona,canım inşallah kuzucuğun çabucak iyileşir dualarım seninle ve bebişinle Allah yardımcın olsun

cook gecmis olsun canim, insallah korktugun gibi degildir, cok güzelbir dogumgünü hediyesi alirsin...

Merakla bekliyorum tahlil sonuclarini

bu nasıl bir rastlantıdır, bu nasıl bir şeydir anlamadım..
senin yazını ilk gördüğüm ama msj atmadığım gece seni düşünmüştüm..
bu arada eşimin epey zamandır ishal + başka sıkıntıları vardı fakat bir türlü sonuca ulaşamıyorduk. nihayetinde istanbulda doktora gitmiş ve tahliller vermişti.
gluten alerjisi olduğu ortaya çıktı..
çölyak yani bildiğimiz isimle..
ve bu hastalık genetikmiş..
şimdi kzımda mı böyle diye düşünüyorum..
nasıl ortaya çıkarıyorlar kan tahliliyle mi bilemiyorum. eşime biyopsi yapmışlardı.
çok korkuyorum. eşim dikkat edebilie ama ya bebeğim..ömür boyu..lütfen olmasın..

off yaa üzüldüm şimdi.. gerçekden herşeyin başı sağlık. Şükredecek çok neden var. ınşallah birşey çıkmaz.

çok geçmiş olsun inşallah kızındada yoktur düşünsene gluten çikolatada makarnada bile varmış nasıl dayanır bi çocuk çocuklarımız ağlarken biz naparız inşallah yoktur

arkadaşlar sabah labratuardan haber geldi pozitif dendi yani çölyak tıpa sevkedicez biopsi alınacak bağırsaklarından dediler ağlaya ağlaya gittim kendi doktoruma gösterdim hayır yanlışları var bi problem yok dedi allaha şükür temiz sonuçlarımız...çok güzel doğumgünümüz oldu :)

canım 1 haftadır ınan aklım sendeydı cok sevındım allah bebıslerımıze saglık versın

hadi geçmiş olsun bacım.. yaw anneler ne kadar telaşlısınız ne kadar paniksiniz. illa o en kötü ihtimal sizi bulacak gibisiniz.ben siz kadar panik olmuyorum ya anlamıyorum siz hemen en kötülere kadar düşünüp harap ediyonuz kendinizi. tamam evlat başka kimse onlara kötü bişi olsun istemez ama ne biliiim. böyle bişi olduğunda biraz serin kanlı olun biraz iyi şeyler düşünseniz olmazmı.

ben çok paniğim yaa ateşi çıksa öksürse ellerimizden uçup gitcek gibi gelio allah korusun nasıl geçcek bu bilmiorum

reyyan07 cooooooook sevindim anlatamam ... RAbbim kimseyi cocuguyla sinamasin..
Bende senin gibi cok panigim , cok kötü bir durum bu heleki ilk aylar neler yasadim anlatamam , nekadar denesende neler yapsanda gecmiyor canim bu Doktordan yardim alinmali diye düsünüyorum baska bi caresi yokmus gibi geliyr bana...

inşallah doktorun düşündükleri çıkmazz.ALLAH sağlık versin tüm bebeklere.

bende doktor kontrollerinin eksik edilmemesinden yanayım ama arkadaşlar böyle öksürse dünyayı başınıza yıkılmış gibi panik olmanın hem size hem bebeğe zararı var. bende kötü günler yaşadım bebeğimle ilgili ilk doğduğu hafta kafasının üzerinde kocaman bir şişlik vardı. ama ben çok okudum hamileyken böyle travmaların olabileceği hakkında bilgim vardı. içim öyle rahattı ki ama anneler vardı evde içimizi öyle sıktılar ki kemik yok burda bu normal şişlik değil çocuk özürlü filann filan filan. ama allaha dua ederek doktora gittim bir haftalıkken. ilk doktorda uzmanlık alanım değil ama sanki burda kemik oluşmamış volkan ağzı gibi açık kalmış bir prof görmeli dedi( üzülmedim mi üzüldüm ama içim yinede rahattı ve dünyayı başıma yıkmadım çünkü ben emziren bi anneyim üzülünce sütüm kaçabilir bunu biliyorum. neyse aldım bebeğimi tuzladan taa cerrahpaşaya gittik bide araba bozuldu yolda mart ayı zaten soğuk hava. tam 6 saat sürdü:)) neyse prof gördü bizi ama türkiyenin en iyi beyin ve kemik cerrahıymış. ebru gündeşe bakan doktor aman annesi bunun hiç bişeyi yok maşallah dediiii çok şükür dedim. yapmayın kendinizi böyle yıpratmayın. ama tabi kontrollerinizi de eksik etmeyin. biz anneler allah tarafından verilmiş bir içç güdü var ben doğumdan sonra hayret etmiştim kendime :))) onun neden ağladığını hep biliyordum eşim neden ağlıyo bu dediğinde gazı var dediysem muhakkak beş dk sonra gaz çıkardı yada aç derdim gerçekten memeyi görünce yapışırdı. biraz kendinizi de dinleyin derim. nasıl biz büyükler kendi kendimizin doktoru oluyoruz. onlara da yardımı ancak biz edeceğiz. ama ne bebeğimizi ne kendimizi yıpratmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…