arkadaşlar kızımın çok zayıflığından yakınıyordum hep götürmediğim doktor kalmamıştı 3 aydır hiçç gram dahi almamıştı dün benim çocukluk doktoruma götürdüm doktor şok geçirdi çok ilginç bir bebek nasıl kilo almaz dedi 2 şeyden şüphgeleniyorum biri çölyak diğeri tiroid dedi dünya başıma yıkıldı testler yaptırdık 1hafta sonra alıcaz sonucunu ama aklımfdan atamıyorum kuzum benimm ekmeği simidi çok seviyor ömür boyu yiyemezmiş çölyak hastaları alllahım inşallah bişey çıkmaz ne kadar kötü bişey insanın kuzusuna bişey olması...
kuzum okadar hastaki dün gece öksürmekten uyuyamadı bademcikleri kızarmış ilaçta içmiyor ağzını açmıyor çok zorlandım.bugün perşembe pazartesiye az kaldı çok korkuyorum ama dua ediyorum sürekli allahım hepmizin kuzularını korusun.
bu nasıl bir rastlantıdır, bu nasıl bir şeydir anlamadım..
senin yazını ilk gördüğüm ama msj atmadığım gece seni düşünmüştüm..
bu arada eşimin epey zamandır ishal + başka sıkıntıları vardı fakat bir türlü sonuca ulaşamıyorduk. nihayetinde istanbulda doktora gitmiş ve tahliller vermişti.
gluten alerjisi olduğu ortaya çıktı..
çölyak yani bildiğimiz isimle..
ve bu hastalık genetikmiş..
şimdi kzımda mı böyle diye düşünüyorum..
nasıl ortaya çıkarıyorlar kan tahliliyle mi bilemiyorum. eşime biyopsi yapmışlardı.
çok korkuyorum. eşim dikkat edebilie ama ya bebeğim..ömür boyu..lütfen olmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?