Osmanlı zamanında av etleriyle yapıldığı için bu adı aldığını söylüyorlar, Ama kıyma, ceviz, bulgur ve maydanoz karışımını kim keşfettiyse tuttuğu altın olsun. Yufka yerine krep, dana kıyma yerine kuşbaşı ya da tavuk kullanılarak yapılan tarifler de var. Hepsi ayrı bir lezzet. Fakat çıtır...
Kukrimim hoş geldin tatlım iyiyim çok şükür.
Ufak tefek sizlanmalar olsa da takmıyorum.
Bir Antepli der ki " eyi olur zaar"
Sen de iyisin inşallah. Yarın benim de canlı dersim var çocuklarin çoğunluğu ebaya giremiyor. Hepsi panik halde bir bilseler ben onlardan daha panigim ama belli etmiyorum sakin olmalarını söylüyorum sürekli...bir keşmekeştir gidiyoruz canım. Az önce bir mesajini gördüm de ebayla ilgili durum bizde de aynı ...
Malzemeler: -5 parça biftek-3 yemek kaşık sıvı yağ -1 tane kıyılmış kuru soğan-2tane ince doğranmış kırmızı biber (ben buzluktan çıkardım) -2 adet kabuğu soyulmuş küp küp doğranmış domates(ben buzluktan çıkardım) -6-7 tane küçük küçük doğranmış mantar-1çay bardağı su -tuz, karabiber, kekik -5...
Kukrimim hoş geldin tatlım iyiyim çok şükür.
Ufak tefek sizlanmalar olsa da takmıyorum.
Bir Antepli der ki " eyi olur zaar"
Sen de iyisin inşallah. Yarın benim de canlı dersim var çocuklarin çoğunluğu ebaya giremiyor. Hepsi panik halde bir bilseler ben onlardan daha panigim ama belli etmiyorum sakin olmalarını söylüyorum sürekli...bir keşmekeştir gidiyoruz canım. Az önce bir mesajini gördüm de ebayla ilgili durum bizde de aynı ...
Allahim daha iyi etsin inşallah bEnde iyiyim çok sukur ablacım,sizleri görüyorum daha iyi oluyorum
Sanada başarılar o zaman inşallah sorunsuz atlatirsiniz
Malzemeler: -5 parça biftek-3 yemek kaşık sıvı yağ -1 tane kıyılmış kuru soğan-2tane ince doğranmış kırmızı biber (ben buzluktan çıkardım) -2 adet kabuğu soyulmuş küp küp doğranmış domates(ben buzluktan çıkardım) -6-7 tane küçük küçük doğranmış mantar-1çay bardağı su -tuz, karabiber, kekik -5...