Burda tarifin cok guzel falan diyip beni gaza getirenleri kiniyorum su anda yikildim agliyorum hep sizin yuzunuzden bidaha da gaza gelmem tamam bende birincilikte yarisan arkadaslara oyumi vermis olabilirim ama olsun
Madem beni bu topiğe zorla sokup yaptıklarınızı gözüme sokuyorsunuz, fitne fesatçılık yapayım, bence rakipleriniz mahsus sahurda tatlı olmaz diyorTatlı neden olmasın, tuzluyla başlayıp tatlıyla bitiriyoruz biz, mesela şu an eşim karşıma geçmiş gece lap lap 8'er 10'ar götürdüğü un helvasını yine istiyor
Madem beni bu topiğe zorla sokup yaptıklarınızı gözüme sokuyorsunuz, fitne fesatçılık yapayım, bence rakipleriniz mahsus sahurda tatlı olmaz diyorTatlı neden olmasın, tuzluyla başlayıp tatlıyla bitiriyoruz biz, mesela şu an eşim karşıma geçmiş gece lap lap 8'er 10'ar götürdüğü un helvasını yine istiyor
Bence de düşünün, rakip oyunları bunlar öfff gece de ne yeniyor ama tatlılar afiyet olsun, ay herkes oruçlu canları çekecek şimdi, aaaa niye vicdan yapıyorum ki bu topik benim canımı çektirdi o zaman yarışmaya katılanların da canı çeksin hahahahahahhaa
Hepinize hayırlı iftarlar, bereketli sofralarınız olsun inşaallah
Bu kadar fitne fücur yaptığım yeter, dozunda bırakıp kendi mutfağıma döneyim
Evet hanımlar bildirim gelmiş oy kullandım. Hepinizin ellerine sağlık. Oruçluyken karar vermek zor oldu gönlümden geçen hepsine oy verebilmekti aslında şuan hepsinden olsada yesem modundayım keşke oy veren herkese kazen abim ramazan hediyesi olarak pro üyelik verebilse çok güzel olurdu. Hepinizin ellerine sağlık.
Bence de düşünün, rakip oyunları bunlar öfff gece de ne yeniyor ama tatlılar afiyet olsun, ay herkes oruçlu canları çekecek şimdi, aaaa niye vicdan yapıyorum ki bu topik benim canımı çektirdi o zaman yarışmaya katılanların da canı çeksin hahahahahahhaa
Hepinize hayırlı iftarlar, bereketli sofralarınız olsun inşaallah
Bu kadar fitne fücur yaptığım yeter, dozunda bırakıp kendi mutfağıma döneyim
Geçmiş olsun dikkat edin Allah a emanetsiniz. Bizim burda çok kısa hafif bir sarsıntı oldu sadece ama hissedildi yine de aklıma siz geldiniz merkez üssü Malatya imiş.
Tüm tarifler çok güzel her zamanki gibi, oyumu daha önceden tatmadığım ve güzel görünen kafamda tadını canlandırdığım bir tarife verdim, diğerleri de çok güzel çok hamaratsınız maşallah
Tüm tarifler çok güzel her zamanki gibi, oyumu daha önceden tatmadığım ve güzel görünen kafamda tadını canlandırdığım bir tarife verdim, diğerleri de çok güzel çok hamaratsınız maşallah
Depreme alıştık canım inan hiç bir şey umrumda değil elbet öleceğim veya ne yaparsam yapayım bunları yaşayacağız..
İnşaallah çabucak bunlardan kurtuluruz:)