• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Tavuk Yemekleri Oylama(Fotoğraflı)

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Mangalda Izgara Kanat

• Tavuk Sote

• Kore Tavuk Bowl

• Tavuk Tantuni

• Kremalı Mantarlı Ispanak Yatağında Chicken Parmigiana

• Tavuk Fajita

• Tavuk Dolması (Bütün Tavuk)

• Tavuk Burger

• Tavuk Çöp Şiş

• Tavuk Dünyası Kekiklim

• Çıtır Tavuk

• Tavuk Beyti Kebabı

• Tavuk Lolipop(Tom ve Jerry Baget)

• Yaprak Döner

• Tavuklu Çökertme Kebabı

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sunuma alev yaparken evi yakıyordun değil mi 😁
Aynen örtü tutuştu😅Sular kesilir diye kenara su koymuştum ona söndürdüm ve hiç bunlar olmamış gibi sunum fotosu çekmeye devam ettim
1764357093245.webp

Bende gelsn die dötümü yırtıodm meğer ne salakmışım
Asıl deprem herifin hataya gelmesiymiş meğer :confused::confused::confused::confused::confused:
Yok, benimki biblo gibi kıçının dibinde oturayım ister. Asla O evdeyken iş yapmayayım, sadece O’na hizmet edeyim, sürekli O’nunla konuşayım, hatta sadece O’nu dinleyeyim ister.
İşte olduğu süreçte de günde 10 kere arar ve telefonu asla kapatmaz. Yani o zaman da işimi böler, izin vermez.
O’na kalsa 💩 içinde oturalım, hiç sıkıntı yok.

Yok, benimki biblo gibi kıçının dibinde oturayım ister. Asla O evdeyken iş yapmayayım, sadece O’na hizmet edeyim, sürekli O’nunla konuşayım, hatta sadece O’nu dinleyeyim ister.
İşte olduğu süreçte de günde 10 kere arar ve telefonu asla kapatmaz. Yani o zaman da işimi böler, izin vermez.
allah sana peygamber sabrı vermiş sınıyor:KK55:

Çok tanıdık geliyor 😂🤣

Eşim iyi yapar.Ailesinde hep o yapıyormuş.Hala o yapıyor hatta mangal yakılacak her yerde başındadır 😁
Ben zaten her şeyi hazırlıyorum bir zahmet pişirsin 🤣
Bizim kaynanamlara hiç yapmaz. Ben yaparsam yerler. Hiç öyle bir alışkanlıkları olmamış 😑 Benim babam her hafta sonu balkonda şöminede pişirirdi. Pikniğe falan sık giderdik. Pek merakı da yok açıkçası 🤣 Elim kara olur, üstüm kokar diye yanaşmaz. Fazla titiz

Bizim kaynanamlara hiç yapmaz. Ben yaparsam yerler. Hiç öyle bir alışkanlıkları olmamış 😑 Benim babam her hafta sonu balkonda şöminede pişirirdi. Pikniğe falan sık giderdik. Pek merakı da yok açıkçası 🤣 Elim kara olur, üstüm kokar diye yanaşmaz. Fazla titiz
10 yılda Antep'te kaldık yapmasa ayıp aslında 😁
Vallahi yapmazsan yiyemez ben hiç yapamam😂

Anaokuluna giden bir kız için harran kümbet evi maketi yapın nedir
Yapabilen bana göndersn Allah için
Cok becerikli olarak size güveniyorum :işsiz::işsiz::işsiz:

Back
X