- 8 Haziran 2013
- 59.886
- 159.416
- 898
Aynen örtü tutuştuSunuma alev yaparken evi yakıyordun değil mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen örtü tutuştuSunuma alev yaparken evi yakıyordun değil mi![]()
Bizde hikaye bitmezAynen örtü tutuştuSular kesilir diye kenara su koymuştum ona söndürdüm ve hiç bunlar olmamış gibi sunum fotosu çekmeye devam ettimEki Görüntüle 3679595
Bizde de aynı, ne tesadüfBizde hep ben yaparım mangal vb işleri
Yok, benimki biblo gibi kıçının dibinde oturayım ister. Asla O evdeyken iş yapmayayım, sadece O’na hizmet edeyim, sürekli O’nunla konuşayım, hatta sadece O’nu dinleyeyim ister.Bende gelsn die dötümü yırtıodm meğer ne salakmışım
Asıl deprem herifin hataya gelmesiymiş meğer![]()
Ellerimizle ördük kader ağlarınıBizde de aynı, ne tesadüf
Arka plan çok karanlıkBizde hikaye bitmez![]()
Hayatta yapmamBizde de aynı, ne tesadüf
allah sana peygamber sabrı vermiş sınıyorYok, benimki biblo gibi kıçının dibinde oturayım ister. Asla O evdeyken iş yapmayayım, sadece O’na hizmet edeyim, sürekli O’nunla konuşayım, hatta sadece O’nu dinleyeyim ister.
İşte olduğu süreçte de günde 10 kere arar ve telefonu asla kapatmaz. Yani o zaman da işimi böler, izin vermez.
O’na kalsaiçinde oturalım, hiç sıkıntı yok.
Benimki eline yüzüne bulaştırıyor NevoşHayatta yapmam
Her şey bizde zaten onu üstümüze almayalım![]()
Siz rahatlığa alışmışsınız.Benim kide yeni geldi kv deye gönderdim pğlanlarla üstelik
Benim de gelmemi istedi kızların kursunu bahane ettim![]()
Eşim iyi yapar.Ailesinde hep o yapıyormuş.Hala o yapıyor hatta mangal yakılacak her yerde başındadırBenimki eline yüzüne bulaştırıyor Nevoş![]()
Çok tanıdık geliyorYok, benimki biblo gibi kıçının dibinde oturayım ister. Asla O evdeyken iş yapmayayım, sadece O’na hizmet edeyim, sürekli O’nunla konuşayım, hatta sadece O’nu dinleyeyim ister.
İşte olduğu süreçte de günde 10 kere arar ve telefonu asla kapatmaz. Yani o zaman da işimi böler, izin vermez.
O’na kalsaiçinde oturalım, hiç sıkıntı yok.
Bizim kaynanamlara hiç yapmaz. Ben yaparsam yerler. Hiç öyle bir alışkanlıkları olmamışEşim iyi yapar.Ailesinde hep o yapıyormuş.Hala o yapıyor hatta mangal yakılacak her yerde başındadır
Ben zaten her şeyi hazırlıyorum bir zahmet pişirsin![]()
Bizi sadece biz gibi olanlar anlar elticim.Çok tanıdık geliyor![]()
Benimki de mangal yapalım yemekle uğraşma diyor daha cok is cikiyoEşim iyi yapar.Ailesinde hep o yapıyormuş.Hala o yapıyor hatta mangal yakılacak her yerde başındadır
Ben zaten her şeyi hazırlıyorum bir zahmet pişirsin![]()
10 yılda Antep'te kaldık yapmasa ayıp aslındaBizim kaynanamlara hiç yapmaz. Ben yaparsam yerler. Hiç öyle bir alışkanlıkları olmamışBenim babam her hafta sonu balkonda şöminede pişirirdi. Pikniğe falan sık giderdik. Pek merakı da yok açıkçası
Elim kara olur, üstüm kokar diye yanaşmaz. Fazla titiz
Sanki mangal kolay oluyor.Yine tavuk soslanıyor.Salata yapılıyor.Benim eşim birde köz sebzelerle salata seviyor.Onları közle ,temizle salata yap.Çıkan bulaşık cabasıBenimki de mangal yapalım yemekle uğraşma diyor daha cok is cikiyo
Yaş ile mi alakalı bilmiyorum.Bizi sadece biz gibi olanlar anlar elticim.![]()