Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en sağdaki siyah opak çoraplı model olabilirbenimm giymeyi düşündüğüm koyu gri omuz ve boyun kısmında sıyah dantel detayları olan diz üstü bır elbisem var ama nasıl kombinlemeliyim kızlar fikir verebilir misiniz?
en sağdaki siyah opak çoraplı model olabilir
![]()
aslında elbisenin resmini koyarsan daha net bişeyler söylenebilir
canım bnm en sğdaki dediğin gbi gerckten çok hoşmuş ama bu gri renkten daha koyu bı grı elbısem=) haklısın halledicem resmini inş.
oldukça şık ve zarif bir elbise. Kendi üzerinde de gerekli farklılıkları aynı sadelik ve şıklıkta mevcut zaten. Bunu hangi anlamda kombinlemek konusunda bir şeyler yapmayı düşünüyorsunuz onu tam olarak bilemiyorum ama bence elbise zerafetiyle kendi kendini kombinlemiş gibi görünüyor bence ve haliyle çok asil.
Merhaba. Kesinlikle güzel ve bencede çok uygun. Sanırım ikimizde sade ve abartısız ama kaliteli şıklıktan hoşlanıyoruz. Fakat bana sorarsanız, sanırım yazınca hak vereceksiniz buna, zaten elbisenin mat olduğunu yazmışsınız ya, kışlık olmaktan ziyade opak çorap bu elbiseyi birden forma gibi gösterir ve güzelliğini yok eder diye düşünüyorum. Sonuçta bir cemiyet sözkonusu. Kara kış bile olsa bu elbise füme veya siyaha yakın hoş ve kaliteli bir ince çorapla ve platform ayakkabılarla çok çok daha muhteşem olur diye düşünüyorum. Çanta seçimi de son derece güzel. Saçta ben de her zaman düz uzun fönlü saçtan vazgeçemem. Yalnız elbisenin arkasında yaka kısmı dantel olduğu için alttan hafif şekkillendirilmiş uzun tutamlar sarkan doğal görünümlü bir topuzla hem bütün olarak görüntünüz çok daha etkili olur hem de elbisenin havası bir kez daha artar diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
Eki Görüntüle 397906
elbise çok şık ve zarif..keşke siyahından olsaydı daha hoş olurdu..omuz bitişleri böle şişkin elbiseler bluzlar benm çok hoşuma gdiyor..koyu gri elbiseyle genelde siyah ayakkabılar ve siyah çantalar takımlanır..dediğin şekilde çok hoş olur fazla kışlık kaçmak istemiyorsan opak yerine ince siyah çorap tercih edebilirsin..elbisenin omuzlarında ve degajesinde detay oldugu için oraları kapatmamak adına ya topuz ya da at kuyrugu tercih et
Eminim çok güzel olursun canım sacların üsden topuz alttan bol şekilde kıvrımlar olabilir iyi eğlenmen diğleğiyle bir omzu acık olan gri elbisede çok güzel
Aslında çok haklısın. İnce çorapla yüksek ayakkabılar sanki yama gibi geliyor di mi sana? Tamam öyle yap sen en iyisi. Ama hani şu iyice kalın koton gibilerden olmasın. Hani tabiri caiz ise biz gençken nine çorabı derdik. Hani inceyle çok kalın tayt gibi duran çoraplar arasında olanlar var ya onlardan siyah alırsan ayakkabılarınla da bütünlük sağlar ve çok da hoş olur sen de daha rahat edersin. Saçın bukle tutmuyorsa bence düz fönlü kuyruk bağlatırsın şık bir şekilde. Hem saçının uzunluğu hoş durur. Hem topuzdan daha genç ve güçlü bir görüntüsü oluyor böyle toplayınca. Hem de elbisenin danteline gölge düşmemiş olur.