1 hafta sonra başka biriyle evlenecek...

sa_re

Günlerimiz hasret oldu..
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
595
543
323
Yazıp yazmamak konusunda kararsızdım ama onu 5 yıldır sevdiğimi kimse bilmediği için derdimi dinleyecek kimsemde yok o nedenle sizlerle derdimi paylaşmak istedim. Daha öncede bahsetmiştim onu çok sevdiğimi akraba olduğumuzu onu sevdiğimi anlayınca beni kandırdığını... Ama herşeye rağmen sevmekten vazgeçemedim. Tam 1 hafta sonra evlenecek çok karmaşık duygular içerisindeyim. Çok durgun ve yorgun bir ifadem var şu an. Gerçekten olayların bu boyutlara geldiğini asla tahmin edemezdim çünkü beni sevdiğini söylemişti. Yani umut vermemiş olsa belkide bu derece bağlanmayacaktım ama umut verip yarıda yolda bırakması beni derinden sarstı... Şu an gerçekten ama gerçekten olabileceğim en kötü durumdayım :( olayların bu noktaya geldiğine inanamıyorum sanki kötü bir kabus görüyorum ve birazdan uyanacakmışım gibi..bu durumda yapılması gereken nedir sizce bu berbat ruh halim ne zaman düzelir...??

Son düzenleme:
Düzelir merak etme unutmaya çalış. Eğer mağdur edilmişsen muhakkak bir şekilde cıkıyor ondan. Benimde nişanlandı daha yenilerde bir sene önce ayrıldıgım kişi hatta buralarda onu unutmak için acımı paylaşmak icin cok mesajlar yazmışımdır çok şükür şimdi unuttum resimlerini gördüm yakınlarda bi hafta önce filandı sanırım. İlk gördüğümde hiç üzülme vs olmadı bu ne dedim. Öyle çirkinleşmişti ki dedim herhalde ben nefret ettim direk öyle gördüm. Arkadaşın biri dedi sen buna ah mı ettin yamulmuş herif diye. Ah etmişimdir kandırıldım aldandım aldatıldım salak gibi ortada bırakıldım. Cevabı yapacak bişey yok olmuştu. Ha şimdi kinim bile yok ne yaparsa yapsın benden uzak olsun çokk ama çok uzaklarda :)

Düzelir merak etme unutmaya çalış. Eğer mağdur edilmişsen muhakkak bir şekilde cıkıyor ondan. Benimde nişanlandı daha yenilerde bir sene önce ayrıldıgım kişi hatta buralarda onu unutmak için acımı paylaşmak icin cok mesajlar yazmışımdır çok şükür şimdi unuttum resimlerini gördüm yakınlarda bi hafta önce filandı sanırım. İlk gördüğümde hiç üzülme vs olmadı bu ne dedim. Öyle çirkinleşmişti ki dedim herhalde ben nefret ettim direk öyle gördüm. Arkadaşın biri dedi sen buna ah mı ettin yamulmuş herif diye. Ah etmişimdir kandırıldım aldandım aldatıldım salak gibi ortada bırakıldım. Cevabı yapacak bişey yok olmuştu. Ha şimdi kinim bile yok ne yaparsa yapsın benden uzak olsun çokk ama çok uzaklarda :)

evet birgün mutlaka unuturum ama o gün ne zaman gelecek bilemiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi ve onuda Allaha havale ediyorum...

Back
X