Doğuma Hazırlık 1 hafta sonra doğacak kızıma isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elif_ce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
19
0
36
36
Kocaeli
:3:39 haftalık hamıleyım allah ızınn verırse haftaya kızım olucak 2 isim koyucam leyla isimi koyucam bu isime uyumlu isim önerılerınızı beklıyorum leyla isimi kesin olucak arkasına veya önüne güzel ısım önerınızı beklıyorum

merhaba bizde isim ariyoruz maalesef bulamadik benimde ´1 ayim var.melis,yade,ceyla,karen,alina.... belki birisi ilgini ceker.

ipek naz ya da elif naz düşünüyoruz biz de tam karar veremedık ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun

hepinize cok tesekkür ederım allah sızlerıde kazasız belasız kurtarsın önerdiğiniz isimler begendıgım ısımler :) eşim leyla isimini ıstedıgı ıcın bu kesın olucak dıger 2. ısımıde ben bulucam aslında 2 ısımlerı hıc sevmem ama mecbur kaldım uzun ısım koymak ıstedım ama cevrem söylemez dıye dusundum oyuzden naz ısımı dusunuyorum nasıl??? leyla naz

hepinize cok tesekkür ederım allah sızlerıde kazasız belasız kurtarsın önerdiğiniz isimler begendıgım ısımler :) eşim leyla isimini ıstedıgı ıcın bu kesın olucak dıger 2. ısımıde ben bulucam aslında 2 ısımlerı hıc sevmem ama mecbur kaldım uzun ısım koymak ıstedım ama cevrem söylemez dıye dusundum oyuzden naz ısımı dusunuyorum nasıl??? leyla naz
güzel canım sen beğendiysen içine sindiyse düşünme hiç

leylaaa ela gözlü bir çöl ahusu
saçları bahtından daha siyahtıı:71:bahtı güzel olsun inşallah

cok tesekkür ederım arkadaslar yyınede 3 harflı yada leylanın yanına uyumlu ısım bulursanız önerınılerınız cok makbul gecer allah herkesın gonlune gore versın

elif naz ece naz sude naz herkeste bu isimler var naz bence leylaya yakışmıyor.hayırla kurtarsın allah.

öncelikle bebeğinize sağlıkla kavuşun.....

LEYLA NUR öneriyorum.......Leyla nın anlamı çok karanlık Gece olduğuna göre NUR la aydınlansın...:49:

Son düzenleme:
cnm ben tek isimden yanayım hem çocuk için çok zor iki isim leyla çok güzel bi isim..ben kızıma hüma adını koycaktım eşim aylin koyalım dedi aylin hüma olsun dedik ama olucak gibi diil bana zor gelirken çocuk napsın sade aylin olucak adı allah izin verirse, sende tek isim düşün derim sevgiler...

Back
X