1 hafta sonra estetik olacağım neden memnun olan yok

Henüz ameliyattan sonraki 12. Günüm bantlarım bile duruyor o yüzden memnunum ya da değilim diye bir şey söyleyemiyorum. Sadece şunu söylemek isterim gerçekten burnundan rahatsız mısın? Doktoruna güveniyor musun? Ve psikolojik olarak ne kadar güçlüsün? Bu soruları iyi düşünmen lazım. Evet ameliyat öncesi çok duyarız psikolojik bir ameliyat vs. Ama süreç içinde gerçekten zorlanıyor insan sürekli burun düşünüyorsun psikoloji borsa gibi inişli çıkışlı oluyor. Beklemen gerekiyor ki bu bekleme süresi de belirsiz. Beklerken bir sürü senaryo kuruyorsun işte buralardaki yaşananları araştırıyorsun kafa hep burunda. Ama şöyle de bir durum var ben gerçekten kendimi beğeniyordum evet burnum çok güzel bir burun değildi ama önden beni rahatsız eden hiçbir şey yoktu. Sadece yandan kemerim hoşuma gitmiyordu. Ama yaptırmışken burun ucu da kalksın delikler küçülsün istedim. Şimdi burnumu beğenecek miyim, beğensem bile yüzümü yakışacak mı, önden burun deliklerim çok görünür mü, asimetrik olur mu, iyileşirken çıkıntı vs olur mu? Bir sürü ihtimal var. Çok çok rahatsız olduğum, bu burunla yaşamak istemiyorum dediğim bir burnum olsaydı eğer daha rahat olurdum sanırım. Ama doktor seçimi herşeyden önemli yakın diye ya da daha uygun diye güvenmediğin bir doktor seçme yoksa gerçekten pişman olursun. Doktorun çalışmalarını inceleyebilirsin Uzun vadede sonuçlara bakabilirsin mümkünse doktora ameliyat olmuş kişilerle görüş. Sadece instada fotograf paylaşan ya da önden paylaşım yapmayan doktorları direkt ele bence. Video çekimi her zaman daha iyidir.
Çok çok teşekkür ederim inşallah bantlar çıktığında da çok mutlu olursunuz 🙏❤️

Çoğu bebek gibi oluyor valla inşallah sizin de olur sağlıklı nefes alan tatlış burun. Bende düşünüyorum açıkçası kimseyi takmiyorum. Sadece Dr güzel seçmek istiyorum.

Çoğu bebek gibi oluyor valla inşallah sizin de olur sağlıklı nefes alan tatlış burun. Bende düşünüyorum açıkçası kimseyi takmiyorum. Sadece Dr güzel seçmek istiyorum.
İnşallahh teşekkür ederim 🙏 ve inşallah sizde iyi bir doktora denk gelirsiniz

Bence olma pişman olursan elindeki de gitmiş oluyor ve geri dönüşü yok. Çok ağır psikolojik süreçleri var hiç değmez yaşa gitsin. Başkaları görecek de bgenecekte hiç değmez arada aynaya bakıp guzelmiyim demek için. Geç değilken vazgeç. Günahı da ayrı boyut tabii Bence

Çok teşekkür ederim ❤️ Tabii ki
Cok güzel olmus. Maşallah.
Bende oldum kucukkken düşmüşüm kemik kaynama yapmıs nefes alamıodım Allah razı olsun devlette oldum ama arkadasım özelde oldu memnun kalmadılar. Doktorda şans bence.

Arkadaşlar neden çoğu yorum olumsuz eski hallerine dönmek isteyenler beğenmeyenler kötü sonuç alanlar.. Hiç burun estetiği olup iyi sonuç alan yok mu 1 hafta sonra ameliyat olacağım burdakileri okudukça geriliyorum lütfen memnun olanlar yazsın biraz da
Kardeş merak ediyorum bu kadar olumsuz yorum varken hala olmak istiyor musun

Canim neden korkuyorsun 1 aya tam iylesirsin 1 yılda da düzene oturulur doktoru seçmek çok önemli doktorun iyse sıkıntı etmene gerek yok bize fırsat verseler bende yapardım da işte maalesef

Arkadaşlar neden çoğu yorum olumsuz eski hallerine dönmek isteyenler beğenmeyenler kötü sonuç alanlar.. Hiç burun estetiği olup iyi sonuç alan yok mu 1 hafta sonra ameliyat olacağım burdakileri okudukça geriliyorum lütfen memnun olanlar yazsın biraz da
Valla ben devlet hastanesinde oldum 2017 de. 1.200 liraya oldum. Çok güzel oldu görenler bayılıyor aşırı doğal oldu

İlk zamanlar çok kötü oluyor çünkü buraya gelip hemen korkuyla konu açıyoruz 😂😂 zamanla oturuyor 6 ay sabır şart

Öncelikle memnun olanlar burada vakit harcamıyorlar zaten. Memnun olmayanlar dert yanmaya ve yardım istemeye buraya geliyorlar. O yüzden memun olmayanların çoğunlukta gözükmesi normal. Özellikle bir kesim var ki çok pişman oldukları için diğer olmaya çalışanları da vazgeçirmeye çalışıyorlar. 2. Gruptayım ve 2. Grupta olup memnun olan birçok kişi biliyorum. Hatta burnu benden de küçük olup memnun olanlar da var. 1. Grupta olan arkadaşlarım da zaten burunlarına ne yapılsa nasılsa eskisinden daha iyi olacak kafasında oldukları için her türlü memnun olmaları normal. Yine de 2. Grup biraz çetrefelli. O yüzden iyi düşünmek gerek ama yaptırmayın da denilemez. Ben burada çok fazla sakın yaptırmayın mesajı okudum. Ama beni vazgeçirmedi. Demek ki o kadar aklımdaymış ve yaptırmak istiyomuşum. 1. Grupta olup burnundan memnun olan veya umursamayan insanlar da var. Yani karışık bir durum. Benim gibi 2. Grupta olup burnunu yaptırmış insanlar mesajı okuyup morali bozulmasın diye yazmak istedim.

Memnun olup olmamak çok kişisel bir şey. İnsanlar kendilerine çok alakasız, kaldıramayacağı burunları hayal ediyor. Ameliyattan öyle bir burun çıkmayınca hayal kırıklığına uğruyor. Kendini kötü hissettiren bir burunda yaptırın. Ama değilse boşu boşuna bıçak altına yatmayın

Memnun olup olmamak çok kişisel bir şey. İnsanlar kendilerine çok alakasız, kaldıramayacağı burunları hayal ediyor. Ameliyattan öyle bir burun çıkmayınca hayal kırıklığına uğruyor. Kendini kötü hissettiren bir burunda yaptırın. Ama değilse boşu boşuna bıçak altına yatmayın
Ben çok doğal bir burun istedim zaten. Bıçak altına yatmak da en kolay tarafı işin

Öncelikle memnun olanlar burada vakit harcamıyorlar zaten. Memnun olmayanlar dert yanmaya ve yardım istemeye buraya geliyorlar. O yüzden memun olmayanların çoğunlukta gözükmesi normal. Özellikle bir kesim var ki çok pişman oldukları için diğer olmaya çalışanları da vazgeçirmeye çalışıyorlar. 2. Gruptayım ve 2. Grupta olup memnun olan birçok kişi biliyorum. Hatta burnu benden de küçük olup memnun olanlar da var. 1. Grupta olan arkadaşlarım da zaten burunlarına ne yapılsa nasılsa eskisinden daha iyi olacak kafasında oldukları için her türlü memnun olmaları normal. Yine de 2. Grup biraz çetrefelli. O yüzden iyi düşünmek gerek ama yaptırmayın da denilemez. Ben burada çok fazla sakın yaptırmayın mesajı okudum. Ama beni vazgeçirmedi. Demek ki o kadar aklımdaymış ve yaptırmak istiyomuşum. 1. Grupta olup burnundan memnun olan veya umursamayan insanlar da var. Yani karışık bir durum. Benim gibi 2. Grupta olup burnunu yaptırmış insanlar mesajı okuyup morali bozulmasın diye yazmak istedim.
Merhaba açıkçası cuma günü ameliyatım var estetik görüntüsünden rahatsız değilim ama semptomum deviasyonum var burnum küçük olmasına rağmen yorumları okumaya geldim fazla olumsuz yorum var sizinki çok mantıklı belirtmek istedim

Back
X