Henüz ameliyattan sonraki 12. Günüm bantlarım bile duruyor o yüzden memnunum ya da değilim diye bir şey söyleyemiyorum. Sadece şunu söylemek isterim gerçekten burnundan rahatsız mısın? Doktoruna güveniyor musun? Ve psikolojik olarak ne kadar güçlüsün? Bu soruları iyi düşünmen lazım. Evet ameliyat öncesi çok duyarız psikolojik bir ameliyat vs. Ama süreç içinde gerçekten zorlanıyor insan sürekli burun düşünüyorsun psikoloji borsa gibi inişli çıkışlı oluyor. Beklemen gerekiyor ki bu bekleme süresi de belirsiz. Beklerken bir sürü senaryo kuruyorsun işte buralardaki yaşananları araştırıyorsun kafa hep burunda. Ama şöyle de bir durum var ben gerçekten kendimi beğeniyordum evet burnum çok güzel bir burun değildi ama önden beni rahatsız eden hiçbir şey yoktu. Sadece yandan kemerim hoşuma gitmiyordu. Ama yaptırmışken burun ucu da kalksın delikler küçülsün istedim. Şimdi burnumu beğenecek miyim, beğensem bile yüzümü yakışacak mı, önden burun deliklerim çok görünür mü,
asimetrik olur mu, iyileşirken çıkıntı vs olur mu? Bir sürü ihtimal var. Çok çok rahatsız olduğum, bu burunla yaşamak istemiyorum dediğim bir burnum olsaydı eğer daha rahat olurdum sanırım. Ama doktor seçimi herşeyden önemli yakın diye ya da daha uygun diye güvenmediğin bir doktor seçme yoksa gerçekten pişman olursun. Doktorun çalışmalarını inceleyebilirsin Uzun vadede sonuçlara bakabilirsin mümkünse doktora ameliyat olmuş kişilerle görüş. Sadece instada fotograf paylaşan ya da önden paylaşım yapmayan doktorları direkt ele bence. Video çekimi her zaman daha iyidir.