Ne sebebi olabilir ilk kaza zaten sizinle alakası yok. İkinci kaza dikkatsizlik. Yani neyin uyarısı olabilir ki lütfen kafanızı bulandirmayin boyle şeylerle. Hepimizin başına gelebilir geçmiş olsun.Merhabalar, 15 yıllık şoförüm öncelikle acemi olmadığımı belirtmek isterim. 1 hafta içinde 2 trafik kazası geçirdim. İlkinde; ışıklarda beklerken arkadan araba vurdu. 3 gün sonra yüksek bir taşı görmeyip ona vurdum tekerlek patladı. Üst üste iki kaza yapmamın bir sebebi olabilir mi acaba? Bir uyarı mı bu ya da başka bişey mi bilemedim. Düşüncelerinizi merak ediyorum.. teşekkürler
Arabanın sizi uyardığını mı düşünüyorsunuz?Merhabalar, 15 yıllık şoförüm öncelikle acemi olmadığımı belirtmek isterim. 1 hafta içinde 2 trafik kazası geçirdim. İlkinde; ışıklarda beklerken arkadan araba vurdu. 3 gün sonra yüksek bir taşı görmeyip ona vurdum tekerlek patladı. Üst üste iki kaza yapmamın bir sebebi olabilir mi acaba? Bir uyarı mı bu ya da başka bişey mi bilemedim. Düşüncelerinizi merak ediyorum.. teşekkürler
Arabanın değil, 2 gün arayla yaptığım kazadan anlam çıkarmaya çalışıyorum. Hani derler ya; yaşadığınız her kötü olayda kendinizi sorgulayın diye. Birinin hakkına mı girdim acaba düşünmeye başladım. Etkilendim sanırım biraz, üst üste gelince. Zira 15 yıldır her gün yollardayım..ilk defa böyle bişey yaşıyorum @ balbazaar
15 yıldır her gün yoldayım. Acemi olsaydım bir anlam aramaya çalışmazdım sanırım. Ama 2 gün arayla üst üste kaza yapınca biraz etkilendim. Teşekkür ederim Yorumunuz içinZannetmiyorum bir bebeğın emeklemesi gibi düşe kalka öğreniyor ya yürümesini, bir anda koşmaya başlamıyor hani sizde bu şekilde öğreneceksiniz araba kullanmasını dikkat edin
yani beladan korunduğunuz düşünüyorsanız bi çoçuk sevindirin yada sadaka verin derler 15 yıl uzun bi süre :) çünkü15 yıldır her gün yoldayım. Acemi olsaydım bir anlam aramaya çalışmazdım sanırım. Ama 2 gün arayla üst üste kaza yapınca biraz etkilendim. Teşekkür ederim Yorumunuz için
Sadaka verin bol bol. Musibetler bir uyarıdır. Geçmiş olsunMerhabalar, 15 yıllık şoförüm öncelikle acemi olmadığımı belirtmek isterim. 1 hafta içinde 2 trafik kazası geçirdim. İlkinde; ışıklarda beklerken arkadan araba vurdu. 3 gün sonra yüksek bir taşı görmeyip ona vurdum tekerlek patladı. Üst üste iki kaza yapmamın bir sebebi olabilir mi acaba? Bir uyarı mı bu ya da başka bişey mi bilemedim. Düşüncelerinizi merak ediyorum.. teşekkürler
Merhabalar, 15 yıllık şoförüm öncelikle acemi olmadığımı belirtmek isterim. 1 hafta içinde 2 trafik kazası geçirdim. İlkinde; ışıklarda beklerken arkadan araba vurdu. 3 gün sonra yüksek bir taşı görmeyip ona vurdum tekerlek patladı. Üst üste iki kaza yapmamın bir sebebi olabilir mi acaba? Bir uyarı mı bu ya da başka bişey mi bilemedim. Düşüncelerinizi merak ediyorum.. teşekkürler
Ben her zaman derim sizin usta bir şoför olmanız kaza yapmayacaksınız anlamına gelmiyor maalesef çünkü o kadar çok bilinçsiz araba kullanan var ki. O yüzden her daim duam Allah iyilerle karşılaştırsın.Merhabalar, 15 yıllık şoförüm öncelikle acemi olmadığımı belirtmek isterim. 1 hafta içinde 2 trafik kazası geçirdim. İlkinde; ışıklarda beklerken arkadan araba vurdu. 3 gün sonra yüksek bir taşı görmeyip ona vurdum tekerlek patladı. Üst üste iki kaza yapmamın bir sebebi olabilir mi acaba? Bir uyarı mı bu ya da başka bişey mi bilemedim. Düşüncelerinizi merak ediyorum.. teşekkürler
Olur arada öyle şeyler kafaya takacak bişey yok,bende 16 yıldır hergün 4 saate yakın araç kullanıyorum geçen hafta sağ tekeri kaldırıma çıkardım,bazen dikkatsizlik,dalgınlık oluyor,bazen modu düşük oluyor insanın aksilikler ard arda geliyor,olur yani nolacakki.Merhabalar, 15 yıllık şoförüm öncelikle acemi olmadığımı belirtmek isterim. 1 hafta içinde 2 trafik kazası geçirdim. İlkinde; ışıklarda beklerken arkadan araba vurdu. 3 gün sonra yüksek bir taşı görmeyip ona vurdum tekerlek patladı. Üst üste iki kaza yapmamın bir sebebi olabilir mi acaba? Bir uyarı mı bu ya da başka bişey mi bilemedim. Düşüncelerinizi merak ediyorum.. teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?