arkadaslar diyete başlayalı 1 hafta oldu ve 4 kg verdim ..
Günlük yediklerim ;
sabah , haşlanmış yumurta , domates , beyaz peynir , şekersiz çay
öğlen ve akşam evde ne yemek varsa ekmeksiz olarak yedim ve kesinlikle şeker kullanmadım
hergün 1,5-2 saat spor yapıyorum ama fazla su içemiyorum..
Sizce sağlıklı mı ?
Diyete yeni başladığınız için ve başlangıç kilonuzda yüksek olduğu için normal bence endişe etmenize gerek yok.Zamanla sizde göreceksinizki bu kilo verme hızı düşecektir.
1.5 2 saat ne sporu yaptınız? koştunuz mu
Diyete yeni başladığınız için ve başlangıç kilonuzda yüksek olduğu için normal bence endişe etmenize gerek yok.Zamanla sizde göreceksinizki bu kilo verme hızı düşecektir.
bende spora başladım haftada 3 gün hemen hemen aynı yiyoruz sabah aynı öğlen ve akşamda benziyor ama ben 1 ayda 3 kilo anca verebildim bu arada yaş kaç ve kilo nedir merak ettim. ben 30 yaşındayım da. metebolizma belli bir yaştan sonra iyice yavaşlıyor da
daha çok küçüksün. bende senin yaşındayken kiloluydum isteyince 1 haftada verirdim kiloları. ahh ahh gençliğim geldi aklıma. yaş 30 olunca 2 gün yemesen gözün kararır ellerin titrer. metobolizma iyice yavaşlıyor. çok zor veriyorsun. 3 kilo verene kadar göbeğim çatladı
guzel ama yetersız gıbı geldı gunde bıkactane fındık badem yogurt meyve falanda yemelısın bence
kesinlikle sağlıklı tebrikler...
olsun siz umudunuzu kaybetmeyin :) maalesef 1 haftada veremem en az 40 kg gitmedi lazımgöz kararması bende de oluyor . sanırım genetik ailede şeker hastalıgı varsa olabılıyor
babam da var. tahlil yaptırdım bende çıkmadı. 1 günde almadık ki bu kiloları 1 günde verelim değil mi. önemli olan verip geri almamak. yavaş olsun temiz olsun.
kilo yüksek olunca ilk haftalarda verilen rakamlarda yüksek oluyor.
bende 1 ay önce diyete başladığımda 1 haftada 5 kiloya yakın verdim ilk hafta. sonraki 2 haftada kilo vermem durdu, egzersizim ve diyetim aynı olduğu halde. geçtiğimiz hafta da 2 kilo verdim ve 93 kilodan 86 ya düştüm 4 haftada.
önemli olan sürekliliği sağlamak. ben hergün 1 saat yürüyüp 40 dk kadar cardio egzersizleri yaptım ilk 3 hafta, son 1 haftadır spor yapamadım yürüyemedim sağlık problemlerinden dolayı, ama yaptığım haftaların mükafatını aldım.
bende 30 kilo vermek için bu yola çıktım. boyum 1.75 ideal kilom 64 müş ama iri yapılı biri olduğum için o kiloları görebilirmiyim bilmiyorum. 70 kilo olsam olur herhalde ama hedef tek bir rakam olmalıymış. 86 kilo bile kendimi iyi hissettiriyor, neymişim ben diyorum, düşünsenize bir de 64 olduğunu, uçarım heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?