• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 haftada 800 gram iyi mi?

betsymarie

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
41
1
11
Zonguldak
Kızlar diyet denemez ama 1 haftadır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Çok araştırma yaptım bu konu hakkında ve kesinlikle uyduğum birkaç kural var. 1 haftada 800 gram iyi mi bilemiyorum tabii. Ama eğer yaptıklarimı merak edenler olursa diye gün icinde buraya yazacagim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence çok iyi hele ramazanda.
Neler yaptın merak ediyorum. Ben 2 haftada 1 kilo ancak veriyorum ki ramazanda o da durdu

Tamam kısaca anlatayım o zaman. Bol su içmeye basladım, ben onceden gunde 1 bardak falan icerdim 2litreye cikardim. Aksam 19.00dan sonra cay haric hicbir sey yiyip icmiyorum. Gunde toplam 2 kere yesil cay veya mate cayı iciyorum. Aralarda meyve yerken ayni zamanda sut iciyorum (gecen sene diyetisyenim boyle onermisti) Mesela bazi kucuk kurallar var. Sabah kahvaltida yumurta yersem peynir yemiyorum cunku ikisi de protein sonucta. Sonra mesela sadece kahvaltida ekmek yiyorum kepekli veya tahilli 1 dilim. Baska yemiyorum, ki zaten ekmek seven biri degilim. Her sabah ac karna tartiliyorum ve kilomu not ediyorum. Eger kilo vermem durduysa kendime 1 gun izin veriyorum ve o gun cok fazla abartmadan istedigim seyleri yiyorum. Ertesi gun diyete donuyorum yine. Spor yapamiyorum maalesef dershanem falan var ama cok da hareketsiz kalmamaya calisiyorum. Boyle yani, aklima gelen olursa yine yazariim

Bu arada ben oruc tutmadim fakat yapsaydim sanirim sahurda kahvalti yapardim yani peynir zeytin falan. Iftarda da corba ve sebze yemegi yerdim. Bu sekilde cok iyi kilo verilecegini dusunuyorum

1 gun icinde 2 gram daha verdim yani 1 hafta + 1 gunde 1 kilo vermis oluyorum

Kızlar diyet denemez ama 1 haftadır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Çok araştırma yaptım bu konu hakkında ve kesinlikle uyduğum birkaç kural var. 1 haftada 800 gram iyi mi bilemiyorum tabii. Ama eğer yaptıklarimı merak edenler olursa diye gün icinde buraya yazacagim.

Cnm bildigim kadariyla bir ayda 3 4 kilodan fazla vermek iyidegil bir ayda 8 10 kilo verdiren diyetler var ama kisa zamanda fazlasiyla geri aliyosun bence devam et :)

Back
X