1 haftada bebek 500 gr alır mı?

cimcime22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
237
1
46
Diğer
arkadaşlar bebeğim geriden geliyor bir haftada bebeği 500 gr alan var mı yada gerideyken öne geçen...
neler yersem bebek haftasıyla uyumlu olur acaba

bir haftda 500 gr alabilir canım.zaten son haftalar o şekilde alıyorlar.benim bebiş de geriden geliyor.merak etme.sen faydalı besinlerden tüketmee çalış.ekstra bişe yapmaya gerek yok.sen napasan yap o ihtiyacı kadarını alır

alır benimki 700 gr aldı tam bir haftada. bebgın buyumesı senın yedıklerınle ılgılı degıl cnm. yorulma duzenlı yemegını ye eger hala almıyorsa kordon kanındakı akısın ıyı degıl demekmıs o noktoda da sana doktorun yardımcı olacak. benım bebek 33 haftalık olması gerekırken 29 hafta cıktı kan sulandırıcı ıgne kullandık 10 gun sonra gıttıgımde +700 gr almıs hemde 34 haftasını gostermıstı. hıc canını sıkma bunlar olabılen seyler.

cnm ben cok yakkkıın tarıhte kendımde sahıt oldum
bı haftaya yarım kg aldı bebegım
o hafta kan yapsın dıye ac karınına kecıboynuzu pekmezı yedım 3 4 kaşık bı hafta sonra yarım kg almıştı
benım amac farklıydı aslında
bıde bol bol badem ye cnm bırı bana demıştı
37 haftalık 3780 doğdu bebegım

alır benimki de 1 haftada 600 gr almıştı, bazen ne yazık ki yediklerine dikkat etsen de beklediğin gibi almıyor, senden bebeğe geçen besin yollarıyla alakalı, bişiler diyolardı onların adına ama hatırlayamadım şimdi

maşallah bebişlere benimkide alır inşallah.benim sol rahim damarında sıkıntı vardı başta ama dr geçer dedi daha sonrada bakmadı..Bu hafta dikkat edicem beslenmeme inşallah alır benim kimsem yok ilk bebek birde küçük olursa zorlanırım diye korkuyorum:)

maşallah bebişlere benimkide alır inşallah.benim sol rahim damarında sıkıntı vardı başta ama dr geçer dedi daha sonrada bakmadı..Bu hafta dikkat edicem beslenmeme inşallah alır benim kimsem yok ilk bebek birde küçük olursa zorlanırım diye korkuyorum:)

Arkadaşlar şu an Allahın izniyle 34 haftalık hamileyim. bebeğim kontrollerde biraz zayıf görünüyor. doktorum minyon bir bebek olacak diyor. genetik olabilir diyor çünkü bende öyleyim :) ancak bu hafta kontrollerde renkli doppler usg yapıldı. aslında yapılacağından haberim yoktu zannedersem radyoloji uzmanı gelişme geriliği var mı diye baktı. sonuç kısmında normal yazıyor sadece. ama ben çok endişeliyim. paranoyak oldum acaba bişey varda bana mı söylemediler diye kendimi yedim bitirdim. kimseye derdimi anlatamıyorum. takıntılı diyecekler diye.. nolur bi bilginiz varsa yardım edin.. renkli dooppler usg tehlike var diye mi çekiliyor?? yediklerime dikkat ediyorum..pekmez yumurta süt muz ceviz ne bulursam günlük alııyorum. doğuma inşallah 4 hafta kaldı kızım şimdilik 2 kilo..4 haftada en azından 2.500 olsun isterim.. yine de takdiri ilahi..

son zamanlarda haftada 250 gr. alması gerekirmiş....
bnm bebeğimde 1 hafta önden gidiyordu ama şimdi yavaşladı kilo alımı artık haftada 100-150 falan alıyor bende üzülüyorum ama yapacak bişey yok 2900-3000 falan olur galiba..

Back
X