- 15 Aralık 2017
- 63
- 12
- 8
- 27
- Konu Sahibi cmpunkk011
-
Kan gelmiyorda burnun içinde donmuş kan felan var.Sprey sıkarak iyice yumuşat canım.Okyanus suyu olan spreylerden.Elinle kurcalama sakın.Kulak cubuguyla devam et..
1hafta içinde kanlar bitiyor aslında
.Kan gelmiyorda burnun içinde donmuş kan felan var.
Şu ana kadar hiç dışarı çıkmadım çıksam bişe olur mu 20 30 dakka felan güneşin zararı olur mu?Bide perşembe günü alçı alçı tampon alınacak tekrar alçı yapmıyor değil mi ?.
O kanlara sprey sık iyice yumusasin o zaman çıkıyor canim
Dikişler kendi kendinemi çıkacak?ve kaç günde çıkarlarBurnunun içini yağlaman için krem vermedi mi? Ben fucidin kullanıyorum. İlk zamanlar donmuş kanı yumuşatıyordu şu an dikişlerimi yumuşatıyor içerideki. Bir ay olacak hala pamuklu çubuk kullanıyorum elinle sakın oynama. Ayrıca güneş kremi sürerek çıkarsan hiçbir şey olmaz, ben üçüncü gün dışarıdaydım valla.
Dikişler kaç günde çıkacak ve kendi kendinemi?Dikişler kendi kendinemi çıkacak?ve kaç günde çıkarlar
.Şu ana kadar hiç dışarı çıkmadım çıksam bişe olur mu 20 30 dakka felan güneşin zararı olur mu?Bide perşembe günü alçı alçı tampon alınacak tekrar alçı yapmıyor değil mi ?
Krem günde 2 defa sürüyorım dikişler gün geçyikçe uzuyor çıkacak hibi bide çok esniyorum esnerkende zorlqnır mı.
Bişey yapmaz canım.Normal hayatına devam et.kış gunesinden bişey olmaz.Çok rüzgar ve soguga maruz kalma.Çok eğilme yeter.Alçı yapmaz bir daha.Teramycin krem vermişti dikislerin iyileşmesi için.Senin yok mu?Dikisler15güne çıkar
.Krem günde 2 defa sürüyorım dikişler gün geçyikçe uzuyor çıkacak hibi bide çok esniyorum esnerkende zorlqnır mı
Slikon tampon var yarın alınacak nefesim açılır mı?.
Rahat nefes alamiyorsun ya ondan esniyorsun sanırım..Bişey olmaz herhalde
Mutlaka nefesin açılır . Çok fark oluyor merak etme .Slikon tampon var yarın alınacak nefesim açılır mı?
.Slikon tampon var yarın alınacak nefesim açılır mı?
Dikişler kendi kendinemi çıkacak?ve kaç günde çıkarlar
Bugün aldı doktor xDEriyecekler ve sen sümkürdüğünde göreceksin zaten düşen dikişleri. Bir aydan fazla sürenler de var, bir ayda bitenler de; bünye meselesi.
Bugün aldı doktor xD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?