Betea HCG artışına bakar mısınız

Kızlar birşey daha sormak istiyorum beta hCG 4018 değere göre dış gebelik gibi bi durum olmaz değil mi agrı kanama faln yok
ilk başta değeriniz düzensiz artmış bu biraz şüpheli duruyo şu an bile gitseniz keseyi görürsünüz takipte kalın üzmek istemem ama dış gebelikte ve boş gebelikte bu şekil ilerliyo umarım siz güzel haberi alırsınız

Kızlar birşey daha sormak istiyorum beta hCG 4018 değere göre dış gebelik gibi bi durum olmaz değil mi agrı kanama faln yok
Sen bence böyle şeyler şuan düşünme stres yapma Doktora gittiğinde muayanende doktor konuşur burda kafani karıştırma herkes ayrı bişey dicektir 🥴 en iyisini doktorun bilir

Yarın inşallah bakılacak keseye 2hafta sonra kalp atışları duyulur mu peki bu ayın 30unda randevum var da
%66 artış takip gerektirir evet kabul bi artıştır ama takip gerektirir. Artışlarınız bir 2 katı artmış bir 2 katından az. Dengesiz artış var dış yada boş gebelik açısından değerlendirilmeniz gerekiyor. Bugün bile gitseniz belli olur ne olduğu bence yarını beklemeyin

%66 artış takip gerektirir evet kabul bi artıştır ama takip gerektirir. Artışlarınız bir 2 katı artmış bir 2 katından az. Dengesiz artış var dış yada boş gebelik açısından değerlendirilmeniz gerekiyor. Bugün bile gitseniz belli olur ne olduğu bence yarını beklemeyin
Doktor artışlar gayet iyi dedi ama

Yarın inşallah bakılacak keseye 2hafta sonra kalp atışları duyulur mu peki bu ayın 30unda randevum var da
Evet iki hafta sonra kalp atışı görünmeside beklenir randevunuz yarındı dimi mutlaka ihmal etmeyin değerler biraz düzensiz seyretmiş dış boş gibi sağlıksız gebelik riskine karşı sıkı takip edin

346 dan 447 ye olan artış makul bi artış değil doktorlar başta göz ardı edip sonra zaten değerler iyi değildi deyiveriyo.
İlk 257ile öğrendim gebeliği emin olamadım akşam tekrar acilden verdim gün içinde 2tane vermiş oldum 346 çıktı sonra ertesi gün tekrar verdim bu sefer de 447çıktı aslında 2gün arayla verseydim 257den 447 ye çıkmış olacaktı ben duramdıgın için günde 2kere kan verdim

İlk 257ile öğrendim gebeliği emin olamadım akşam tekrar acilden verdim gün içinde 2tane vermiş oldum 346 çıktı sonra ertesi gün tekrar verdim bu sefer de 447çıktı
anladım tam iki katı değil ama yakın bir artış olmuş inşallah sağlıkla keseyi sonra da kalp atışını duyarsınız🤲🏻

Kızlar bugün tekrar kan verdim 2156dan 4018olmuş cuma günü kalp atışı duyulur mu acaba
Şu yorumunuza göre artışınız normal değil. Doktorun neye göre artışın iyi demiş bilemeyiz tabi ki boş yada dış gebelikte böyle az artış oluyor genelde. %66 artış takip gerektirir diye bu yüzden dedim kabul bi artıştır doktor o yüzden normal demiş olabilir ama takip gerektirir. 2156x2 4312 civarında olması sağlıklı sınırlarda olduğunu gösteriyor genelde. Bence başka iyi bir doktora gidin. Her gün her gün kan vermek de sağlıklı değil bu arada artışlarınızı iyi takip edemezsiniz bugün verdiyseniz diğer gün durup sonraki gün kan vermelisiniz. Bu değerde de kese görünür bence bi doktora görünün kese kontrolü yapsınlar dış gebelik açısından

Yarın görecez bakalım bugün randevu alamadım yarın bakılacak mecbur korkuttunuz biraz beni😕
Şu yorumunuza göre artışınız normal değil. Doktorun neye göre artışın iyi demiş bilemeyiz tabi ki boş yada dış gebelikte böyle az artış oluyor genelde. %66 artış takip gerektirir diye bu yüzden dedim kabul bi artıştır doktor o yüzden normal demiş olabilir ama takip gerektirir. 2156x2 4312 civarında olması sağlıklı sınırlarda olduğunu gösteriyor genelde. Bence başka iyi bir doktora gidin. Her gün her gün kan vermek de sağlıklı değil bu arada artışlarınızı iyi takip edemezsiniz bugün verdiyseniz diğer gün durup sonraki gün kan vermelisiniz. Bu değerde de kese görünür bence bi doktora görünün kese kontrolü yapsınlar dış gebelik açısındyarın

Burda herkes doktor olmuş maşallah... Kız keseyi görmüş şükürler olsun ki.... Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin 💫🐣🤲🏻

Back
X