1 haftalık transfer henüz lekelenme yok

Geçen hafta çarşamba günü transfer oldum . Sabah miğdem bulaniyodu
aynı gün transfer olmuşuz. Benimde lekelenmem olmadı hiç. Dün çok şiddetli bi adet sancısı girdi kasığıma bugün hep sağ tarafıma iğne batıyor gibi oldu. Yarın erken gebelik testi yapmayı planlıyorum negatifse zaten yoktur bu ikinci transferim geçen seferde 8.gün negatifi gördüm

aynı gün transfer olmuşuz. Benimde lekelenmem olmadı hiç. Dün çok şiddetli bi adet sancısı girdi kasığıma bugün hep sağ tarafıma iğne batıyor gibi oldu. Yarın erken gebelik testi yapmayı planlıyorum negatifse zaten yoktur bu ikinci transferim geçen seferde 8.gün negatifi gördüm
Cikar mi ki teste bilmiyorum inşallah hayırlı sonuç alırsın 🤲 bnde yarın vericem test haber ver merak ediyorum

Canım yapma bence bende dün 8. Günümdü yaptim psikolojimi bozuldu arkadaşımın 5. Gün embriyosu 11 gun gormus silik çizgi

Canım yapma bence bende dün 8. Günümdü yaptim psikolojimi bozuldu arkadaşımın 5. Gün embriyosu 11 gun gormus silik çizgi
Ya böyle şeyler çok umut veriyor ama geçen seferde 8.gün negatifti değişmedi ama tabiki allahtan ümit kesilmez kan sonucunu görmeden emin olamayız belki geç yükselecek bebeğimiz geç tutunacak

Kızlar nolur yardımcı olun . 8 Nisan 5. Gün 2 emriyor taze transferi oldum . Bugün 9. Gunumdeyim ve lekelenme geldi böyle bir durum yaşayan var mı

Bende olmadı ama çoğu kadında olmuştu hafif geliyor peçetrye silinince hemsirenize sorun oda onemli degil dicek olur öyle şeyler der
Sordum
[Bu normal leke tarzı bu
Kanama olmadığı surece endıse etmeyn
İlaclara devam edın bugun de, yarın yine yaptırın test
Gününde bakalım yine de
Atarsınz sonucu bana
Suan düşük deger cunku :(

Dedi değerim de dün akşam 0.3 tu beta bakalım yarın ne olur

Sordum
[Bu normal leke tarzı bu
Kanama olmadığı surece endıse etmeyn
İlaclara devam edın bugun de, yarın yine yaptırın test