- 19 Şubat 2025
- 46
- 40
- 3
- 22
- Konu Sahibi caglanur koc
Bnmdeee bel ağrısı kasik ağrısı oldu bide sol tarafimdq bı kasılma varÇok şükür sadece biraz kasık ve bel agrısı yasadım baska bisey yoktu sizin nasıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnmdeee bel ağrısı kasik ağrısı oldu bide sol tarafimdq bı kasılma varÇok şükür sadece biraz kasık ve bel agrısı yasadım baska bisey yoktu sizin nasıldı
Ama bir yandan da leke gelsin diye de bakıyorum yerleşme kanaması diyorlar yaİnşallah olmazzz
Aynı şekilde bencede oldu ve ara ara hala aynı cnmBnmdeee bel ağrısı kasik ağrısı oldu bide sol tarafimdq bı kasılma var
Hayır. Anım 10 günde yap çok erkenKızlarrr blast transfer bugün 5. Gün yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı ki acaba çok sabırsızlanıyorum galibaaa
aynı gün transfer olmuşuz. Benimde lekelenmem olmadı hiç. Dün çok şiddetli bi adet sancısı girdi kasığıma bugün hep sağ tarafıma iğne batıyor gibi oldu. Yarın erken gebelik testi yapmayı planlıyorum negatifse zaten yoktur bu ikinci transferim geçen seferde 8.gün negatifi gördümGeçen hafta çarşamba günü transfer oldum . Sabah miğdem bulaniyodu
Cikar mi ki teste bilmiyorum inşallah hayırlı sonuç alırsınaynı gün transfer olmuşuz. Benimde lekelenmem olmadı hiç. Dün çok şiddetli bi adet sancısı girdi kasığıma bugün hep sağ tarafıma iğne batıyor gibi oldu. Yarın erken gebelik testi yapmayı planlıyorum negatifse zaten yoktur bu ikinci transferim geçen seferde 8.gün negatifi gördüm
İnşallah olucak bu seferrrAynı şekilde bencede oldu ve ara ara hala aynı cnm
Her kadında olmak zorunda değilmis ama ben öyle okudum yaniAma bir yandan da leke gelsin diye de bakıyorum yerleşme kanaması diyorlar
Aynı şekilde bencede oldu ve ara ara hala aynı cnm
İnşallah canimİnşallah olucak bu seferrr
Canım yapma bence bende dün 8. Günümdü yaptim psikolojimi bozuldu arkadaşımın 5. Gün embriyosu 11 gun gormus silik çizgiaynı gün transfer olmuşuz. Benimde lekelenmem olmadı hiç. Dün çok şiddetli bi adet sancısı girdi kasığıma bugün hep sağ tarafıma iğne batıyor gibi oldu. Yarın erken gebelik testi yapmayı planlıyorum negatifse zaten yoktur bu ikinci transferim geçen seferde 8.gün negatifi gördüm
Ya böyle şeyler çok umut veriyor ama geçen seferde 8.gün negatifti değişmedi ama tabiki allahtan ümit kesilmez kan sonucunu görmeden emin olamayız belki geç yükselecek bebeğimiz geç tutunacakCanım yapma bence bende dün 8. Günümdü yaptim psikolojimi bozuldu arkadaşımın 5. Gün embriyosu 11 gun gormus silik çizgi
İnşallah tutunurlarYa böyle şeyler çok umut veriyor ama geçen seferde 8.gün negatifti değişmedi ama tabiki allahtan ümit kesilmez kan sonucunu görmeden emin olamayız belki geç yükselecek bebeğimiz geç tutunacak
Canım çok olmadugi sürece normal yerleşme kanaması oluyorKızlar nolur yardımcı olun . 8 Nisan 5. Gün 2 emriyor taze transferi oldum . Bugün 9. Gunumdeyim ve lekelenme geldi böyle bir durum yaşayan var mı
Ya insallah çok olmaz ya yerleşmedir bunun rengi nasıl oluyor sizde olmuş muyduCanım çok olmadugi sürece normal yerleşme kanaması oluyor
Bende olmadı ama çoğu kadında olmuştu hafif geliyor peçetrye silinince hemsirenize sorun oda onemli degil dicek olur öyle şeyler derYa insallah çok olmaz ya yerleşmedir bunun rengi nasıl oluyor sizde olmuş muydu
SordumBende olmadı ama çoğu kadında olmuştu hafif geliyor peçetrye silinince hemsirenize sorun oda onemli degil dicek olur öyle şeyler der
Kaçıncı gün embriyosuSordum
[Bu normal leke tarzı bu
Kanama olmadığı surece endıse etmeyn
İlaclara devam edın bugun de, yarın yine yaptırın test
Gününde bakalım yine de
Atarsınz sonucu bana
Suan düşük deger cunku
Dedi değerim de dün akşam 0.3 tu beta bakalım yarın ne olur
5. Gün embriyosu 2 tane tazeKaçıncı gün embriyosu
Umarım poztif olur5. Gün embriyosu 2 tane taze