1 haftalık transfer henüz lekelenme yok

Ay maşallah sizinki çok net sabah ilk idrarla tekrar yapıcam inşallah bende koyu bi çizgi görürüm. Tebrik ederim sizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah♥️
Ben gun gun yapdım işde , 7 cı gunde gozle zorla gorunuyordu her gun bır tık koyulaşfdı bugun 10 cı gun tam kıp kırmızı deyol işde gorduyunuz gıbı kanım 119.08 çıkdı 2 gun sora bır daha

Merhabalar benim açmak istedgim başlığı siz acmissiniz çok mutlu oldum okuyunca moral oldu bana ,benim 5. Gün embiryosu 15 nisan sali günü transfer oldum şu ana kadar sadece ilk gün çok hafif kahvemsi bı leke ertesi günde ondan daha az bı leke oldu başkada hiç birsey yaşamadım.ne kramp ne ağrı hiçbir semptom yok hissettiğim tek şey oksapardan kaynaklı göbek ağrısı sagimdan soluma dönerken bile canım acıyo,pazar ya da pazartesi evde idrar testi ypmayi düşünüyorum haftaya perşembe zaten gerçek test günüm,sizde benzer durumlar olup pozitif gören oldu mu

Kızlarrr blast transfer bugün 5. Gün yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı ki acaba çok sabırsızlanıyorum galibaaa
Ben de beşinci günümde düşünüyorum ama öbür taraftan da hiçbir şey çıkmazsa çok üzülüp kalan gunlerde kendimi pskolojik mutsuz edermiyim diyede düşünüyorum

Merhabalar benim açmak istedgim başlığı siz acmissiniz çok mutlu oldum okuyunca moral oldu bana ,benim 5. Gün embiryosu 15 nisan sali günü transfer oldum şu ana kadar sadece ilk gün çok hafif kahvemsi bı leke ertesi günde ondan daha az bı leke oldu başkada hiç birsey yaşamadım.ne kramp ne ağrı hiçbir semptom yok hissettiğim tek şey oksapardan kaynaklı göbek ağrısı sagimdan soluma dönerken bile canım acıyo,pazar ya da pazartesi evde idrar testi ypmayi düşünüyorum haftaya perşembe zaten gerçek test günüm,sizde benzer durumlar olup pozitif gören oldu mu
Bende lekeleme mısal olmadı )

Back
X