1 hamile, 1 koca ve beynin yönetimini ele geçirmiş hormonlar

nasil ya masAllah nasil bir inat varmis

Aynen bu işte kereta aslında çok güzel seviyor beni bazen bir bakıyorum kendisine, adamın üstüne zıplayıp döve döve sevesim geliyor bazen böyle parçalayasım geliyor arada gidip geliyoruz sonumuz hayrolsun

Oda olabilir umarım biran önce kavuşurum

yorumlarda eşin hakkında yazdıklarını da okudum çok şekersiniz Ama sakın perde asmayın bir daha çok çok çok tehlikeli.

Ben adetten önce bile deliye bağlıyorum. Eşime dün dedim hatta vallahi cok sinirliyim . Hemde sana sinirliyim. Ama sanirim adet görecegimiçin diye.
Hamileyken düşünemiyorum kendimi. Siz yine tutarlı anlatmışsınız. :) ben o sinirle yetisin komsularr yazardim sanırım :)

sizin hamilelik onun hormonlarını bozmuş bence

Çocuk konusunda daha istekli olan taraf oydu, demek ki onun da etkisiyle hormonlar eşime daha da tesir etti

yorumlarda eşin hakkında yazdıklarını da okudum çok şekersiniz Ama sakın perde asmayın bir daha çok çok çok tehlikeli.

Teşekkür ederim yok zaten bir dahaki yıkamada bana bırakacağını sanmıyorum, o bana trip atınca neden dikkat etmedin diye öyle bir söylendim ki kendisine adam eminim keşke tüm apartmanın perdesini taksaydım da bu konuşmayı dinlemeseydim demiştir

Normalde çabuk sinirlenip çabuk sakinleşen biri olduğuk için kendimi frenlemeyi öğrendim zaman içinde, biraz da onun etkisiyle tutarlı kaldım galiba

Benimki psikolojik mi bilmiyorum ama dün tekrar başladım balık yağına ve içtikten 1 saat sonra balık yemişim gibi o kokuyu aldım, midem epey yandı ve bulandı. Sizde de oldu mu hiç bu durum?
Balık sevmeme rağmen balık yağı içince kusardım ben de, bir eczacı buzdolabına koyun soğur öyle yutun dedi ve geçti mutlaka deneyin derim

Balık sevmeme rağmen balık yağı içince kusardım ben de, bir eczacı buzdolabına koyun soğur öyle yutun dedi ve geçti mutlaka deneyin derim

İlacın üzerinde oda sıcaklığında saklayın yazıyor, dolaba koymak olur mu bilemedim ama bir eczacıma sorayım. Teşekkür ederim

kesınlıkle haklısın canım
ömründe kaç kese dogum yapacan kii ,
biraz nazlansana biraz tadını çıkarsana , biraz eziyet etsene ,

senın davranışların 36 sene öncesinde kaldı , annemde perde asarken camdan düşmüş hemde 8 aylık hamıleyken ,
allahtan evin içnie düşmüş aşağı düşse ölürdü , evde kimsede yok bir kaç saat sonra ayılmış ,

Farkındayım aslında ama can çıkar huy çıkmaz ya o hesap işte. Yine de deniycem biraz daha naz yapmayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…