1 HAZİRAN' da HEDEF = 47

bocum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
778
27
118
İstanbul
tekrar döndum buraya...

yine yeniden ve son kez hayatımda yenı bır baslangıc yapmak ıcın burdayım...

tartıya korkudan cıkamıyorum...ne guzel gıdıyordum 56 ya düşmüştüm ıyı gıdıyordum bır anda bozuldu hersey...

ama pes etmek yok bu sefer...bahar gelıyor yaz da gelecek elbet...saklayacak kacacak yer kalmayacak artık...gerceklerle yüzlesılecek...

ben bu sefer cok kararlıyım arkadaslar...

ya olacak ya olacak yanııı....bunun tersı düşünülemez...

regl donemındeyım...bıtınce tartılacagım ıns...ıns 60 ı gecmemısımdır...

boyum da kısa malum...1.55...

hedefım 47...

su ankı halıme gıdıp kıyafet alamıyorum...özgüven sıfır...yerlerde gezıyor...

bana yenı bır ben lazım anlayacagınız...

benımle bu yolda yurumek ısteyenlere kapım acık arkadaslar...destek ve motıvasyon her daım sart...yoksa hersey yarım kalıp tekrar basa dönülebılıyor...

ıns hazıran ayında basarı hıkayelerınde bana da yer acılacak...

hepımıze bu yolda basarı azım kararlılık sabır ve ırade dılıyorum...

Ewt mrb herkese...

regl donemim bitti...

saglikli yasamaya, duzenli bir hayata ve spora gecis donemim yarin basliyor hayirlisiyla...benim miladim 2 Nisan mis demek ki...

25 yasindayim...boyum 1.55...kilom da daha tartilmadim ama 58-59 arasi birsey...

tartilarla aram hic iyi degil...bu arada acayip yiyorum yaaaa hic engel olamiyorum kendime...silip supuruyorum desem yeridir...

gozum doymuyor...midem vucudum isyan ediyor tepki veriyor ama ben duramiyorum bir turlu...

60 olmadan buna bir dur demek istiyorum...

etrafimda herkese ozellikle de kendime isteyince herseyi yapabildigimi ve nasil guzem fit 36 beden bir genc kiz olabilecegimi kanitlamak gostermek istiyorum...

Baslangic... 2 NİSAN sali
boy... 1.55
su anki kilo... 58.5
hedef... 47
sure... 1 HAZİRAN

Benimle bu yolda yurumek isteyenlere gunlugum her daim acik...

destek motivasyon sart...

pes etmek yok...

degisimin tam zamani...

bahar geldi biz hala fazlaliklarimizla duruyoruz olmuyor...

harekete eyleme gecelim artik...

Yarin gorusmek dilegiyle...

benim miladim 2 nisan...peki ya seninki ne zaman...

daha ne kadar bekleyeceksin...daha ne kadar uzuleceksin...daha ne kadar kilolarina kilo katacaksin...daha ne kadar gozyaslarini icine akitacaksin...daha ne kadar magazalardaki kabinde aglayacaksin...daha ne kadar aynalardan kacacaksin...daha ne kadar milette imrenerek bakacaksin...daha ne kadar utanip sikilmadan yiyeceksin...daha ne kadar alay konusu olacaksin...daha ne kadar secen degil de hep secilen olacaksin...daha ne kadar bu guzel gunlerini kendine eziyet edeceksin...

senin de baslama zamanin gelmedi mi sence...

kendine bu hayattaki en buyuk iyiligi yap ve bir karar al...hemen bugun hemen simdi hemen su an basla...diyete degil ama...saglikli beslenmeye...spora...kaliteli yasama...

Merhaba

Bende varım arkadaşlar!
56-57 arası geziyorum...Boy 1,57.
Dün kendime kumaş pantolon aldım ama ancak 40 bedende rahat edebildim.Ve ilk defa hamilelik dışında bu beden birşey aldım, iyi Mi?
Moralim çok bozuk.
Ne yapsam, diyet mi? Ofis işi malum hareketsiz...
Acil 9-10 kg vermem gerek..

Her pazartesi başlıyorum...
Ama bu son olsun diyorum...

Dün akşam 6 dan sonra birşey yemedim. Biraz egzersiz yaptım evde, 30 dk.kadar...
Sabah trambolin 10 dk. ve karın hareketi 8-10 tane.
7:30 kahvaltı; maydonoz suyu ve yeşil çay (artık tabağıma hazırlayacağım, böyle hatırlamıyorum ne yediğimi) yeşillik,salatalık,domates
bir kaşık lor peyniri yedim galiba...

Saat 9:30
Sade nescafe içiyorum. Ofistekiler kahvaltı ediyorlar burada bazen.
Bende birkaç zeytin alırım...
Kahvaltım zayıf oldu acıktım bile...

Harnup iyi bir ara öğün ve çiğ badem tok tutuyorlar...

1 ay boyunca; her nev ekmek,pilav,makarna,patates,börek,vb.... hamur işleri, bilumum kurabiye, çikolata,abur cubur niyetine herşey, yasak bana
Akşam 6 dan sonra en fazla sebze ve salata yiyebilirim.

Yemeklerde yarım saat önce spirulina içiyorum.

Merhaba

özel mesaj gönderemediğim için, buraya yazıyorum.

Spirulina: Tatlı su yosunu tableti, bitkisel destek.Vitamin içeriği çok zengin.
Bende yeni başladım.Yemekten önce alınca tokluk hissi de veriyormuş.

canım hosgeldın...kusura bakma yenı gordum...maasallah ıyı baslamıssın sen...ben bır turlu gaza gelemedım...once psıkolojımı hazırlamam gerekıyor...ınsallah ben de senınle gaza gelırım...

buraya yazabılırsın her daım...

ben de acıkcası pek ılaclara guvenemıyorum...

ben gecen sene öldurseler 5 ten sonra agzıma tek lokma atmıyordum...2 ayda 10 kılo vermıstım...hoppp tekrar basa dondum maalesef...

Saat 14:00 gibi 1,5 harnup çiğnedim.Allahtan biraz bastırdı. 14:15 de yemekhaneye gittim.
Böyle şey olmaz ya, kelle çorbası, tavuk kanadı sulu bir de, lapa pilav, kızarıp beklemiş patatesler, yoğurt...
Buyrun seç,beğen...

Mecbur 2 yk pilav,yoğurt ve 4-5 küp patates yedim...

az yeriz sorun değil de, sağlıklı nasıl yeriz işte onu bulamadım.

Hoşbulduk,
da- bocum siz pek uğramamışsınız buralara...

Sürekli genişlediğim için, artık tak etti.Benim her başlamam 2 gün sürer, sonra ya bi kek yaparım ya kurabiye veya birisi birşey ikram eder.Tamam biter...
5 ten sonra yememek iyi fikir, ben 6-7 demiştim ama 5 daha iyi, tamam bende yemeyeceğim artık.
Hızlıca 6 kilo vermem lazım...

1 ayda 6 kg vermiş, şu oyuncu kız, ama nasıl olduğunu bulamadım nette... Gül Kaynak da bayağı hızlı vermiş, nasıl ki acaba?

Ya da en iyisi herşeyden sadece 2 kaşık yemek, ne dersim Bocum?

Aman liste falan koymayın buraya, şok diyette istemez..Listeye uyamam ben, çalışıyorum, ne bulursam ondan yiyorum.

Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti

Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay

Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)

Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran

İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)

Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve

Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.

Şu yulaf ne ki,aktarda var mıdır? Alsam..
Süt yoğurt daha çok tüketmeli sanırım...

Anlamadığım tüm bunları ne zaman yiyeceğim ben,5 ten sonra yasak...
Bilmiyorum.

Tatil rezervasyonunu da,tam da bugün yaptırdım, asıl can alıcı soru ;Bodrum'a selülitlerim de gelecek mi, gelmeyecek mi?

Bu listeyi tabi ki yapamam, örnek olsun diye kopyaladım.Dikkat çeken her öğünde bir süt öğünü var.
Sanırım önemli. Kalsiyum olmadan yağ yakamazsınız diyor kimileri de...

40-45 dakika yürümek istiyorum bu akşam. İnşallah çok rüzgar yoktur, dışarda...
Havalar da bir düzelmedi ki...

canım boyumuz kilomuz ve hedeflerimiz aynı benımde diyet topiğim var uğra istersen hatta resimlerime bak ekledım zayıflama resimlerim var. 15 günde 5 kilo verdim ben diyet + jillian sporu ile

dıyet lıstelerıne ben de gelemıyorum canım...

ama emın ol aksam 5 ten sonra yeme ve sıcak su bıtkı cayları ıle oyala kendını ve mıdenı cok cok ıyı oluyor...bos mıdeyle rahat hafıf hafıf yatıp uyanıyorsun...mıden kuculuyor...

denemenı tavsıye ederım...

bu arada ben marketten yulaf ezmesı aldım...sut ıle yogurtla falan guzel oluyor...ara ogun nıyetıne...

canım çalıştığım için 5den sonra yememe gibi bi lüksüm yok zaten akşamları sadece çorba içiyorum

canım boyumuz kilomuz ve hedeflerimiz aynı benımde diyet topiğim var uğra istersen hatta resimlerime bak ekledım zayıflama resimlerim var. 15 günde 5 kilo verdim ben diyet + jillian sporu ile

Dün biraz okumuştum topiğini, azmine hayran kaldım. Özellikle o 15 gün kısmını dikkatle takip edeceğim..
Jillian bende yaparım arada bir, Level 2 uyuyor bana...Daha sık yapacağım bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…