1.kadindan oglu 2.kadindan kizi var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sglkolsnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2021
40
99
3
38
Kizlar merhaba
Öncelikle kendimi tanitayim. 1 kez bosandim.nir cocugum var.karsima çıkan beyefendi 2 kez boşanmış ilk eşinden bir oğlu var 7 yaşında.2.esinden bir kızı var 2 yaşında.benim oğlum da 3 yaşında.ailem adami kesinlikle istemiyor iki kez boşandığı icin ama benim içim ısındı.bosanma sebepleri de anlasamamislar.ikisi de ayni şehirdeki adanaliymis o yüzden anlaşamadık kültür farkı vardı diyor.kendisi mersinli.prestijli de bir mesleği var.sakinn yanlış anlamayın mesleğine tav olduğumu sanmayın genel olarak adam hoş geldi.siz olsanız ne yapardınız?

Adam bir türlü dikiş tutturamamıs.
İlkiyle anlaşamadı ok. İkinciyle de anlamadı
3. De hiç anlaşamaz. Hata olur bence

Bir de sizden cocuk olur öyle boşanırsınız
Cok tesekkkur ederim cevabınız için.

Kadınların evliliklerinde ihaneti ve dayağı bile hazmetmeye zorlandığı, boşanmış kadınlara birtakım sıfatlar yapıştırarak itibarını ayak altına alan ortadoğu toplumlarinda boşanmak kadınlar icin basit bir eylem değil.

Kadınlarımızın yüzde 90 ı boşanmamak için ciddi bir emek ve gayret veriyor. Buna rağmen ne oluyor da bu adam 2 kez boşanmış oluyor?

Sebebinin anlaşamamak olduğuna emin misiniz? Eğer eminseniz emin olmamanızı öneririm.

Ayrıca evlat sahibi bir kadın olarak, anne babanızı anlıyor olmaniz gerekir. Eminim ki anne babalarımız bizim için iyi ve kötü olani bizden daha iyi tayin ediyorlar. Onlara kulak kapatıp evlenenlerin mutlu olduğuna ben henüz şahit olamadim.

Daha önce boşanmışsınız. Sizce de bu evlilik icin ince eleyip sık dokumanız gerekmez mi? Neden kötü tecrübeden ders almaya çalışmıyorsunuz? Neden "evladınıza rağmen" risk alıyorsunuz.

Ne rahatlıkla " anlaşamamışlar " diyorsunuz. Nerden biliyorsunuz, vahiyle mi bildirildi size boşanma sebepleri?

Belanızı aramayın. Çok istiyorsanız evlenmek, önce boşanma sebeplerini boşanma protokolunu görerek öğrenin. Sonra da babanızın ve annenizin kapısını tamamen kapatarak gidin.

Çünkü büyük sözüme tövbeler olsun ama benim çocuğum torunuma rağmen benim onay vermediğim bir adamın 3.karısı olmak isterse ve ilerde bir boşanma daha basından geçerse ben ona kapımı açma konusunda isteksiz olurum.

Kadınların evliliklerinde ihaneti ve dayağı bile hazmetmeye zorlandığı, boşanmış kadınlara birtakım sıfatlar yapıştırarak itibarını ayak altına alan ortadoğu toplumlarinda boşanmak kadınlar icin basit bir eylem değil.

Kadınlarımızın yüzde 90 ı boşanmamak için ciddi bir emek ve gayret veriyor. Buna rağmen ne oluyor da bu adam 2 kez boşanmış oluyor?

Sebebinin anlaşamamak olduğuna emin misiniz? Eğer eminseniz emin olmamanızı öneririm.

Ayrıca evlat sahibi bir kadın olarak, anne babanızı anlıyor olmaniz gerekir. Eminim ki anne babalarımız bizim için iyi ve kötü olani bizden daha iyi tayin ediyorlar. Onlara kulak kapatıp evlenenlerin mutlu olduğuna ben henüz şahit olamadim.

Daha önce boşanmışsınız. Sizce de bu evlilik icin ince eleyip sık dokumanız gerekmez mi? Neden kötü tecrübeden ders almaya çalışmıyorsunuz? Neden "evladınıza rağmen" risk alıyorsunuz.

Ne rahatlıkla " anlaşamamışlar " diyorsunuz. Nerden biliyorsunuz, vahiyle mi bildirildi size boşanma sebepleri?

Belanızı aramayın. Çok istiyorsanız evlenmek, önce boşanma sebeplerini boşanma protokolunu görerek öğrenin. Sonra da babanızın ve annenizin kapısını tamamen kapatarak gidin.

Çünkü büyük sözüme tövbeler olsun ama benim çocuğum torunuma rağmen benim onay vermediğim bir adamın 3.karısı olmak isterse ve ilerde bir boşanma daha basından geçerse ben ona kapımı açma konusunda isteksiz olurum.
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin .2 kez boşanmış erkek risktir diyorsunuz hele de her karısından birer cocugu varsa.akli basinda bir kadın onunla evlenir mi?

evlilik flörte benzemiyor... bir insan flört eder, güzel vakit geçirip anlaşırsa mutluluğu bulacağına inanırsa evlenir. hadi birincide sorun çıktı, olabilir. boşandı... sonra bir daha evlendi o da sorunlu... hep kadınlarda mıydı sorun acaba, adamın sizn henüz görmediğiniz/göremediğiniz başka bir problemi olabilir mi? ne kadardır tanıyorsunuz ne kadar zaman geçiriyorsunuz beraber, hangi huylarını ne kadar biliyorsunuz? dışı seni içi beni yakar diye bir söz var, elbet birşeyler bilinerek söylenmiştir. adam hoş yakışıklı olabilir, mesleği iyi olabilir, kazancı/zevkleri vs kaliteli olabilir... hepsi olabilir... ama huyunu suyunu, gizli karakterini ne kadar biliyorsunuz... atıyorum hiç ciddi bir tartışma yaşadınız mı? adamın sinirli halini gördünüz mü? çocuklarıyla ve eski eşleriyle ilişkileri nasıl? kendi çocuklarına babalık yapmayan bir adam yarın gelir sizin çocuğunuza neler yapar... eski eşlerin arkasından sürekli atıp tutup onları suçluyorsa mesela kendini sütten çıkan ak kaşık görüyorsa sizin de elbet anlaşamadığınız noktalar olacak hayatta size de tavrı benzer olur. buradan yorum yapmak hem kolay yazarız geçer... ama adamı ve diğer evliliklerindeki tavrını bilmediğimiz için ne yazsak boş. acele etmeyin. flört sevgililik dönemini uzatın, tanıyın iyice derim ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X