1.kadindan oglu 2.kadindan kizi var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin kim olduğunuzu arkadaşlar Şimdi bana hatirlattılar sag olsunlar.

Siz adamin 2.eşisiniz ve boşanmış olduğunuz adamın 3.evliliğini yapma ihtimalini soruyorsunuz.

Siz bir ruh hastasisiniz. Çocuğunuzun sizden alınması için moderatorlere rica ettim.
Sizin derhal tedavi edilmeniz lazim

Sizin çocuğunuz olarak bu dünyaya gelmek bir çocuk için büyük sanssizlik.

Sizin bu takıntılı halinizden o kadar korkmuştum ki rüyalarıma girdiniz.

Eski kocanız evlenir mi. Evet evlenir. Ancak sizin gibi bir ruh hastasi ile evlenir.

Niye öyle diyorsun ki? WOMAN WOMAN ’ın dediği gibi çocuk seven, sağlıklı, evlilik odaklı, prestijli mesleği olan bir adamla aklı başında bir çok kadın evlenmek ister bence.
Kim olduğunu anlayınca benim de adamla bi evlenesim geldi. Yalan konuşamam 😊

Siz adamin 2.eşisiniz ve boşanmış olduğunuz adamın 3.evliliğini yapma ihtimalini soruyorsunuz.

Siz bir ruh hastasisiniz. Çocuğunuzun sizden alınması için moderatorlere rica ettim.

Sizin bu takıntılı halinizden o ladar korkmuştum ki rüyalarıma girdiniz.

Eski kocanız evlenir mi. Evet evlenir. Ancak sizin gibi bir ruh hastasi ile evlenir.
Ben de ekran görüntüsü yaptim mesajınızı ne olur ne olmaz.

Sizin bu takıntılı halinizden o kadar korkmuştum ki rüyalarıma girdiniz.

Ama butun buyuyu bozdun 😂😂😂😂

Kizlar merhaba
Öncelikle kendimi tanitayim. 1 kez bosandim.nir cocugum var.karsima çıkan beyefendi 2 kez boşanmış ilk eşinden bir oğlu var 7 yaşında.2.esinden bir kızı var 2 yaşında.benim oğlum da 3 yaşında.ailem adami kesinlikle istemiyor iki kez boşandığı icin ama benim içim ısındı.bosanma sebepleri de anlasamamislar.ikisi de ayni şehirdeki adanaliymis o yüzden anlaşamadık kültür farkı vardı diyor.kendisi mersinli.prestijli de bir mesleği var.sakinn yanlış anlamayın mesleğine tav olduğumu sanmayın genel olarak adam hoş geldi.siz olsanız ne yapardınız?
Ben olsam evlenmezdim.. ne guzel bir evladiniz varmis.. evladinizla mutlu mesut yasayin.. birakin evliligi.. sizi en cok mutlu edecek sey cocugunuz.. kendinizi riske atmayin.. duzeninizi bozmayin..

Vallahi bilemiyorum oyle diyor.mersinde kadinlar daha cefakar daha is bilirmiş
Adanali kadinlar iyi eş olmuyormuş.
Ee bu adam bedava hizmetçi arıyormuş. Cidden anlayamadınız mı?

Artık alacağınız en ufak bir kararda bile ailenize danışın zira aklı başında bir insan gibi davranamıyorsunuz. Birilerinin kontrolünde olmanız şart. Çocuğunuza çok üzüldüm.

Sen çok ciddi rahatsız bir kadınsın. Kadınlara huzur vermeyip yapışan, hayatını mahveden erkeklerden bir farkın yok. Bununla ilgili belki 10 ayrı Nickle 10 ayrı konu açtın her seferinde aynı şeyler yazıldı. Eski eş inş evlenir ve çok mutlu olur sen de görürsün evlenir mi evlenmez mi. İnsanı çileden çıkarıyorsun ya.

Kizlar merhaba
Öncelikle kendimi tanitayim. 1 kez bosandim.nir cocugum var.karsima çıkan beyefendi 2 kez boşanmış ilk eşinden bir oğlu var 7 yaşında.2.esinden bir kızı var 2 yaşında.benim oğlum da 3 yaşında.ailem adami kesinlikle istemiyor iki kez boşandığı icin ama benim içim ısındı.bosanma sebepleri de anlasamamislar.ikisi de ayni şehirdeki adanaliymis o yüzden anlaşamadık kültür farkı vardı diyor.kendisi mersinli.prestijli de bir mesleği var.sakinn yanlış anlamayın mesleğine tav olduğumu sanmayın genel olarak adam hoş geldi.siz olsanız ne yapardınız?
Bu durumda anlaşamamak sebebiyle boşanmaya bu kadar göz ardı edemezdim. Bir de çocuklar küçükmüş yani basit bir anlaşmazlıktan 2 yaşındaki çocuğundan ayrı kalmayı nasıl göze almış bu adam? Sanki daha önemli bir sebep var gibi kadınlar tarafından katlanılmayacak. Bence çok riskli bir durum 2 kere boşanmış 2 çocuklu adamla evlenmek. Ailenizi dinleyin.

O ne öyle. Bir kadından bir oğlu, diğerinden bir kızı, sizden de bir tane yapar, e bir de sizinki var. İki de eski eşle muhatap olacaksınız. Maşallah tek başına nüfus müdürlüğü. Bir soluklansın. 2 yaşında çocuğu varmış. Ne ara çocuk yaptı, boşandı da yenisini düşünüyor?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X