- 2 Temmuz 2013
- 4.063
- 8.615
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu o uye miBen evlenirim diyorum sallamiyorsunuz beni. Halbuki gayet akli basinda bir kadinim ben de![]()
Vallahi bilemiyorum oyle diyor.mersinde kadinlar daha cefakar daha is bilirmişIki komşu şehir, nasıl bir kültür farkı var da 2 kere boşanmış ?
Niye öyle diyorsun ki?Aklı başında kadınlar evlenmez de sizi bilemem tabi.
Aynen oBu o uye mibence de evlenilebilir neden olmasin herkes ucuncu bir sansi hak eder
Kim olduğunu anlayınca benim de adamla bi evlenesim geldi. Yalan konuşamamNiye öyle diyorsun ki?WOMAN ’ın dediği gibi çocuk seven, sağlıklı, evlilik odaklı, prestijli mesleği olan bir adamla aklı başında bir çok kadın evlenmek ister bence.
Ben de ekran görüntüsü yaptim mesajınızı ne olur ne olmaz.Sizin kim olduğunuzu arkadaşlar Şimdi bana hatirlattılar sag olsunlar.
Siz adamin 2.eşisiniz ve boşanmış olduğunuz adamın 3.evliliğini yapma ihtimalini soruyorsunuz.
Siz bir ruh hastasisiniz. Çocuğunuzun sizden alınması için moderatorlere rica ettim.
Sizin derhal tedavi edilmeniz lazim
Sizin çocuğunuz olarak bu dünyaya gelmek bir çocuk için büyük sanssizlik.
Sizin bu takıntılı halinizden o ladar korkmuştum ki rüyalarıma girdiniz.
Eski kocanız evlenir mi. Evet evlenir. Ancak sizin gibi bir ruh hastasi ile evlenir.
Ama butun buyuyu bozdunSizin kim olduğunuzu arkadaşlar Şimdi bana hatirlattılar sag olsunlar.
Siz adamin 2.eşisiniz ve boşanmış olduğunuz adamın 3.evliliğini yapma ihtimalini soruyorsunuz.
Siz bir ruh hastasisiniz. Çocuğunuzun sizden alınması için moderatorlere rica ettim.
Sizin derhal tedavi edilmeniz lazim
Sizin çocuğunuz olarak bu dünyaya gelmek bir çocuk için büyük sanssizlik.
Sizin bu takıntılı halinizden o kadar korkmuştum ki rüyalarıma girdiniz.
Eski kocanız evlenir mi. Evet evlenir. Ancak sizin gibi bir ruh hastasi ile evlenir.
Yapin yapin, onun avukatligini ben yaparim, soylediklerinde hicbir sey yok zaten ama sizin akil sagliginiz cok tehlikeliBen de ekran görüntüsü yaptim mesajınızı ne olur ne olmaz.
Ben olsam evlenmezdim.. ne guzel bir evladiniz varmis.. evladinizla mutlu mesut yasayin.. birakin evliligi.. sizi en cok mutlu edecek sey cocugunuz.. kendinizi riske atmayin.. duzeninizi bozmayin..Kizlar merhaba
Öncelikle kendimi tanitayim. 1 kez bosandim.nir cocugum var.karsima çıkan beyefendi 2 kez boşanmış ilk eşinden bir oğlu var 7 yaşında.2.esinden bir kızı var 2 yaşında.benim oğlum da 3 yaşında.ailem adami kesinlikle istemiyor iki kez boşandığı icin ama benim içim ısındı.bosanma sebepleri de anlasamamislar.ikisi de ayni şehirdeki adanaliymis o yüzden anlaşamadık kültür farkı vardı diyor.kendisi mersinli.prestijli de bir mesleği var.sakinn yanlış anlamayın mesleğine tav olduğumu sanmayın genel olarak adam hoş geldi.siz olsanız ne yapardınız?
Ee bu adam bedava hizmetçi arıyormuş. Cidden anlayamadınız mı?Vallahi bilemiyorum oyle diyor.mersinde kadinlar daha cefakar daha is bilirmiş
Adanali kadinlar iyi eş olmuyormuş.
Bunu lütfen yapın. Zira kim olduğunuzu öğrenirsek çocuğun selameti icin adım atmak hepimiz için daha kolay olurBen de ekran görüntüsü yaptim mesajınızı ne olur ne olmaz.
Bu durumda anlaşamamak sebebiyle boşanmaya bu kadar göz ardı edemezdim. Bir de çocuklar küçükmüş yani basit bir anlaşmazlıktan 2 yaşındaki çocuğundan ayrı kalmayı nasıl göze almış bu adam? Sanki daha önemli bir sebep var gibi kadınlar tarafından katlanılmayacak. Bence çok riskli bir durum 2 kere boşanmış 2 çocuklu adamla evlenmek. Ailenizi dinleyin.Kizlar merhaba
Öncelikle kendimi tanitayim. 1 kez bosandim.nir cocugum var.karsima çıkan beyefendi 2 kez boşanmış ilk eşinden bir oğlu var 7 yaşında.2.esinden bir kızı var 2 yaşında.benim oğlum da 3 yaşında.ailem adami kesinlikle istemiyor iki kez boşandığı icin ama benim içim ısındı.bosanma sebepleri de anlasamamislar.ikisi de ayni şehirdeki adanaliymis o yüzden anlaşamadık kültür farkı vardı diyor.kendisi mersinli.prestijli de bir mesleği var.sakinn yanlış anlamayın mesleğine tav olduğumu sanmayın genel olarak adam hoş geldi.siz olsanız ne yapardınız?
İnanamıyorum, siz gerçekten tam anlamıyla ruh hastasıymışsınız.Siz adamin 2.eşisiniz ve boşanmış olduğunuz adamın 3.evliliğini yapma ihtimalini soruyorsunuz.
Tabi canim, biz bastan farkettik zatenİnanamıyorum, siz gerçekten tam anlamıyla ruh hastasıymışsınız.