- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
Arkadaş kültür farkını çok yanlış anlamışIki komşu şehir, nasıl bir kültür farkı var da 2 kere boşanmış ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaş kültür farkını çok yanlış anlamışIki komşu şehir, nasıl bir kültür farkı var da 2 kere boşanmış ?
Aynen oustelik cidden de evlenilebilir. Adamla tanisir konusursun, guven duyarsan neden evlenmeyesin? Ya da adami cok begenirsin, gozunu karartip girersin bu yola
![]()
Valla isim bende de yok ama surekli ayni konular. Kendisi bahsettigi adamin 2. Esi, adam bunu istemeyip ayrilmis. Simdi bu da 3. Yu alir mi diye piyasa arastirmasi yapiyorBu hangi üye? Ben yine isim körlüğü yaşıyorum
Sadece başlığı okumak bile kafi, uzak durun…Kizlar merhaba
Öncelikle kendimi tanitayim. 1 kez bosandim.nir cocugum var.karsima çıkan beyefendi 2 kez boşanmış ilk eşinden bir oğlu var 7 yaşında.2.esinden bir kızı var 2 yaşında.benim oğlum da 3 yaşında.ailem adami kesinlikle istemiyor iki kez boşandığı icin ama benim içim ısındı.bosanma sebepleri de anlasamamislar.ikisi de ayni şehirdeki adanaliymis o yüzden anlaşamadık kültür farkı vardı diyor.kendisi mersinli.prestijli de bir mesleği var.sakinn yanlış anlamayın mesleğine tav olduğumu sanmayın genel olarak adam hoş geldi.siz olsanız ne yapardınız?
Konu sahibi arkadaş gerçekten o mu yaNeden bu kadar takıksın bu profesöre anlamıyorum. Niye bu adamı hayatının endeksi haline getirdin ?
Boşandınız artık kendine ayrı bir yol çizmenin vakti geldi.
Eski konularını bilmiyordum, sağlıklı bir düşünce yapısının olmadığını farketmiştim ama durumu daha vahimmişTabi canim, biz bastan farkettik zaten![]()
İlla ki denk gelirsiniz, yenilerini acmaya devam edecektirEski konularını bilmiyordum, sağlıklı bir düşünce yapısının olmadığını farketmiştim ama durumu daha vahimmiş![]()
Yok artıkValla isim bende de yok ama surekli ayni konular. Kendisi bahsettigi adamin 2. Esi, adam bunu istemeyip ayrilmis. Simdi bu da 3. Yu alir mi diye piyasa arastirmasi yapiyor![]()
Bunun isimlerini takip edemezsin. Konu içeriğinden çözeceksin kim olduğunu.Bu hangi üye? Ben yine isim körlüğü yaşıyorum
Konu sahibi arkadaş gerçekten o mu ya![]()
Eşimle aramda kültür farkı var, ailelerimiz de farklı. Şimdi ben bu farkları tolere edemeyip boşansam ikinci evliliğimde ailelere ve yetişme tarzına, kaynana kayınpeder iletişimine daha çok bakarım üzerinde düşünürüm. Aynı sebepten iki kere boşanmak bana pek olası gelmedi.Kizlar merhaba
Öncelikle kendimi tanitayim. 1 kez bosandim.nir cocugum var.karsima çıkan beyefendi 2 kez boşanmış ilk eşinden bir oğlu var 7 yaşında.2.esinden bir kızı var 2 yaşında.benim oğlum da 3 yaşında.ailem adami kesinlikle istemiyor iki kez boşandığı icin ama benim içim ısındı.bosanma sebepleri de anlasamamislar.ikisi de ayni şehirdeki adanaliymis o yüzden anlaşamadık kültür farkı vardı diyor.kendisi mersinli.prestijli de bir mesleği var.sakinn yanlış anlamayın mesleğine tav olduğumu sanmayın genel olarak adam hoş geldi.siz olsanız ne yapardınız?
Yardim alıyorum çocuğuma da gayet iyi bakıyorum.tekrar evleniriz diye bosandinbebden.Konu sahibi
Yazılanlar doğruysa bir yardım alın yahu
Prestijli meslek sahibi ex kocayı başkasına kaptıracağım diye deli olursunuz Mazallah
Valla isim bende de yok ama surekli ayni konular. Kendisi bahsettigi adamin 2. Esi, adam bunu istemeyip ayrilmis. Simdi bu da 3. Yu alir mi diye piyasa arastirmasi yapiyor![]()
Yardim alıyorum çocuğuma da gayet iyi bakıyorum.tekrar evleniriz diye bosandinbebden.
Konu açtım.bkar misiniz.Nasıl yani?
Boşanalım bir daha mı evleniriz dedi?
Bu arkadaşı eşi boşadı.. adam ünvan olarak profesör ama kafa olarak berbat birisi .Karısı ile yaptığı tek sosyal etkinlik kardeşlerini gezdirmek.Bu arkadaş da çok takıntılı birisi..Adamın ailesine ,kardeşlerine hakaret mesajları atıyor sonra da bebek halasını, amcasını görsün diye kucağına alıp insanların evine gidiyor.Onlar da açık açık kardeşlerini nasıl birisi ile evlendireceklerinin konuşmasını bu arkadaşın yanında yapıyorlarAy hepiniz nasıl şıp diye anladınız
Kim bu kadın![]()
Aha !!Iciniz soğusun evet ben o üyeyim.tekrar evleniriz diye bosandi.1 tl de almadım bosanirken.zor duruma düştüm.bankadan kredi çekmek zorunda kaldım.benden bosanip 2 ay sonra anasına ev aldı oturttu ben kaldım 8 aylık cocukla.
Ben bu konu sahibinin ruh halinden çok korkmuştum ama yine de anlamadım kim olduğunu. Arkadaşlar özelden uyardılar sağ olsunlarAy hepiniz nasıl şıp diye anladınız
Kim bu kadın![]()