1.kat mı 4. kat mı?

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
dert değil aslında ama çok karasız kaldık bende yine size danışayım dedim..bu yıl benim okulum için farklı bir şehre taşındık ilk defa da kiraya çıktık önceden müstakil kendi evimiz vardi,burada oturduğumuz ev ilk kat aynı binada en üst katımız boşaldı, annemler orayada çıktı baktı orası daha sonra yapıldığı için daha yeniymiş.. mutfak dolapları olsun, banyo fayansları falan olsun çok güzelmiş bizimki ise biraz eski ,ve kira aynı oraya çıkarsakta fazla para vermiycez... birde ilk kattayız mesela balkonda kahvaltı yapıcaz sokaktan geçen herkes görüyor pek rahat edemiyoruz ama yukarıda öyle bir sorun olmaz diye düşünüyoruz,yalnız apartmanda asansör yok sürekli dördüncü kata in çık zor olurmu? yeri gelicek market poşetleri falan olucak:31: her ikisinin de bize göre eksi ve artıları var karar veremedik bende bilenlere danışmak istedim tecrübe edenler hangini önerir?

bence kesinlikle 4 kat apartmanda kanalizasyon sistemi cöker 1. kattan taşar yoldan gecen görür hırsız atlar girer hangi kata geldigini bilmeyenler hep ilk zili calar bence 4. kat hem spor olur size paket tasımak benim fikrim böyle hayırlı olsunnn

Eğer ailede hasta ve yaşlı yoksa yeni olan 4. katı tercih etmeniz daha iyi olur diye düşünüyorum.

bence kesinlikle 4 kat apartmanda kanalizasyon sistemi cöker 1. kattan taşar yoldan gecen görür hırsız atlar girer hangi kata geldigini bilmeyenler hep ilk zili calar bence 4. kat hem spor olur size paket tasımak benim fikrim böyle hayırlı olsunnn

sağolun .....:34:

4 bence de kimsenin gürültüsünü patırtısını pisliğini çekmezsin ya da daha az kişininkini çekersin arkadaşım.

evet oda var 1.kat olunca herkes mesela bizim kapımızın önünden geçiyor,yada üsttekinin her gece 12 de ne hikmetse çocuğu patır patır tepemizde koşuyor

Bencede 4. kat hem güvenlik açısından daha iyi hem de spor yapmış olursunuz. Düzenli merdiven çıkmak mükemmel bir spor, hem kalp sağlığına da iyi geliyor diye okumuştum ben. Arasıra spor sonra hareketsiz kaldığınızda kalbiniz zayıflıyormuş, merdiven çıkmak düzenli olarak yapılmak zorunda kalınan bir aktivite olduğu için kalbi koruyormuş.

birde ev doğal gazlı binada mantolama sistemi var çok soğuk olmuyor üstümüzde de ev olunca sıcaklığı koruyor ,üst katta üzerimiz boş olucak diye daha soğuk olur mu gibi bir endişesi var annemin:31:

Ben de oyumu dördüncü kattan yana kullanıyorum.
Biz de yeni ev arıyoruz ben şu an 8.katta oturuyorum ama daha yüksek bir katta ev istiyorum.

birde ev doğal gazlı binada mantolama sistemi var çok soğuk olmuyor üstümüzde de ev olunca sıcaklığı koruyor ,üst katta üzerimiz boş olucak diye daha soğuk olur mu gibi bir endişesi var annemin:31:

Ev yeni bina mı
Yeni yapılarda pek böyle bir sorun yok

Bencede 4. kat hem güvenlik açısından daha iyi hem de spor yapmış olursunuz. Düzenli merdiven çıkmak mükemmel bir spor, hem kalp sağlığına da iyi geliyor diye okumuştum ben. Arasıra spor sonra hareketsiz kaldığınızda kalbiniz zayıflıyormuş, merdiven çıkmak düzenli olarak yapılmak zorunda kalınan bir aktivite olduğu için kalbi koruyormuş.

evet bunu bende duymuştum

Hareketsiz şehir yaşamında harika bir spor bence
Kuzenim diyetisyen bana günde iki kere merdiven in çık günlük spor artar da yeter bile demişti.

birinci kat daha iyi ama bu oturdugunuz apartmanin temizlik ve komsuluk iliskilerinede bagli

ben en üst katta oturuyorum ve bir bebegim var pismanim

asansör yok ,hem bebegi tasimak hem eve bir iki poset ivir zivir alip tasimak eziyettttt

simdi müstakil bahceli ev ariyorum satin almak icin ve insallah kurtulucammm bu merdivenlerden :))

birinci kat daha iyi ama bu oturdugunuz apartmanin temizlik ve komsuluk iliskilerinede bagli

ben en üst katta oturuyorum ve bir bebegim var pismanim

asansör yok ,hem bebegi tasimak hem eve bir iki poset ivir zivir alip tasimak eziyettttt

simdi müstakil bahceli ev ariyorum satin almak icin ve insallah kurtulucammm bu merdivenlerden :))

işte annemde bundan korkuyor ama orası daha güzeeellll :) :)

4 bence çünkü tepende kimse olmaz gürültü olmaz ben o yüzden evi satıp son kat aldım çok rahat ne koku ne ses..

bende dörduncu katta otururyorum hemen hemen herqun dısarı cıkmak zorunda kalıyorum yukarı cıkana kadar nefes nefese kalıyorum yenılık olarak 4. kata cıkın derım ama bence evı oynatacaksınız madem baska eve 2. kata cıkın kıraya oylede boylede esyalar mecbur toplancak en ıdeal kat 2 ve 3 :31: cok zor qelıyo bı sure sonra 4. kata cıkmak...

Back
X