- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
ev sahibi olur ama 50 lira zam yaparım demiş annemler konuştuda, işin rengi değişti tabi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dert değil aslında ama çok karasız kaldık bende yine size danışayım dedim..bu yıl benim okulum için farklı bir şehre taşındık ilk defa da kiraya çıktık önceden müstakil kendi evimiz vardi,burada oturduğumuz ev ilk kat aynı binada en üst katımız boşaldı, annemler orayada çıktı baktı orası daha sonra yapıldığı için daha yeniymiş.. mutfak dolapları olsun, banyo fayansları falan olsun çok güzelmiş bizimki ise biraz eski ,ve kira aynı oraya çıkarsakta fazla para vermiycez... birde ilk kattayız mesela balkonda kahvaltı yapıcaz sokaktan geçen herkes görüyor pek rahat edemiyoruz ama yukarıda öyle bir sorun olmaz diye düşünüyoruz,yalnız apartmanda asansör yok sürekli dördüncü kata in çık zor olurmu? yeri gelicek market poşetleri falan olucakher ikisinin de bize göre eksi ve artıları var karar veremedik bende bilenlere danışmak istedim tecrübe edenler hangini önerir?
Aslında hırsız açısından birinci kat yada zemin / giriş caydırıcıdır. Niye derseniz zaten alt katta oturan bunları düşündüğü için önlemini almıştır. Camlara demir, kapılara 2 hatta 3. kilit vs. Minik alarmlar, gerçek alarm vs.
Birde şöyle düşünün giriş katı soymaya kalkarken sokak kapısından girinlere enselenebilir. Ama üst katlar öylemidir, helede asansör varsa kuş uçmaz kervan geçmezdir. Ara katta kimsenin işi olmaz. Oda o sakinlikte her işi halleder.
Aslında hırsız açısından birinci kat yada zemin / giriş caydırıcıdır. Niye derseniz zaten alt katta oturan bunları düşündüğü için önlemini almıştır. Camlara demir, kapılara 2 hatta 3. kilit vs. Minik alarmlar, gerçek alarm vs.
Birde şöyle düşünün giriş katı soymaya kalkarken sokak kapısından girinlere enselenebilir. Ama üst katlar öylemidir, helede asansör varsa kuş uçmaz kervan geçmezdir. Ara katta kimsenin işi olmaz. Oda o sakinlikte her işi halleder.
Size katılıyorum.Evim 4. kat evime hırsız da girdi ,aşağıdan zile de basılıyor postacı bile sürekli bizim zile basıyor
11 senedir aynı apartmandayım benimle aynı katta oturan komşuma da girdi hırsız ama birinci katta oturanlardan evime hırsız girdi diyeni duymadım.(bizim apartman için diyorum)Allah korusun zaten böyle bir şey başlarına gelmesin.
Heh zam katmasa olmazdı yani ama 4.kat bence de daha iyi![]()
1. katta oturuyorum bıktım diyebilirim dış kapının sesinden gelen geçenin zilimize basmasından..Abartmıyorum gecenin saat 2'sinde kapımız çalıyordu..sokakdan geçen arabaların,çocukların gürültüsünden bıktım..