Erkek İnfertilitesi %1 morfoloji bebeğim kucağımda

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dnce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Dnce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
64
122
93
37
merhaba arkadaşlar,

Buradaki yazıları okurken birgün ben de güzel şeyler yazıp insanlara ümit olacağım diye söz vermiştim.

%1 morfoloji ile 7-8 ayda hamile kaldım. Şimdi kızım kucağımda.

Üstelik hamilelikte de sürekli lekelenmelerim ve birgün ciddi kanamam oldu.

Demem o ki kimseyi kendinizle kıyaslamayan. Falancanın olmuyormuş diye sizin olmayacak gibi bir kaide yok.

Allah isteyen herkese nasip eder umarım

merhaba arkadaşlar,

Buradaki yazıları okurken birgün ben de güzel şeyler yazıp insanlara ümit olacağım diye söz vermiştim.

Demem o ki kimseyi kendinizle kıyaslamayan. Falancanın olmuyormuş diye sizin olmayacak gibi bir kaide yok.

Maşallah sağlıcakla büyüsün inşallah.benimde hayalim o inşallah bende hamile kalir saglikla bebegimi kucagima alirsam bende yazacagim.çünkü ookadar olumlu örnekler duymaya ihtiyacımız oluyor ki.

Başlığı görünce hemen geldim bizim de morfoloji 1 2 arasi gidip geliyor ve dna hasar tedavimiz hala sürüyor. Morfoloji dışında probleminiz var miydi nasil bir tedavi süreci izlediniz biraz anlatir misiniz ?

Amin çok teşekkür ederim. :)

Başka problem yoktu sayı hız iyiydi.

Bende pco ve yüksek prolaktin vardı, adetlerim düzensizdi.

Eşim keçi boynuzu pekmezi aldı her sabah. Akşamları l arginin , l carnitin, çinko ve pycnogenol hapları içirdim bir de e vitamini.

Bizde de morfoloji 1 ama aynı zamanda ileri hareket yavas mis. Pazartesi doktora gidecek eşim darısı başımıza inşallah. Bi çok yerde normal yolla hamile kalınmaz diyor. Üzülüyorum.

Bebeğini sağ salim kucağına al inşallah; ) benim eşimin de morfolijisi 1 ve bende yumurta tembelliği var.herhangi birsey kullandiniz mi?

CCanım nasil oldu? Bize ne onerirsin?benimin esimin de 1 morfolojisi.QUOTE="Dnce, post: 53265701, member: 796202"]merhaba arkadaşlar,

Allah isteyen herkese nasip eder umarım[/QUOTE]

CCanım nasil oldu? Bize ne onerirsin?benimin esimin de 1 morfolojisi.QUOTE="Dnce, post: 53265701, member: 796202"]merhaba arkadaşlar,

[/QUOTE]
Canım sağlıkla büyüt bebişini. Ne güzel morel oldun bana inşallah darısı basıma olur neler yaptınız peki eşiniz tedavi gördümü

merhaba arkadaşlar,

masallah bende sifir morfolojiyle hamile kaldim ve sayimizda 1 milyonun altinda idi ama mucize oldu suanda 3.5 aylik hamileyim.Allah isteyen herkese versin

Canım sağlıkla büyüt bebişini. Ne güzel morel oldun bana inşallah darısı basıma olur neler yaptınız peki eşiniz tedavi gördümü[/QUOTE]canım ben hamile değilim.konuyu açan kişiden alıntı yaptım sadexe :)

Yok tedavi görmedik. tamamen kendiliğinden.

Sağlıklı beslendik. Sabahları keçiboynuzu pekmezi kullandı. Akşamları e vitamini l arginin l karnitin ve çinko hapları alıyordu

Back
X