1 Nisan'da nişanımı atmıştım, sonraki gelişmeler...

kumrub

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
101
0
96
İstanbul
Merhaba Hatunlar,

Buraya yazmıştım, 1 Nisanda nişanımı atmıştım...Sonra ilk üç gün çok kötü idi mafoldumbenşimdi 1 ayı bulacak nerdeyse ...kimi sakinim; canım canıyor ama içimdeki alev yavaşladı sanki.Eski nişanlım haklıymış gibi herkese yalan konuşuyor diyemiyor ailem sebep oldu diye...

Ama insan her acıya alışıyor işte, her gecen gün doğru bir karar verdiğimi düşünüyor.

Uzun süre yazamadım, hafta sonu gelin arabası gördüm kötü oldum bütün hayellerim sevgim içim bomboş sanki mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Zaman herşeyin en tesirli ilacıdır.

Senin de zamana ihtiyacın var.

O düğün arabasına sen de birgün mutlaka bineceksin,hem de çok sevdiğin sevildiğin biriyle...

Üzülme, her işte bir hayır vardır.Şimdi canın yanıyor ama mutlaka görürsün bir hayır olduğunu. Belki de seni gerçekten mutlu edebilecek, daha çok sevebileceğin harika bir erkek çıkacak karşına. Kendini bu kadar yıpratmaya değmez... yerimseniben

neden attin nisani?

Eski nşanımın ailesi başlı başına sorundu, kayınpederim gelinlikten tut ,düğün davetiyemden ihalımdan koltuklarımdan herşeye karıştı ve kendi dediğini yaptırmak istedi eski nşanım ise babasının yanında hiç konuşmuyor biz yanızken mangalda kül bırakmıyordu.Asla pahalı şeyler istemedim...Ama 4 ay boyunca çok ağladım ve gerildim birde benim babam yok bir annem bir ben .En son kavınpader kınagecesi neden olacakmış dedi vs... çok uzun nişanlım hiç sahip çıkmadı zaten.

Bende evlendik mi daha kötü şeyler olacak dedim ve bitirdim... canım

Amin canım, elbette kararımdan pişman değilim sadece insanlar o kadar kötü ve necil ki evleneceğim adam bile ikiyüzlü çıktı beni üzen bu ama değmez haklısın zamanla gececek insallah.

bence üzülecek birşey yok sen çok kararlı ne istediğini bilen cesur bir genç kızsın

ben senin adına sevindim düşün her daim eşin eğer evlenseydin kendi babasına soracaktı

ay vallahi böyle erkek ile kim evlenmek ister boş ver eline sallasan ellisi gelir gençsin

önemli olan evlenmek değil mutlu olmak erkek gibi bir adamla yani adam olmuş adamla

baba kuzusu bir adamla vallahi bende evlenmek istemezdim

bu erkek yetiştirenler hep kuzu yetiştiriyor kişilik hiç birinde yok veya çoğunda yok kendine bağımlı erkek yetiştiriyorlar çok yazık kızlarımıza !!!

anladim canim, hakkinda hayirlisi olmus. cok mantikli dusunmussun canim seni tebrik ediyorum. cunku bende boyle seyler yasadim ayni senin gibi ama ben birakamadim, gozum nisanlimdan baskasini gormuyodu, anliyacagin pembe bulutlarin ustundeydim. evlendim daha kotu seyler oldu. insallah sende mutlu olacaksin canim allah gonlune gore versina.s.

Öncelikle tebrik ederim , çok doğru bir karar vermişsiniz..
Zararın neresinden dönülürse kardır.
Genellikle genç bayanlar aşkın gözünü kör etmesi nedeniyle kendilerine ailelerine yapılan her hatayı sineye çekip evlenince düzelir umuduyla boyun eğiyor.Ama siz bunu görebilmişsiniz ve hatanızdan dönmüşsünüz. Tabiki hemen kestirilip atılmıyo insan üzülüyo , unutmak için zamana ihtiyaç duyuyo bir daha kimseye güvenemezmiş gibi hissediyor ama geçiyor Allah başka üzüntüler vermesin..

Birşeyler yaşanır ve dünya başına yıkıldı sanırsın. Halbuki senin için en iyisi ve hayırlısı budur, bunu zamanla anlar , şükredersin. Senin içinde öyle olur umarım..

Zaman her şeyin ilacıdır bunu sakın unutma canım yol yakınken ayrıldığın için buna sevinmelisin aslında.
Eğer evlenseydiniz çok fazla sorunlarınız olurdu çok daha pişmanlık duyardın o zaman .
Yeni bir hayat seni bekliyor şimdi seni çok mutlu ve huzurlu olmaya çalış.

şimdi doğru bi karar verdiğini daha iyi anlıyosun değilmi

artik "keske" yerine "iyiki" diyceksin ..
bir ömür boyu mutsuz olacagina .. baslamadan bitirmen daha dogru olmus ..
hakkinda hayirlisi neyse o olsun ..
üzülme .. hem neden üzülüyosun ki? mutsuz bi hayata "HAYIIIR" demissin süprizzzzz guclubacismile kötükedihüso cokda dogru bi karar vermissin ..

Seni çok iyi anlıyorum.Bende eşimden önce bir nişan attım.Evlenmemize bir ay kadar vardı.İçi yanar insanın.Ama zamanı gelince herşeyde gerçekten bir hayır varmış diyor insan.Çünkü ayrılmasaydım,bu kadar mükemmel bir evliliğim olmayabilirdi.Biliyorum şuan nedense olumsuz için yanar.Ama hakkında hayırlısı..

Hangi acı sonsuza dek sürmüş, hangi yara açık kalmış söylesene canım...
Elbet her şey yoluna girecek, her işteki hayrı göreceksin, her şey daha güzel olacak.
Böyle olması gerekiyormuş böyle olmuş, üzülme toparla kendini a.s.

Konu içerik nedeniyle " Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz " Bölümüne taşındı.

Yol yakınken dönmen kar olmuş bence...

Evlenseydin kimbilir ne dertlerin olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…