neden attin nisani?
Üzülme, her işte bir hayır vardır.Şimdi canın yanıyor ama mutlaka görürsün bir hayır olduğunu. Belki de seni gerçekten mutlu edebilecek, daha çok sevebileceğin harika bir erkek çıkacak karşına. Kendini bu kadar yıpratmaya değmez... yerimseniben
Zaman herşeyin en tesirli ilacıdır.
Senin de zamana ihtiyacın var.
O düğün arabasına sen de birgün mutlaka bineceksin,hem de çok sevdiğin sevildiğin biriyle...
Eski nşanımın ailesi başlı başına sorundu, kayınpederim gelinlikten tut ,düğün davetiyemden ihalımdan koltuklarımdan herşeye karıştı ve kendi dediğini yaptırmak istedi eski nşanım ise babasının yanında hiç konuşmuyor biz yanızken mangalda kül bırakmıyordu.Asla pahalı şeyler istemedim...Ama 4 ay boyunca çok ağladım ve gerildim birde benim babam yok bir annem bir ben .En son kavınpader kınagecesi neden olacakmış dedi vs... çok uzun nişanlım hiç sahip çıkmadı zaten.
Bende evlendik mi daha kötü şeyler olacak dedim ve bitirdim... canım
Eski nşanımın ailesi başlı başına sorundu, kayınpederim gelinlikten tut ,düğün davetiyemden ihalımdan koltuklarımdan herşeye karıştı ve kendi dediğini yaptırmak istedi eski nşanım ise babasının yanında hiç konuşmuyor biz yanızken mangalda kül bırakmıyordu.Asla pahalı şeyler istemedim...Ama 4 ay boyunca çok ağladım ve gerildim birde benim babam yok bir annem bir ben .En son kavınpader kınagecesi neden olacakmış dedi vs... çok uzun nişanlım hiç sahip çıkmadı zaten.
Bende evlendik mi daha kötü şeyler olacak dedim ve bitirdim... canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?