1 Nisan'da nişanımı atmıştım, sonraki gelişmeler...

canım senı gercekten kutluyorum sevgını degıl mantıgını kullandıgın ıcın ben dahıl bır cogumuz senın yaptıgını belkı yapamazdık...insallah en yakın zamanda bu olayın etkısınden kurtulsun en guzel gunler senle olsun

Desteğiniz için çok teşekkür ederim, bugün daha iyiym çok şükür kaydirigubbakcemile3

En iyisini yapmışsın. vereliniortak

Zamanla unutursun, çok daha güzel şeyler çıkar karşına:teselli:

ilk zamanlar Ben de düğüne gidemez, gelin araBalarına Bakamaz durumdaydım. Anlıyorum neler hissettiğini.. her gün evde Bi hatırasını bulur saatlerce ağlardım.. evet çok acı çektim. cidden kalBimin acıdığını hissediyordum.. BeraBer gittiğimiz yerlere gitmek ölüm giBi, hele "neden ayrıldınız" diye soran yaşlı teyzelere cevap vermek kaBir azaBı giBiydi..Bizle aynı dönemde nişanlanan arkadaşlarımın düğünü oldu, gitmedim. gidemezdim ki. aynı ayda nişanlandık BeraBer çeyiz alışverişi yaptık, nasıl gideBilirdim ki.. hepsi küstü Bana. Bencilsin dediler sadece kendini düşüüyorsun dediler.. haklılardı da.. evde oturur tek Başıma nişan cd mizi izlerdim, ağlardım ağlardım içerdim tekrar ağlardım... ha Bu arada ara sıra onu arar sesini dinler kapatırdım, ardından o arar ağlardı.. kurdeşen dökmeye Başladım, vücudumu yaralar kapladı. doktora gittim sinirsel dedi 3 tane antidepresan yazdı, neyse gel zaman git zaman Ben gene dalgalıyım. Bi açıyorum muazzez ersoydan "ne zaman Bitecek tanrım Bu azap yarını olmayan günlere kaldım dünyamı Ben yıktım kendi elimde aşkıma Bir yuva kuramıyorum.." sonra gene ailece en Başa.. velhasıl Bu yazıyı şuan gülümseyerek yazıyorum =) Bitti... evet Bitti.. o acı Bitti. hem de artık sadece gülerek anlatıyorum, kendimle dalga geçiyorum. kahkahalarım daha Bir keskinleşti, ha Bu arada yeniden aşık oldum =)) hem de iyi ki evlenmemişim dedirteBilecek kadar güzel Bir insana.. artık vitrindeki geliliklere heyecanla BakaBiliyorum, düğünlere gidip çiftetelli oynuyor, gelin araBalarına Bakıp "aşkımm Biz şöle yazdıralım" diyeBiliyorum.. içini ferah tut.. şimdi sıra insan giBi acı çekme faslında.. çek acını, içindekileri kusana kadar ağla Bağir, çağir, ama şuna inan, hepsi geçecek ve yeniden aşık olup aynı hayalleri (daha güzellerini) kuracaksın..

Tugcecim desteğin için çok teşekkür ederim,

İnşallah en güzeş günlerimizide burdan sizinlerle paylaşmak Allah nasip eder...Kocaman kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Evet yazdıgın bütün evlerini geçiyorum ama nişan cd izlemiyorum, resimlerimizi daha o gece yırtttım pc den sildim onu hatırlatacak ne varsa genede acı işte benim de arkadaşlarım düğünü olacak ama gideceğim hayat devam ediyor içim acıyor geciceğini biliyorum,sadece umutsuzluk kabladı yüreğimi başkasını nasıl severim olur mu? Ama sana çooookk teşekkür ederim, bu yazını okudum ya olurmuş dedim.Rabbim ne eylerse güzel eyler onunda zamanı var biliyorum.

inşallah seninde sonsuz mutlulukların olur burasdan paylaşırızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

En iyisini yapmışsın. vereliniortak

Zamanla unutursun, çok daha güzel şeyler çıkar karşına:teselli:

Kuzum desteğin için çookk teşekkür ederim, en iysini buluncada yazacağım paylaşacağım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olmuş canım.evlendikten sonra çıksaydı bunlar ortaya daha mı iyiydi.yat kalk dua et Allah ın sevgili kuluymuşsunki iş işten geçmeden öğrenmişsin iç yüzlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…