Tatlım inş.hedefine ulaşırsınöncelikle diyetisyene gitmeyi düşünmüyorum başta.
tamm canım sağolasın öyle yaparımTatlım inş.hedefine ulaşırsın
Isteyip çaba gösterdikten sonra verilmşyecek kilo yok
Ama konunu yanlış yere açmışın. Diyet günlüklerine açman gerekiyordu
Site yönetimine mesaj atarsan konunu oraya taşıyabilirler
Sağol canım ben de öyle umuyorum.Başarılar diliyoRum. İnşallah verirsin kilolarıni. Başlamak bitirmenin yarisidir.
inş canım. diyet sayesinde daha dengeli besleneceğimi düşünüyorum. sağol başarı dileğin içinselam hedefin çok akıllıca başarılar dilerim.
diyet yapayım derken sütünün kalitesini düşürme sakın annecik
selam canım. öncelikle başarılar dilerim diyetinde. benim de 7,5 aylık bir bebeğim var ve ayda 2 kilo emziren biri için gayet ideal bir rakam. işine karışmak gibi olmak istemem ama listende kuruyemiş, kuru meyve ve taze meyvelere yer vermen sütün için daha iyi olacaktır. ara öğünlerde her gün bitter çikolata tüketmek yerine daha iyi ara öğün alternatiflerini de deneyebilirsin. süt-meyve, kuruyemiş-meyve, sütlü kahve-kurumeyve gibi kombinasyonları da dene bence.#Ve işte kendimce hazırladığım diet listem#
Kahvaltı
&1 adet haşlanmış yumurta
& 2 dilim kızarmış ekmek,1 tatlı kaşığı salça ve 1 dilim beyaz peynirle hazırlanmış tost üzeri zeytinyağı sürülerek pişirilecek.
Ara da
&1 fincan şekersiz sütlü kahve
&yarım bitter
karam gurme
öğlen
&1 kase çorba
&1 tabak bakliyat veya bir porsiyon köfte veya bir porsiyon balık veya bir porsiyon sebze yemeği
&1 tabak salata veya 1 kase yoğurt
ara
&1 sütlü kahve
&bitter karamın diğer yarısı
akşam
&öğlenin aynısı
&yatmadan 1 bardak havuç suyu( migrenim olduğu için kür uyguluyorum diyetimle ilgisi yok)
Haklısın canım ilerde öyle yapıcam .Şimdilik bir alışma evresi gibi. Bu duruma adepte olunca tam geçiş yapıcam.selam canım. öncelikle başarılar dilerim diyetinde. benim de 7,5 aylık bir bebeğim var ve ayda 2 kilo emziren biri için gayet ideal bir rakam. işine karışmak gibi olmak istemem ama listende kuruyemiş, kuru meyve ve taze meyvelere yer vermen sütün için daha iyi olacaktır. ara öğünlerde her gün bitter çikolata tüketmek yerine daha iyi ara öğün alternatiflerini de deneyebilirsin. süt-meyve, kuruyemiş-meyve, sütlü kahve-kurumeyve gibi kombinasyonları da dene bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?