1 Ocakta 1 Yıllık Diyete

ebruliki

Bşlngıç: 85kg, Gncl:72.5kg
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
1.240
1.716
333
Artık hem sağlıklı olmak hem de hoş görünmek için gerçek bir başlangıç yapmalıyım. 30 lu yaşların başındayım. Hayatımın uzun dönemlerini kilolu geçirdim. Artık gerçekten bu noktada olmak istemiyorum. 85 kiloyum. hedefim ayda 2 kilo verip. 1 yılda 61 kilo olmak. 1 yıl diyetine başlamak isteyenleri beklerim##

Diyet yaparken hep motivasyon kırmaya çalışan tipler olur zaten bu beni daha da güçlendirdi .tekjür ederim

öncelikle diyetisyene gitmeyi düşünmüyorum başta.belki tıkandığım noktada giderim. 7 aylık bir bebeğim var. emzirdiğim için aylık 2 kilodan aşırıya kaçmicaam. zaten yoyo diyetler vücudu daha çok yoruyor.

öncelikle diyetisyene gitmeyi düşünmüyorum başta.
Tatlım inş.hedefine ulaşırsın
Isteyip çaba gösterdikten sonra verilmşyecek kilo yok

Ama konunu yanlış yere açmışın. Diyet günlüklerine açman gerekiyordu
Site yönetimine mesaj atarsan konunu oraya taşıyabilirler

tamm canım sağolasın öyle yaparım

Kalori sayarak gitmeyi planlıyorum. Öncelikle bir bayanın günlük alması gereken kalori miktarı 2000 civarıymış. Ben emzirdiğim için 300 , 400 kalori fazlasını almalıyım. Bu normal almam gereken ama ben diyet yapabilmek için bunu düşürmeliyim.

#Ve işte kendimce hazırladığım diet listem#
Kahvaltı
&1 adet haşlanmış yumurta
& 2 dilim kızarmış ekmek,1 tatlı kaşığı salça ve 1 dilim beyaz peynirle hazırlanmış tost üzeri zeytinyağı sürülerek pişirilecek.
Ara da
&1 fincan şekersiz sütlü kahve
&yarım bitter
karam gurme
öğlen
&1 kase çorba
&1 tabak bakliyat veya bir porsiyon köfte veya bir porsiyon balık veya bir porsiyon sebze yemeği
&1 tabak salata veya 1 kase yoğurt
ara
&1 sütlü kahve
&bitter karamın diğer yarısı
akşam
&öğlenin aynısı
&yatmadan 1 bardak havuç suyu( migrenim olduğu için kür uyguluyorum diyetimle ilgisi yok)

kalorisini hesapladım. 1800 kalori civarı. ilerde duruma göre değişiklikler yapabilirim

Bugün diyetin ikinci günü. gayet rahat gidiyorum.Sandığım gibi zorlanmadım.Hatta ilk gün 1.5 kilo vermiş görünüyorum ama su kaybıdır diye düşünüyorum.

Başarılar diliyoRum. İnşallah verirsin kilolarıni. Başlamak bitirmenin yarisidir.

selam hedefin çok akıllıca başarılar dilerim.
diyet yapayım derken sütünün kalitesini düşürme sakın annecik

selam hedefin çok akıllıca başarılar dilerim.
diyet yapayım derken sütünün kalitesini düşürme sakın annecik
inş canım. diyet sayesinde daha dengeli besleneceğimi düşünüyorum. sağol başarı dileğin için

selam canım. öncelikle başarılar dilerim diyetinde. benim de 7,5 aylık bir bebeğim var ve ayda 2 kilo emziren biri için gayet ideal bir rakam. işine karışmak gibi olmak istemem ama listende kuruyemiş, kuru meyve ve taze meyvelere yer vermen sütün için daha iyi olacaktır. ara öğünlerde her gün bitter çikolata tüketmek yerine daha iyi ara öğün alternatiflerini de deneyebilirsin. süt-meyve, kuruyemiş-meyve, sütlü kahve-kurumeyve gibi kombinasyonları da dene bence.

Haklısın canım ilerde öyle yapıcam .Şimdilik bir alışma evresi gibi. Bu duruma adepte olunca tam geçiş yapıcam.

Bugünkü menüm
Kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta(birinin sarısını yemedim), 1kk peynir, 1tatlı kaşığı salça,1 tatlı kaşığı zeytinyağı2 dilim kızarmış ekmek
80+80=160+90=250+4=254+40=294+35+35=
364kalori kahvaltım

ara şekersiz sütlü kahve , 2 incir, 4 küçük grisini
71+2×50+4×12=219 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…